30 huhtikuuta 2014

Suosittelen

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.05
Piipadoon Piia suositteli minuakin suosittelemaan, ja tottahan minäkin suosittelen!
Minä suosittelen:

Hermannin herkkutoria
 Jyväskylässä Toivolan vanhalla pihalla, joka kuun viimeinen lauantai. Ihana miljöö ja tunnelma ja myynnissä ihania herkkuja.

Irtokarkkia
Ostopaikkana tietenkin Kalpis. Jokaisesta pussista löytyy ainakin mansikkajauhiksia, ufoja, Halvan salmiakkiruutuja, vanhoja autoja ja Ritari Ässän autoja. Jumaleissön, eilen olivat vielä laittaneet karkit tarjoukseen!!

Ryhtymistä
Ryhdy toimeen! Se homma jota olet vetkuttanut yli kolme kuukautta huokaillen ja siirtäen sitä to do -listalta toiselle voikin olla hoidettu kahdessa minuutissa. OHOH!

Munaleipiä
Gluteeniton paahtoleipä, Oivariini, kinkku ja keitettyä kananmunaa viipaleina, siinä tämän hetken kuumin herkku. Voisin ehkä elää munaleivillä (ja karkilla).

Lukemista
Etenkin Anna-Leena Härkösen lukemista. Mä olen jo rakastunut tähän uutukaiseen ennen kuin olen ehtinyt sitä avatakaan :)

Liptonin vaniljateetä
Ihanan pehmeä vaniljan maku ja tuoksu joka täyttää huoneen, ja muistuttaa vielä Dubain reissustakin, sillä tätä lipitimme innoissamme äitin kanssa reissussa.

Itsensä armahtamista
Jos yhden rastin vetäminen to do -listaan säästää sinut 14 esseeltä ja varmalta hermoromahdukselta, tee se! Itsensä kuunteleminen ei ole luovuttamista! Tämän rastin vetäminen ja terveystiedon tekemättä jättäminen antoi minulle mahdollisuuden muutaman päivän hengähdystaukoon, josta lähden pian maalle nauttimaan. Olen aika varma, että tämä pitää mut terveempijärkisenä kuin koneen ääressä istuminen yötäpäivää toukokuun loppuun saakka.

Viimeiseksi voinkin suositella oman perheen ja läheisten kanssa ajan viettämistä ja superkivaa vappua! <3

Minä suosittelisin ainakin Jonnaa, Anskua, Silja Maariaa ja Sannista suosittelemaan, ja tottahan lukisin mielelläni teidän muidenkin suosituksia! :)
Mitä sinä suosittelet?
9 kommenttia:

Elina /Elinamaista kirjoitti...

Irtokarkit, NAM ja just Kalppiksen on parhaita ja tietty Makuunin. Varmaan pitää käydä tänään hakemassa itsellekkin pussi ;)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Ihanaa wappua :))!!!

littleB kirjoitti...

Elina: Mä hain itelle eilen tollasen kevyen 4 euron säkin. Kalpiksessa on tosiaan loppuviikon karkit vielä alennuksessakin! :)

S: Kiitos ja sitä samaa teillekin! :)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Ihanaa vappua!
Ja jaiks, karkit alessa. Oliko paljonkin? Sinne suunnattava siis..

littleB kirjoitti...

Tais olla 9,90€/kg jos en ihan väärin muista :)

Liina / VillaILONA kirjoitti...

Irtokarkit on kyllä tosi suositeltavia. Kaikista lisäaineista huolimatta... Mun mielestä parhaat kyllä löytyy Citymarketista. Siellä en muuten käy, paitsi irtokarkkienhakureissuilla;)

Sulla on muuten ihan hirmu ihana käsiala!

Blondi / Checklist kirjoitti...

Voih, irtokarkit!! Ikävä on niitä. En uskalla ostaa irtsareita kuin laareista, jossa lukee mitä ne sisältää. Liian monessa karkissa on vehnäjauhoa tai ohramallasuutetta:( Ostin itselleni pussillisen sirkusaakkosia vapuksi, aion nauttia niistä ja löytämistäni gluteenittomista munkeista, nams!!! :)
Ja hei, joskus pitää olla vähän armollinen itselleen...!
Hauskaa vappua maalle! :)

Ruut kirjoitti...

Irtokarkit ja tee, niillä pärjää jo pitkälle. Ihanaa vappua!! :)

littleB kirjoitti...

Liina: Ai, kiitos :)

Blondi: Mulle pahin on ollut laku ja joskus kaupassa meinaa vaistomaisesti käteen eksyä esim. Suffeli tai muu keksipatukka. Mulla oli kans laatikollinen gluteenittomia munkkeja, nams! :P

Ruut: Todellakin! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review