20 huhtikuuta 2014

Pääsiäinen kotona

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 17.04
Tänä vuonna pääsiäinen ei tee kummoista muutosta meikäläisen arkirutiineihin. Eilinen meni töissä ja kaiken vapaa-ajan olenkin sitten puskenut päästäni paperille jos jonkinmoista esseetä ja kirja-arvostelua ja yrittänyt hädissäni vilkuilla sivusilmällä vähän ruotsin kirjaakin. Ensi viikolla olisi ruotsin välikoe ja äikän koe, kiirus tulee siis jatkumaan. 

Huomaatteko kuvassa muuten jotain uutta? Olohuoneeseen muuttanut ihanuus ansaitsee arvolleen sopivan,  ihan kokonaisen postauksen, joten palataan siihen vielä myöhemmin.

Pääsiäinen ei siis tässä kodissa ole juurikaan näkynyt, vaikkakin viime vuonna ostetut mustavalkoiset sulkanauhat olisivatkin houkutelleet hakemaan pajunkissoja maljakkoon. Ei vaan ehtinyt :/ Feikkianarsissit kynttelikössä toimittavat nyt tänä vuonna pääsiäiskoristeiden virkaa yksin. Ihan suloiset ne on nuokin :)


Parvekkeelle sentään äiti toi jotain ihan oikeastikin kukkivaa. Ei liene edes tarpeellista mainita, että nämä kuvat ovatkin viimeiset, jolloin tämä narsissi nähtiin hengissä. Taisi tulla ihan oma ennätys, että alle viikossa sain tuonkin heittämään veivinsä. Minä ja kukat ei vaan sovita yhteen.

Eilen ehdin käydä iskän luona syömässä ja hengaamassa perheen kanssa. Paikalla oli tietysti myös pieni rakas kummityttöni. Voi kun kesä olisi jo pian ja ehdittäisiin hengailla enemmän, pieni kun tuntuu unohtavan minut ihan kokonaan välillä, jos viime näkemästä on enemmän kuin viikko :(
 Masu hyvää ruokaa pullollaan kelpasi tulla illalla kotiin köllöttelemään.

Illoiksi olen yrittänyt järkätä itselleni jotain rentouttavaa, että saisi ajatuksia hetkeksi aina pois kouluhommista; jotain herkkuja (näiden kanssa hieman taas päässyt taas mopo karkaamaan...), hyväntuoksuisia kynttilöitä ja hyviä sarjoja boksilta. Miten koukussa mä olenkaan Mustat lesket -sarjaan!

Ja tietty ne Kinderit kuuluvat olennaisena osana pääsiäiseen :) Kindereiden lisäksi hymyjä ovat täällä kirvoittaneet teidän arvontaan lähettämänne kommentit. Lukija-arvonta on osoittautunut tykätyksi ja musta on ollut aivan ihanaa lukea teistä ja toiveistanne! Käyhän osallistumassa, mikäli vielä et ole käynyt! Nyt pääsee todellakin vaikuttamaan siihen mitä voittaa :)

Mitäs teidän pääsiäiseen on kuulunut? Onko maha jo poksahtanut herkuista?

9 kommenttia:

Jaana - At home kirjoitti...

Jep. Maha poksahtaa täällä kohta, mutta herkut ei ole ainoa syy :) Olen myös ihan koukussa Mustat Lesket -sarjaan ja myöskin onneton kukkien kanssa. :)

Marika V kirjoitti...

Kinderit kuuluu täälläkin pääsiäiseen. Toivottavasti olet saanut ajatuksiin muutakin kuin koulujuttuja näin pääsiäisenä.

littleB kirjoitti...

Jaana: Mä olin vähällä jo tilata ruutu+ palvelun et olisin nähnyt Mustat lesket seuraavan jakson ennakkoon, mut päätin kuitenkin yrittää malttaa odottaa huomiseen :)

Marika V: No vähän joo, tänään mulla oli ainakin Tähdet, tähdet ohjelman mittainen tauko :)

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Mustia Leskiä ei täälläkään jätetä väliin mistään hinnasta. Pikkunarsissit ja krookukset kukkii mökin pihalla ja maljakossa hiirenkorvalla olevat pähkinäpensaan oksat höyhensomistein tuovat kevättä ja pääsiäisfiilistä meidän sisätiloihin. Illalla viimiset mämmit ML:ä katsellessa, sitten on Pääsiäinen purkissa.

Emma / Pintariipaisuja kirjoitti...

Heh, viikko narsissin kanssa on mun mielestä hyvin :D omani ylikasvoi pilalle kolmessa päivässä :D

Acata kirjoitti...

Oi mikä tuoli! Onko hän se uusi tulokas? Mistä?

Joskaan en oo mikään järin huikee viherpeukalo, niin seuraavan pääsiäisen varalle simppeli narsissivinkki on, että älä kastele. Liikakastelulla vaan lykkää liikaa vartta ja sit on peli menetetty. Siinä sipulissa pitäis kyllä riittää ravintoa. :)

littleB kirjoitti...

Kikka: Oli kyllä jännä Mustat lesket eilen! Jaiks, mitenkähän tuossa vielä käykään!! :)

Emma: Hyvä, siellä toinen viherpeukalo! :D Mitäs kesäkukkia aattelit? :)

Acata: No hän se on se uusi tulokas! Tuolihan on siis mummoni vanha. Pappa oli ruennut säilyttämään vaatteitaan sen päällä mummon kuoleman jälkeen, joten tuoli muutti uuteen rakastavaan kotiin. Se on tärkeä muisto <3
Tätä narsissia ehdin kastella kerran ja peli oli menetetty het :/ Se oli seisonut ilman kastelua siskon terassilla ties kuinka kauan ja kohtalo oli sinetöity heti kun tänne tuotiin :)

Acata kirjoitti...

On upea! Ja ihanaa, kun hänellä on vielä tunnepitoinen historiakin. <3

Niin brutaalilta kuin se kuulostaakin, niin mitä vähemmän / ei ollenkaan vettä, sen parempi.

littleB kirjoitti...

Joo nythän tuo sekava narsissi pukkaa uutta kukkaa vaikka lehdet on jo kuolleet! :o

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review