10 huhtikuuta 2014

Jos vaihtaisin kaupunkia jäätelön perässä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.00
...niin hyvä aika sellaiselle olisi juuri nyt Hullujen Päivienaikaan. Tässä on kyse rakkaudesta <3

Menkää nyt hyvät ihmiset hakemaan näitä Pappagalloja, jos siellä Stockmannien lähettyvillä asutte! Oikeesti, vitosen pönttö!! Jos vaan voisin, hakisin näitä pakastimen täyteen ja ehkä eläisin niillä loppuelämäni. Mutta ei, täällä maalaistollikka nuolee näppejään.
Verkkokauppaan sentään tuppulan kylän väelläkin on pääsy. Siellä voi vaikkapa kuolata tuota ihanaa Alessin salaattikulhoa (tänään iltatärpeissäkello 18). Motivoiskohan kiva kulho tekemään useammin salaattia? Eikö se olis aika hyvä syy tilata tämä? ;)

Hullujen päivien ostoksille pääset tästä.


*Postaus sisältää mainoslinkkejä.*

8 kommenttia:

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

:D Kiva kulho motivoi enemmän tekemään salaattia - ai että niin hyvä!! Sai aamunaurut :D Mä niin käytän tätä lausetta vielä perustellessa yhden kulhon ostoa! Thanks! ❤

imlacking kirjoitti...

Mä tein just blogiin pari suosikkikollaasia tän ja eilisen päivän jutuista. Ja tokihan yksi lempparijutuista oli myyty alle 20 minuutissa :D.

Jutta// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Mä olen Jennin kanssa samoilla linjoilla salaattikulho lausahduksesta; aion niin käyttää tätä lausetta itsekin!!! ;) Kivaa torstaita!!

littleB kirjoitti...

Jenni: No niimpä! Ja hei aattele mihin kaikkeen tota voikaan soveltaa! Pikkukulho, oiva esimerkiksi terveellisille pähkinöille, kulho hedelmille jne ;)

imlacking: Mäpäs tuun kurkkaan mitä sä oot löytänyt :) Joo aika laihaksi jäi munkin eilinen saldo, en saanut ollenkaan tilattua mitään :/

Jutta: Aina on hyvä syy ostaa uusi kulho, tai purkki, tai mitä vaan :D Kivaa torstaita sinnekin! <3

Satu kirjoitti...

Onneksi ei tarvinnut lähteä Hulluille päiville jätskiostoksille, meille näytti ilmestyneen noita Prisman valikoimiin :) Eikä paljoa kalliimpia siellä normihintaisena olleet. Vielä maltoin mieleni, mutta varmaan seuraavalla kauppareissulla jo sorrun...

littleB kirjoitti...

Oijoi!! :) Mä taas huomasin et täällä oli Pappagallot tulleet irtomyyntiin yhteen kahvilaan, ai että! :P

Nanna - Luumutar kirjoitti...

Siis mitä! Onko olemassa joku jäätelö, mistä tämä jäätelöhaukka ei ole koskaan kuullutkaan? Tämä asia pitää heti korjata.

littleB kirjoitti...

Hihih :) No entäs ootko maistanu niitä Kolmen kaverin jäätelöitä? Ihan mielettömiä makuja niissäkin! Slurpppps! :P

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review