09 huhtikuuta 2014

Hullut päivät on täällä taas!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.00


Taas on aika hullutuksien! 
Olishan tuolla vaikka mitä ihanaa edullisesti. Nyt on kuitenkin budjetti sen verran tiukilla, että tyydyn katselemaan ja suunnittelemaan ostoksia järkevästi (sydän verta itkien). Nuo Gantin ruutupussilakanat olis kylläkin ihan sulaa rakkautta. No, ehkä niitä voi toivoa vaikka sitten joulupukilta :)


 Itselläni on tämän näköinen pieni muistilista tallennettuna verkkokauppaan, ja tasan kello kahdeksan yritän kipata ostokset kassalle. Katsotaan miten käy, veikkaan että muutamilla muilla on samanlaiset suunnitelmat :)

Hulluille päiville pääsee siis shoppaamaan ilman tungosta ja tuskanhikeäkin, aamutoimien ohessa ja kahvikuppi kädessä.*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

11 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Noi sipsi- ja popparikulhot on kivoja, meillä on sellainen punaisena. Oon myös katsellut noita Kartellin huonekaluja.

En osaa sanoa aionko tilata tai yrittää tilata tänä vuonna mitään, mutta on siellä muutamia ihan kivoja juttuja. Osa mitä katselin tältä päivältä ehti mennä jo heti, esim. jotkut topit ja paidat.

Harmittaa vähän, että jotkut hius- ja kauneustuotteet on myynnissä vaan tavaratalossa.

S - Beauty of Life kirjoitti...

Täällä yksi hullu kävi ja hullareilla ;)!!

Iitu kirjoitti...

Voi ei!! Viikonloppuna tiedossa reissu Helsinkiin, joten pakkohan tuolla on siis käydä. Enpä olisi muistanutkaan :)

Jenni kirjoitti...

Ihania tuotteita listalla! Tuo toppi oli mun listalla myös, mutta unohdin koko homman, vaikka olinkin ajoissa liikkeellä! :D Toivottavasti sinä sait omasi! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mulla myös ostoslista huomiselle. Harmittaa vaan, kun huomennakin vissiin verkkokaupan kautta tilaaminen heti aamusta ei onnistu ja joutuu ostamaan luettelon kautta. Saa nähdä, onko mun haluamat tuotteet miten himoittuja muiden keskuudessa ja saanko ne vaatimattomat toiveeni toteutettua. ;)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Mä niin täällä painin itseni kanssa lähdenkö hullareille vai en…pakko kyllä siirtää päätös huomiselle! :D Tekis mieli, mutta ei nyt ois niin rahantuhluulle kannatusta.

littleB kirjoitti...

Imlacking: Punainen Brukan kulho olis munkin haavelistalla :) Pitäisi joskus käydä ihan asiakseen Stockmann Beautyssä tsekkaamassa kosmetiikan tarjouksia, ei oo tullut ikinä käytyä.

S: Early bird!! :)

Iitu: Oia kyllä kiva päästä joskus paikan päälle markkinavilinään :)

Jenni: No arvaappa vaan sainko :( Ainoastaan huivia oli jäljellä kun tasan kasi siirsin ostokset ostoskoriin, nyyh :(

Irina: Täytyypäs tsekata huomisen tarjontakin vielä tänään. Tänään ei oikein lykästänyt tuon tilauksen kanssa :( Toivottavasti saat haluamasi :)

littleB kirjoitti...

Jenni: Mä varmaan menettäisin ihan järkeni jos täällä olis mahdollisuus päästä hullareille. Ehkä se on ihan hyvä vaan ettei täällä tuppulassa oo Stockkaa :)

Nöpsö kirjoitti...

Moikka! Haastoin sinut hyvän mielen blogihaasteella! :)

littleB kirjoitti...

Kiitos Nöpsykkä <3 Minäpäs tuun heti kurkkaan mikä siellä odottaa :)

imlacking kirjoitti...

Mä oon käynyt joskus Tampereella Stockmann Beautyssa, mutta Jyväskylässä en muistaakseni kertaakaan. Joskus mennyt vain ohi.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review