16 huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 5/5

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.32
Ja sitten viedäänkin arkikuvahaasteen viimeistä kuvaa. Kuva eiliseltä, minun söpöt unisukat. Kylmien jalkojen ongelmani ei enää rajoitu vain jalkateriin, vaan kintut on aina jäässä polvia myöten. Syön verenpainetta nostavaa lääkitystä, joka toimii niin, että se supistaa ääreisverenkierrosta verisuonia paineen nostamiseksi, eli arvatenkin sormia ja varpaita palelee aina! Ja nukuttuahan ei saa, jos jalkoja palelee. No, pitkulat sukatpa löytyivätkin kaapista ratkaisuksi tähän. Nyt vaan nukkumaan mennessä erotiikantappajat jalkoihin ja Dallas pyörimään :)

Arkikuvahaasteeseen haastan tänään mukaan ihanaisen Lauran Homevialaura -blogista. Haasteen tarkoituksena on siis postata viitenä perättäisenä päivänä kuva arkielämästä, ja samalla haastaa mukaan aina joku uusi bloggari.

Tänään illan koulutuntien jälkeen alkaakin mulla pääsiäisloma, jee!
Kivaa keskiviikkoa kuomat! 5 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

Uuuu, mitkä sukat ;) Ihanaa lomaa ja koitahan rentoutua!! :)

littleB kirjoitti...

Kiitos, tosin tässä tapauksessa loma on tehty työpäivistä, äidinkielen ja sosiaalipsykologian tehtävistä ja kokeeseen lukemisesta, että voipi tuo rentoutuminen olla vähän niin ja näin :)

Nino kirjoitti...

Mahtavat sukat! :)

littleB kirjoitti...

Hih, kiitti :) Joulupukkia on kiittäminen :)

homevialaura kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Toistaiseksi on ollut niin ja näin, mutta yritän saada tämän arkihaasteen toteutetuksi blogissa tai Instassa. :) Ihanaa pääsiäislomaa ahertamisen keskelle!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review