12 huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 2/5

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 17.58
Arkikuva eiliseltä. Pitkään jatkunut lautasliinojen metsästys päättyi, kun bongasin Sokkarin alepöydästä Moltexin harmaat pellavaiset liinat -70% lapulla varustettuna. Neljälle kappaleelle jäi lopulta hintaa vaivaiset 8 euroa ja rapiat. Tarjoushaukka kiittää ja kuittaa :)

Eilen ja tänään on tuntunut koko blogimaailma hiljentyneen. Blogit ovat täyttyneet juhla-asuista, korkokengistä ja iltalaukuista. Instagram pursuilee iloisia naamoja, kuohuvaa laseissa ja ihania herkkuja. Ihanko totta KAIKKI muut on gaalailemassa isolla kirkolla paitsi minä?! Ärrr murrrrr, voisimpa tästä teleportata itsenikin sinne!

Arkikuvahaasteeseen haastan tänään mukaan ihanan Janetin Fantazya-blogista. Haasteen tarkoituksena on siis postata viitenä perättäisenä päivänä kuva arkielämästä, ja samalla haastaa mukaan aina joku uusi bloggari.

12 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Aivan ihanat, pellava on yksi suosikkimateriaaleistani. :)

Mä en ole juhlimassa, ei ole ihan mun juttuja nuo tilaisuudet. ;) Vaikka voishan sitä joskus mennäkin. :D

littleB kirjoitti...

Pitäsköhän meidän Jonna ottaa tavoitteeksi, että ens kerralla raivataan kaikki maalliset esteet tieltämme ja siellä nähään :)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Ihanat pellavaiset :)
Kyllä sä teet hyviä löytöjä!

Janet kirjoitti...

Vitsit, mäkin tykkäisin olla juhlimassa. Olis niin kivaa. Ehkä mekin vielä joskus ;)

Kiitos haasteesta ihanuus <3 Mä olenkin tämän Instagramissa jo tehnyt. Teenkö siis blogiin ihan uuden kunnon kuvilla? :)

littleB kirjoitti...

Henna: Mä oon niiiin tarjoushaukka :)

Janet: Ens kerralla me ollaan niin juhlimassa, usko pois!
Mäkin tein tän haasteen instassa kertaalleen, mut nyt teen uusilla kuvilla tänne blogin puolelle. Vaikkakin ainakin nää mun kaks ekaa kuvaa on kyllä instakuvia, joten ei mitään väliä miten toteutat :)

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

-70% piristää aina :)

littleB kirjoitti...

No todellakin! Onneeni tarvitaan vain punainen hintalappu :D :D

Iisa kirjoitti...

Kauniit löydöt! :)

Ruut kirjoitti...

Pellavaiset ja todella kauniit, täydelliset siis!! Itsekin harmittelin eilen tuota samaa, kun mietin, että alunperin tää olis voinu olla aika erilainen viikonloppu.. Tosin nyt olis harmittanu vielä enemmän, kun tuli tää tauti!! Ehkä joitain juhlia vielä joskus tulee.. Mukavaa sunnuntaita <3

littleB kirjoitti...

Iisa: Kiitos, oon itekin niiiin tyytyväinen :)

Ruut: Joo, odotan niin et pääsen tekeen kattauksia, mustan ja valkoisen Teeman kanssa nää on ihanat! <3 Kyllä me vielä päästään gaalailemaan! :) Ihanaa sunnuntaita ja parane pian! <3

Jen kirjoitti...

Täälläkin on fiilistelty muiden juhlahumua. Vähän harmittaa, kun ei tullut lähdettyä, mutta minkäs teet... Onpa muuten pirun hyvännäköiset lautasliinat, vieläköhän niitä jäi Sokkarille?

littleB kirjoitti...

Kyllä me vielä päästään gaalailemaan! :) Jäi noita isot niput, ja värejäkin oli. Ite mietin, et pitäskö käyä hakeen vielä valkoisetkin...

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review