27 maaliskuuta 2014

Herra Virtanen & Kuolemansynti

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.38
Olen tainnut aiemminkin mainita miten hemmetin ylpeä olen, että tähän sukuun on sattunut edes yhdelle siunaantumaan upea lauluääni. Serkkupoika se vaan vetää niin komeasti, että meikäläinen on yhtä kananlihaa ja kylmiä väreitä ja joskus vähän tippaakin linssissä. Tulinkin vinkkaamaan teillekin Herra Virtasen uudesta bändistä.
© Herra Virtanen & Kuolemansynti
Herra Virtanen & Kuolemansynti 
esittää akustisia tulkintoja erilaisista biiseistä, joiden suhteen genrerajoitteet on heitetty romukoppaan.

Akustisia tulkintoja ilman genrerajoitteita, pääosin triona soitteleva orkesteri. Settilistalta löytyy Iron Maidenista Britney Spearsiin, Klamydiasta Backstreet Boyssiin, Skid Rowsta Jenni Vartiaiseen, Petri Nygårdista Juha Tapioon, Aviciista Scorpionsiin, WASPista Dropkick Murphysiin ym... Youtubesta löytyy muutama videotallenne erinäisiltä keikoilta ja tarkoitus on lisätä tulevaisuudessa lisää materiaalia aina kun mahdollista. Voit tilata meidät tapahtumaasi ottamalla yhteyttä vaikkapa sähköpostitse herravirtanenjakuolemansynti@gmail.com tai henkilökohtaisesti Mikon, Peten tai Tomin kautta. Olemme olleet soittamassa häissä, hautajaisissa, synttäreillä, kesäjuhlissa, ravintolan terassilla jne., joten pystymme varmasti muokkaamaan kappalelistan myös sinunkin tapahtumaan.

Arvatkaapa vaan mikä bändi minun ylioppilasjuhlissa soittaa vuoden päästä! Alankin ehkä jo miettiä toivomuksiani illan settilistasta :)

Muutamia videoita löytyy jo Youtubesta, ja toivottavasti pian saadaan lisää.

Klikkailkaahan tykkäämään!


7 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Jee! Kiitos! :)

littleB kirjoitti...

:)

Snusmumriken kirjoitti...

Ja hei, vappuna kattomaan poikia livenä kun heittävät pitkästä aikaa keikkaa mikä on avoin kaikelle kansalle! :) Ja täytyy näin seittemän vuoden jälkeen kehua että ei oo Herra Virtanen koskaan kuulostanut yhtä hyvälle kuin nykyään, Melkein-Rouva Virtanen on kovin ylpeä! :)

Heisi kirjoitti...

Oon pari kertaa kuullut Mikon laulavan ja täytyy kyllä sanoa, että osaa sen homman! :)

littleB kirjoitti...

Snusmumriken: Oijoi, missäs se vapun keikka on?

Heisi: Todellakin, lahjakas jäbäleisson! :)

Snusmumriken kirjoitti...

LittleB, Liisan Pubin terassilla (tai säästä riippuen sisätiloissa) aikovat miekkoset soitella. Viime kesän samainen keikka oli huikea yleisömenestys niin kuulema perinnettä on hyvä jatkaa. :) Olen laittanut toivomuksen menemään että soittelevat vielä kesän helteilläkin jonkun avoimen yleisön keikan, alkaa tuota settimatskua olla jo niinkin hyvin että voi heittää useamman keikan eikä tarvi samoja esittää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin tunnen ko. bändin ja jäsenet varsin hyvin ja olen todella ylpeä heistä ja heidän saavutuksistaan. Mikon ääni on todella hyvä ja sopii moneen ja soittajatkin osaavat hommansa! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review