24 helmikuuta 2014

Pari askelta hiusten hyvinvointiin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.02
Muistatte varmaan, että olen useinkin hehkuttanut vannovani Tangle Teezerin nimeen. Mietinkin juuri yksi päivä miksi edes enää hilloan muita harjoja kaapissa, kun en niitä enää käytä. TT on tullut jäädäkseen ja enää en muuhun vaihda. Käytössäni on parisen vuotta ollut pinkki Salon Elite mallinen Tangle Teezer ja nyt sain yhteistyön kautta testailla paria muutakin mallia!

Valitsin kokeiltavaksi Tangle Teezeriltä mustan Original harjan sekä Late Lammas -kuvioisen Compact Styler -matkaharjan. Originalia olen käyttänyt nyt vanhan harjani tilalla jokapäiväisessä käytössä ja tykästynyt kovasti! Original on kooltaan hieman pienempi ja muotoillumpi kuin pulleampi Salon Elite. Original passaa tälläisen pienikätisen kouraan vallan mainiosti! Tyylikäs musta sopii myös melko hyvin sisustuksellisestikin kylppärin hyllylle :)

En rakastunut salamana silloin pari vuotta sitten kuin Tangle Teezerin käsiini sain. Rakkaus syveni pikkuhiljaa kun opin käyttämään harjaa sekä tajusin ja tunsin sen hyödyt. Ei enää harjan mukana venyvää tukkaa pesun jälkeen harjattaessa, muutenkin hiustenlähtö on vähentynyt huomattavasti eikä tukka enää ritise ja katkeile harjatessa. Myös sähköisyys on poissa. Näillä harjoillahan voi lisäksi tehdä itselleen myös maailman ihanimman ja hellävaraisimman päähieronnan, suosittelen kokeilemaan!

Nyt Tangle Teezer on kiva ottaa matkoillekin mukaan! Harjaaminen on yhtä miellyttävää pienempikokoisellakin harjalla. Ja paitsi että Latekuosi on maailman suloisin, on matkakokoisessa harjassa myös irrotettava suojus piikkien suojana, joten pakkaaminen onnistuu vähän tiiviimpäänkin tilaan ;) 

Olen ollut niin innoissani, että myös lähipiirini on saanut lahjaksi jouluna omat TT:nsä. Heti kun kummitytölleni kasvaa hiukset hän tulee myös saamaan oman harjansa; vähemmällä voimalla kun saavutetaan kivuton takkujenpoisto, voiko lapselle sen parempaa lahjaa antaa.


Sain myös testiin Invisibobbleja!
Ponnarithan ovat myös täällä vaihtuneet jokin aika sitten tukkaystävällisempiin "puhelimenjohtoponnareihin". Aikaisempiin kokeilemiini verrattuna nämä Invisibobblet ovat vieläkin pehmoisempia ja joustavampia. Ja mitkä ihanat värit!

Melko edullisia keinoja, pieniä asioita, jotka tekevät suuria asioita hiusten hyvinvoinnille. Suosittelen lämpimästi <3 
Muistathan, että valitsemasi harjan ja pompulat voit myös voittaa blogin synttäriarvonnassa, aikaa on vielä huomisiltaan.

Onko meitä muitakin Tangle Teezerin fanittajia?


*Postaus ja arvonta on toteutettu yhteistyössä*
12 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Oonko mä ainoa, jonka mielestä tuo Tangle Teezer ei ole mitenkään maailmaa mullistava juttu? Mun näyttää nyt jo puolen vuoden käytön jälkeen ihan räjähtäneeltä...

littleB kirjoitti...

Ohoh! :O Mulla ollut tuo pinkki melki pari vuotta käytössä ja on ihan kuin uusi! :)

Kissis kirjoitti...

Mäkin roudasin Lontoosta kolmisen vuotta sitten noita tuliaisiksi jokaiselle kaverille ja perheelle. :D Ja sain tosiaan nyt itekin pari harjaa niiden johtolenksujen lisäksi, näistä tulossa postausta parin viikon päästä :)

mehtäemäntä kirjoitti...

nuo ponnarit on ihan huippuja. mie niillä fiilistelly kaupassa samaten kuin tuolla tt:llä..

Liina / VillaILONA kirjoitti...

Tuollainen TT voisikin olla hyvä lasten hiusten selvittelyyn!

Sinulle olisi blogissani haaste:

http://villailona.blogspot.fi/2014/02/haaste-paivan-asu.html

Mukavaa viikkoa!

Ruut kirjoitti...

Itse koin jo pienoisin kriisin unohtaessani harjan ystävän luo ja jouduin pari päivää selviämään ihan tavallisella harjalla ;)

littleB kirjoitti...

Kissis: No joo, teillä on TT:n kanssa jo pitkä suhde takana! :)

mehtäemäntä: Toivottavasti onni on suotuisa arvonnassa! :)

Liina: Mun hiukset takkuuntuu harvoin, ja nykysin oikei ntoivonkin et tulis takku, niin helppoo se on harjata TT:llä :)
Ja hei kiitti haasteesta, tulenkin heti kurkkimaan mikä siellä odottaa! :)

Ruut: Ou nou! Hyvä syy omistaa useampi! ;)

SatuMaria kirjoitti...

Sain yhteistyökumppaniltani joululahjaksi Tangle Teeezerin erikoisharjan, koska minulla on sinettipidennyshiukset :) Aivan mieletön harja!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä olen yli kaksi vuotta ollut TT:n käyttäjä enkä muuta harjaa enää huolikaan. Oma original-mallini alkaa vähän näyttää jo merkkejä kuolevaisuudestaan, joten uutta voisi alkaa kattelemaan. Lisäksi noi invisibobblet kiinnostaisivat tällaista luihutukkaa. :)

Paula / Mutsimatskua kirjoitti...

Tämä on myös mun ehdoton suosikki - paluuta tavisharjaan ei ole! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oisko sulla vähän vahvempi tukka?

littleB kirjoitti...

SatuMaria: Jep, toimii myös pidennyshiukselle kuin unelma!

Irina: Totta, kun TT:n makuun pääsee, voi muut harjat unohtaa :)

Paula: Totta, ei tee mieli enää muilla harjailla :)

Anonyymi: ?? Mun tukka? Verrattuna mihin? No verrataan mihin vaan, niin ei; mun tukka ja vahva ei kyllä mahdu samaan lauseeseen :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review