06 helmikuuta 2014

Loppunut kosmetiikka, tammikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.27
Näin sitä on lopsahdettu jo helmikuussa näin pitkälle eikä tammikuun loppuneita puteleitakaan ole ollenkaan esitelty. Mutta tässäpä tulee pieni saalis tammikuulta. 

Palmoliven suihkugeeli oli nams, ihanaa! Voisin ostaa uudestaankin. Lumene Natural Coden tussieyeliner peruskamaa, joka on koko ajan käytössä, hyväksi havaittu, pois en vaihda. No7 vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaine on ainut, joka ei mulla ollenkaan allergisoi ja puhdistustehokin oli vallan mainio. Ongelmana vain, ettei tätä myydä missään! Jos tiedät jonkun paikan, niin vinkkaa, menen hamstraamaan. Tämän loppumisen johdosta jouduin laittamaan vedenkestävän ripsarinkin tauolle :/
 Lumenen meikkivoide oli alelöytö, ostin sen korvaajaksi toiselle halvalle Lumenen meikkivoiteelle, mutta en tykännyt tästä yhtään. Tämä Double Stay Mineral Makeup jätti ihon ihan tahmaisen lähmäiseksi ja sitä oli vaikea levittää. Kun taas Lumenen Mineral Foundation vaaleassa putkilossa on ihan mun lempparia, ja hinta 5€. Ensi kerralla ostan kyllä jemmaan taas sitä Sokkarin alesta.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita? Kiinnostaisi muuten tietää, käytättekö kerrallaan vain yhtä suihkugeeliä vai tykkäättekö vaihdella joka suihkukerta niinkuin minä?6 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Äkkiä ei uskoisi, mutta mä käytän suihkugeelit ahkerasti yksi kerrallaan loppuun. :D En osaa pitää montaa kerralla avattuna, tämä ei sitten tietenkään koske mitään muuta kosmetiikkaa... Palmoliven suihkugeelit ovat parasta, mitä marketista saa. :)

littleB kirjoitti...

Se on kyllä totta, Palmoliveissä on aina ihania tuoksuja, nams!
Mä yritän nyt kouluttaa itteäni, ja pakottaudun käyttämään jonkun edes loppuun ennen kuin otan Dubaista tuodun Snow fairyn käyttöön :)

MRSQ kirjoitti...

Noi N7 tuotteet on kyllä yllättävän hyviä hintalaatusuhteeltaan! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mulla on kans jku päähänpinttymä yrittää käyttää aina yhtä kerralla. :D

Janet kirjoitti...

Oih, tuota Palmeliveä mäkin tahtoisin kokeille. Ja joo, käytän aina erituoksuisia joka kerta. Sen takia ne tyhjeneekin kamalan hitaasti. Joskus jämä pullossa saattaa kestää pienen ikuisuuden.

littleB kirjoitti...

MRSQ: Totta! Tuo silmämeikin puhdistusaine oli ihan loistava.

Irina: Niin mäkin aina yritän, sit löydänkin jonkun uuden kivan, joka on pakko ottaa heti käyttöön ja toisen ja... :)

Janet: No niimpä! Mulla jää varsinkin pyörimään sellaset ei niin lempparit tuoksut ja tällä hetkellä esim. Yves Rocherin suihkugeeli joka on niin vaikeassa putelissa ettei hermot kestä käyttää sitä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review