16 helmikuuta 2014

Buzzador: Watson

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.21

Oletteko kuulleet Watsonista, uudesta palvelusta joka tarjoaa Suomen monipuolisimman tv-sisällön, Makuunin leffavalikoiman ja maksu-tv-kanavia. Minä pääsin mukaan Buzzador kampanjaan ja tutustumaan tähän palveluun. Minä kokeilin Watsonin käyttöä iPadilla, mikä olikin melkoisen näppärää.

Watson tuo tv-sisällön televisioon, tablettiin, älypuhelimeen ja tietokoneeseen. Watsonin avulla voit katsoa peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen, minkä lisäksi voit tallentaa rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Lisää sisältöä tarjoilevat myös lisämaksusta tilattavissasi olevat mielenkiintoisimmat maksu-tv-kanavat sekä Makuunin leffavalikoima - sadat kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat.  Tv, tietokone, tablet ja älypuhelin - kaikki käyvät. Aloita yhdellä ja jatka toisella. Mobiililaitteissa Watson toimii Android- ja iOS-käyttöliittymissä. Mobiilikäytön mahdollistava Watson-sovellus on tilattavissa veloituksesta Google Playn ja Apple Storen kautta.

IPadilla Watsonin käyttö oli kivaa kun ohjelmia ja leffoja pystyi katselemaan vaikka sängyssä nukkumaan mennessä.

Ei hassumpi tapa ole aloittaa sunnuntaitakaan köllöttelemällä pitkään ja katsomalla Maajussille morsianta :)

Palvelun normaalihinta on 9,90€/kk. Watsonin sivuilta pääsee jokainen testaamaan palvelua kuukauden ajan ilmaiseksi. Luo vain tunnukset, kirjaudu sisään ja ala katsella, helppoa kuin mikä! Minä ajattelin tänään illemmalla katsoa 8-pallo leffan jonka olen pitkään halunnut nähdä.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.6 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

meillä on netflix ja ollaan oltu siihen super tyytyväisiä..

littleB kirjoitti...

Mulla on Elisa viihde ja oon aika laiska (vai pihi?) vuokraamaan leffoja, joten taidan pärjätä tällä :)

Heisi kirjoitti...

Vitsi, sää aina pääset näihin ja mää en koskaan! :/ Noh, mutta kiva, että oot tykänny palvelusta. Ihan jännältä vaikuttaa. Vois kyllä oikeestaan testata tuota sen kuukauden. Meilläkin on elisa viihde ja se on pullollaan mun tallenteita. :D Kerkeis vaan joskus kaikki kahtoa. :P

littleB kirjoitti...

No sepä! Mulla on 83% tällä hetkellä käytetty tilasta, et jostain päästä pitäs alkaa vähän purkaa :)
Buzzadorissa kannattaa tsekata omat asetukset ja mielenkiinnon kohteet ja tietty et blogi on liitettynä oman profiiliin myös, noi voi helpottaa kampanjoihin pääsyä :)

Heisi kirjoitti...

Mulla pitäs olla buzzadorissa noi kunnossa. Kutsuja kyllä tullu, mutta koskaan en oo päässy. :/

littleB kirjoitti...

No höh :/ Toivotaan et vielä tulee joku superkiva kamppis mihin pääset! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review