08 tammikuuta 2014

Viime päivinä instassa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.33
Olin suunnitellut tälle päivälle postausta otsikolla Vettä sataa ja kaikkia v***ttaa, mutta tyypilliseen tapaan yön aikana toivomus lumesta olikin toteutunut. Ei olisi kai kirjaimellisesti pitänyt toivoa edes ihan vähää määrää lunta, koska todellakin se saatiin; noin millin kerros on maassa nyt. Seuraavissa toiveissa pitää muistaa toivoa sitten ISOSTI sitä lunta! No, mutta ollaas nyt tyytyväisiä edes tuohon vähäiseen määrään, olipahan nimittäin ihana katsella yöllä lumisadetta ja sitä valoa minkä se heti toi mukanaan ankeaan maisemaan.

Mutta pieni katsaus instakuvien muodossa miten se tämä vuosi on lähtenyt käyntiin. Vuosihan vaihtui aika näyttävästi. Sohvalla makoillen ja katsellen Good wifea :) Joku vastapäisestä talosta oli kuitenkin keksinyt tulla pommeineen lähes tuohon mun parvekkeen alle ja sainkin oikein kunnon private ilotulitusshown :)

Vuoden vaihtuessa sulkeutui täällä namupussit ja alkuvuosi on mennyt terveellisesti syöden. Painoakin on tippunut ruhtinaalliset -900g! Tiukassa tuntuu olevan...

Innostuin ennen joulua lähettelemään useamman postcrossing kortin maailmalle ja nyt olen iloinnut päivittäin laatikkoon tipahtelevista yllätyksistä. Herkistelin hieman 61-vuotiaan Emilin kortille, jossa hän kertoi perheestään adoptiolapsineen.

Äitin kanssa ollaan lueskeltu Dubain matkaopasta jonka ostin meille yhteiseksi joululahjaksi. Matkakuume alkaa todella nousta, alle pari viikkoa enää! Jiiihaa!

Aloitin myös hyvän mielen uuden vuoden lupauksen. Jos et ole vielä mukana, niin kurkkaahan tästä mistä on kysymys ja lähde mukaan haasteeseen! Harvan uuden vuoden lupauksen toteuttamisesta tulee nimittäin näin hyvä mieli! :)

Joulu jatkuu tässä torpassa edelleen, no toistaiseksi... Kouluhommat menee nyt kaiken muun edelle ja toivottavasti viikon päästä olisi sellainen päivä että ehtisin pakata joulun varastoon.

Ja on kuulkaa helpottava tunne kun voi tuosta tehtävälistastaan pyyhkiä jotain yli ja tehdyksi. Vaikkakin kuvan ulkopuolella tuo listahan toki jatkuu, mutta suurin osa tämän jakson akuuteista hommista alkaa olla pulkassa. Toivottavasti myös iltaan mennessä tuo maantiedon esseekin alkaa olla voiton puolella. Perjantaina alkaakin sitten kova koeviikko ja sen jälkeen voi alkaa pään ohjelmoinnin lomamoodiin!

Sitä ennen olisi kuitenkin tänään käytävä sönköttämässä yksi englannin esitelmä ja kirjoitettava se vuoristoessee, joten nyt hommiin! Kivaa keskiviikkoa! :)

Ps. Siellä instagramissa mua voi seurailla nimimerkillä littlebigthingslittleb.4 kommenttia:

Miss J kirjoitti...

Viikonloppu tuo mukanaan lunta ja pakkasta, ainakin jos on ilmatieteen laitosta uskominen. Mä pidän sormet, varpaat ja muut härpäkkeet ristissä, että noi pakkaset pysyy siinä kymmenen tuntumissa, yhtään enempi on liikaa.

Susanna kirjoitti...

Mäkin täällä odottelen viikonlopun pakkasia ja pidän peukkuja lumesta! Ja voi pääset kohta matkallekin, ihanaa!

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Ai että mä nauroin varmaan niin että herätin talollisen.. Mutta nuo sun ekat lauseet oli vaan niin hyvät!! :D sitä lunta todella tuli vähän :D Mutta lauantain jälkeen saa sataa vaikka kolme metriä kun itse astelee auringon alla ;D Niin ja aivan ihanaa lomaa!! Nautitaan!!! :)

littleB kirjoitti...

Miss J: Jep, kävin kans kurkkaamassa, et selkeesti on huomiselle lumihiutaleen kuvia! Jee! :)

Susanna: Mä tilaan isosti lunta ja semisti pakkasta! :) Joo, ei ole enää kauaa matkaan. Varmaan kun koeviikko loppuu sen loman lähestymisen vasta tajuaa :)

Jenni: Joo niin sulla onkin jo nyt lähtö, voi ihanaa! Todellakin nautitaan! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review