04 tammikuuta 2014

Loppunut kosmetiikka, joulukuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.50
Ihan ok saalis joulukuulle, kuusi loppunutta tuotetta.
Hammastahnasta, Klippoteketin kuivashampoosta ja Max Factorin ripsarista ei sen kummempia lätinöitä, ovat tuttuja jo entuudestaan ja käytössä koko ajan. Vaikkakin ripsivärin vaihdoinkin nyt tämän jälkeen kokeeksi vedenkestävän sijaan tavalliseen, josko tuosta muutoksesta olisi apua ripsienlähtööni. (Kyllä vaan, hiusten lisäksi nyt ripsetkin tippuu...)

Lumenen Berry refresh vartaloemulsio oli ihan kiva, tuoksusta enemmän plussaa kuin kosteuttavuudesta ja tuota kiinteyttävyyttä nyt en osannut odottaakaan :) Mutta tuoksu oli kivan karkkimainen ja raikas. Vichyn vaahtoava kasvovesi(!) oli saatu kaupanpäällisenä ja tuli käytettyä väkisin loppuun. Ihan karsea ummehtunut haju enkä osaa tuotteen toimivuudestakaan sanoa mitään positiivista. Schollin kuiville kantapäille tarkoitettu hoitopuikko sen sijaan oli ihan loistotuote, kunnes kuivahti puteliinsa, möö! :/

Oliko tuttuja tuotteita tässä joukossa?7 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Ainoastaan tuo mascara on tuttu itselleni. Kiva perusripsari. :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Kivasti sullaki loppui tuotteita. Toi Berry Refresh on tuoksuna tuttu Lumenen käsivoiteessa. Tykkäsin ja varmaan joskus ostan uudelleenkin. :)

Sanna kirjoitti...

Heh, ainoastaan Pepsodentia olen käyttänyt noista tuotteista :) Minä olen aika nuuka kosmetiikan ostaja, eli yritän myös käyttää kaikki vanhat tuotteet loppuun ennen kuin ostan uusia. Silti vessan laatikossa taitaa olla pari kasvojenpesuainetta, jotka ovat lojuneet siellä ties kuinka kauan. Nyt ehkä pitää tarttua niihin..

Jenna kirjoitti...

Kaikki taitaa olla tuttuja, mutta Pepsodenttia ja Lumenea olen vain noista käyttänyt. Olipa kiva postaus! :)

littleB kirjoitti...

Jonna H: Mä tykkäsin/tykkään tuon MF:n kerrostuvuudesta, sillä saa tosi näyttävätkin ripset aikaiseksi ja siistin ja kammattavan lopputulosken silti :)

Irina: Tuoksu on namu <3

Sanna: Oi, olisipa itselläkin tuollaista selkärankaa. Mä oon niin hullu tuoksujen perään et monen monta putelia tullut ostettua kaikkea ihan vaan tuoksun tai pakkauksen perusteella :)

Jenna: Tuo Pepsodentti on muuten ihan ykkönen hammastahna! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vichyn vaahtoava kasvovesi on oikeasti puhdistusvaahto. Tuotteen etiketissä kerrotaan vaahtoavasta puhdistusvedestä ja tarkennetaan myöhemmin että kyse on puhdistusvaahdosta. Oletko käyttänyt tuotetta aivan oikein? Käytetään siis puhdistustuotteena ja kasvoveden käyttöä vaahdon jälkeen suositellaan.

littleB kirjoitti...

Joo siis ihan puhdistusvaahtona tuota käytin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review