02 tammikuuta 2014

Kommentti on kiva!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.34

Muistattekos kun viime uutena vuonna tein ainoan uuden vuoden lupaukseni; lupasin terästäytyä kommentoimaan enemmän blogeissa joissa vierailen. Olin lukenut joitakin blogeja vuosikausia koskaan kommentoimatta, ajatellen ettei minun mielipiteelläni ollut väliä tai että minulla ei ollut mitään tarpeeksi järkevää sanottavaa. Vuoden vaihteessa ajattelin ihan tietoisesti laskea sitä kynnystäni kommentoida. Kuka sen rajan edes määrittelee, mikä on tarpeeksi järkevää sanottavaa? Kuinka iso asian täytyy olla että sen voi kommentoida? No ihan itsehän me sen rajan asetamme itsellemme!

No entäpä jos rajaa ei olisikaan? Tuntuisiko hullulta? Uskaltaisitko jättää kommentin blogiin, jossa vierailet ensi kertaa, ihan vaikka vaan sanoaksesi että tulit vierailulle? Minä olen uskaltanut! Kun itse bloggaa, tietää miten paljon se yksikin pieni kommentti merkitsee. Vaikka se olisi vain moikkaus, ihan vaikka vaan yksi sana. Ei mitään tarkasti mietittyä kantaaottavaa kirjallista esitystä, vaan ihan ajatus, kiva juttu, mikä nyt mieleen sattuu juolahtamaan. Silloin tietää varmasti, että joku on käynyt, lukenut ja ehkäpä tykännytkin lukemastaan ja näkemästään. Voi miten onnelliseksi se tekeekään. Ei ole väliä tuleeko kommentti pitkäaikaiselta jo tutuksi käyneeltä lukijalta vai ihan uudelta tyypiltä joka blogiin eksyy, se tulee aina ihmiseltä!

Itse kommentoimalla saa vastavuoroisesti itselleen hyvän mielen, kun tietää miten kommentillaan voi toista ilahduttaa. Omassa kommentoinnissani riittää edelleen petrattavaa, vaikkakin olen parantanut tapojani vuoden aikana. Niimpä päätinkin tehdä saman lupauksen tänäkin vuonna! Oma blogini on pian kahden vuoden ikäinen ja iso porukka lukijoista on ollut mukana alusta saakka, se on ihan uskomatonta! Esimerkiksi ihana Hanna oli pari vuotta sitten ihan ensimmäisiä blogiini kommentoineita, ja vielä tänä päivänäkin Hanna juttujani lueskelee, kiitos että olet siellä! <3

Tehdäänkin tästä haaste! Vuosi on 2014 on täten julistettu alati lisääntyvän kommentoinnin vuodeksi!
Lasketaan yhdessä kommentoinnin kynnystä, eikä vaadita itseltämme tässäkin asiassa liikoja. Aivot narikkaan ja antaa mennä vaan, näpyttele heti menemään joku kiva kommentti! Se ei vie kauan aikaa, parhaimmillaan vain muutaman hassun sekunnin! Vaikka olemme kuinka kiireisiä, eikö tämä ole kuitenkin aika nopea tapa tuottaa hyvää mieltä? Olkoot tämä nyt haaste tai vaikka tunnustus, sääntöjä ei ole. Voit haastaa mukaan itsesi, lukijasi, bloggaajakollegasi, kaverisi tai vaikka kokonaisen yhteisön. Voit kiittää blogin pitkäaikaista lukijaa, joka usein jättää jäljen itsestään tai voit haastaa hiljaiset lukijat huikkaamaan jotain. Sinä päätät, miten haluat hyvää mieltä jakaa. Oheista kuvaa saa käyttää ilosanoman eteenpäin jakamisessa. Sitten vaan näppis laulamaan! 
Kommentti on aina kiva, kokeiles vaikka! :)

65 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä! olen ihan samaa mieltä, kommentti kuin kommentti on kiva, ei ole väliä onko se pitkä vai lyhyt. Kaikki kommentit ilahduttaa :)

Blogi Vanilija kirjoitti...

Muakin lämmittää aina kovasti kun joku käy kommentoimassa blogi juttujani. Kommenttien myötä juttuni jotenkin aina avautuu paremmin (pyrin lukemaan kaikki kommentit ja vastaamaan niihin).
Mukavaa alkanutta vuotta 2014
t.Sanna

Jenni/preesens kirjoitti...

Itselläkin riittäisi petrattavaa kommentoinnissa. Joulun välipäivinä kävin jättämässä "Kiitos ihanasta blogista"-viestejä kaikkiin niihin blogeihin joita luen päivittäin mutten koskaan kommentoi.

Kiitos ihanasta blogista, LittleB ♡

IMAGE black and white kirjoitti...

Kommentit on kyllä ihan parhaita juttuja. On ihana jutskailla ihmisten kanssa, vaikkakin näin virtuaalisesti. :)

Blondi / Checklist kirjoitti...

Mulla on niin tuore blogi vielä, että joka ikinen kommentti ja lukija on ihan super-tärkeä! Tuntee, ettei yksinään siellä höpise, vaan joku niitä lukee ja vielä jättää jotain kivaa jälkeensä. Mä oon lukenut blogeja jo vuosia ennen oman perustamista ja mulla taas kommentin jättämiseen kynnys on ollut aina tosi matala. Tykkään vuoropuhella bloggaajien kanssa, vaikka joskus tuntuukin, että oma kommentti on jotenkin hassu tai turha tai jotain muuta, Että ahkerasti kaikki kommentoimaan vaan! :)

Jonsku - Valoisaa vaaleaa kirjoitti...

Totta. Kommenttion kiva:) ite käytän kännykkää usein blogien selailuun ja siinä netti ei toimi kunnolla niin ärsyttävä kun kommentin jättö ei oikein onnistu, mutta niin se vain tämäkin kommenttii tuli lopulta perille:)

Miss J kirjoitti...

Hyvä kirjoitus! Etenkin pienten blogien pitäjille kommentit on iso asia, on kiva tietää että blogia luetaan ja siitä tykätään. :) Ja ainakin minä käytän kommentteja uusien blogien etsimiseen eli klikkailen auki kommentoijien blogeja ja siten on löytynyt tosi monia kivoja tuttavuuksia.

Jonna H. kirjoitti...

Kannatan ehdottomasti kommentointia, vaikka se olisi pienikin! :)

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Näin on, kommentit on kivoja ja todistaa, että kyllä niitä juttuja joku lukee :)

Marianne kirjoitti...

kommentit on tosiaan ihan parhaita, mutta olen itse todella huono kommentoimaan. Ja olen tottunut siihen, ettei mun blogiin oikein paljon noita kommentteja tipu :P Ei mukamas ole aikaa ja nykyään luen melkein kaikkia blogeja kännykästä joka tekee kommentoimisesta entistä vaikeampaa. Mutta tuo on nyt lähinnä selityksen makua :P Ehkä voisi joo vähän skarpata tässä asiassa. Kuitenkin, oikein hyvää alkanutta vuotta! :3

Sirpale kirjoitti...

Kommentit on ihania päivän piristäjiä :) Itselläkin on kausia, jolloin kommentoin tiuhempaan (kuten nyt) ja kausia, jolloin ei "jaksa" kommentoida.

Suvi kirjoitti...

Moi! :)

Janet kirjoitti...

Mä haastan ehdottomasti itseni mukaan tähän! Olen ollut todella niin iloinen, kun omaan blogiini olen saanut kommentteja, sinultakin enenevissä määrin. Kiitos ♥ Kommentti tosiaan piristää päivää ja tahdon itsekin jakaa sitä samaa hyvää mieltä eteenpäin. Nyt loppuvuosi on vain ollut niin hullunmyllyä, etten ole edes kerinnyt lukemaan blogeja. Toivottavasti nyt kiireet helpottaa ja pääsen taas rakkaan harrastuksen pariin paremmin :)

Velma kirjoitti...

Moi, mä kävin täällä! Ooon ekaa kertaa ja eksyin tänne Indiedaysin kautta. Mä oon itse turhan laiska kommentoija ja saan itse liian harvoin kommentteja. :/

Kissis kirjoitti...

No näin just! :D

Kissis kirjoitti...

Tulipa vielä mieleeni, että huomattavasti enemmän sitä kommentoi blogeihin, joissa ei ole sitä ärsyttävää sanavahvistusta päällä. Ymmärrän, että roskapostien kanssa se on kätevä, mutta argh niin ärsyttävä lukijan/kommentoijan kannalta! Itse saan niin vähän roskapostikommentteja, ettei ole mikään vaiva niitä klikata roskiin.

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Ehdottomasti kommentointi piristää ja pitääkin kommentoida! ;)
Ihana sinä! :)

Kerttu / Modernisti Kodikas kirjoitti...

Hyvä! Hieno aloitus keskustelulle :)

Iisa kirjoitti...

Tämä on hyvä -minäkin osallistun ja yritän skarpata kommentoinnin kanssa :)

piipadoo kirjoitti...

Ehdottomasti mukana! :) Ihanaa alkanutta vuotta sinulle, kommentoimisiin ja näkyilemisiin! ;)

-piia

Suveliina kirjoitti...

Hei, Ihan huippu postaus ja täyttä asiaa. Minä mukana myös. Olen välilä tosi huono kommentoimaan ja itse myös tiedän kuinka paljon se moikkaus lämmittää mieltä. Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

Jenna kirjoitti...

Ihana postaus! Se on juuri niin, että itse asettaa itselleen sen kynnyksen kommentointiin, vaikka tärkei tähän on, että muistaa toista bloggaajaa omalla ajatuksellaan. Kiitos tästä postauksesta, tämä tsemppasi!! ♥

Marika V kirjoitti...

Olen yrittänyt parantaa kommentointia viime vuonna, mutta parannettavan varaa siinä on vieläkin. Itse ainakin arvostan jokaista kommenttia ja pyrin niihin myös aina vastaamaan. Mukavaa alkanutta vuotta!

Cherry kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos, sinä olet kommentoinut ja ilahduttanut niin monesti <3 Ihanuus!

Ja kyllä, kommentointikynnys on oikeasti matala, jos sitä kynnystä edes on. Eihän kukaan voi pahoittaa mieltään hyväntahtoisesta kommentista, vaikka siinä ei mitään sen kummempaa syvällisyyttä olisikaan! Toivottavasti kaikki avaavat joskus sen kommenttiarkkunsa ja kirjoittavat, vaikka ihan lyhyestikin jotain, se niin mieltä lämmittää aina :) Saatan itse eksyä jonnekin blogiin jättää kommentin, vaikka en sinne enää koskaan edes palaisi. Siitä huolimatta pitäisi lisätä paljon kommentointia tuttujen blogien puolella :)

Milma kirjoitti...

Kommentti on kyllä aina kiva. Itsekkin välillä jää kiireessä kommentoimatta kun haluaa kuitenkin muista hommista huolimatta lukaista nopeasti postaukset mutta kommentointiin ei ( mukamas ) ole aikaa. Eihän tossa oikeasti kauaa mene :D

Ja ihanaa uutta vuotta sinne :) Kommentoidaan puolin ja toisin taas tänäkin vuonna. Iso kiitos mahtavasta blogistasi :)

Nino kirjoitti...

Totta joka sana! :) Tässä petrattava itselläkin,

Funky and Fifty ;-) kirjoitti...

Fiksua puhetta, kannatetaan! Hyvää alkanutta vuotta, kiitos kommentista ja terkkuja!

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

Huippupostaus tämä♥ Hieno haaste!!! Mä oon yrittänyt kommentoida lukemissani blogeissa usein ja aina kun vaan on mahdollista, koska sitä tosiaan tietää, miten mukavalta itsestä se kommentti (ihan vaikka vain pienikin) tuntuu:)! Mutta toki tässäkin asiassa aina voi löytää petrattavaa itse kukin!

Liina / VillaILONA kirjoitti...

Loistopostaus:)
Itse yritän kommentoida mahdollisimman usein, vaikka useinkaan ei mitään kovinkaan syvällistä sanottavaa edes olisikaan:D

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Kommentteja on mukava saada tosiaan. Itsekin välillä laiskistun kommentoimaan, kunnes havahduin, kuinka iloiseksi niistä itse tulen. Joten osallistun vuoden 2014 haasteeseen ja lupaan kommentoida enemmän. Mukavaa torstaita!

Ansku kirjoitti...

Minusta on kivaa, että käyt välillä kommentoimassa minunkin hölmöjä juttuja :) Kiitos siitä <3

Hanna ★ kirjoitti...

Täällä ollaan! Kiitos kauniista sanoistasi <3 Tunnustan itsekkin olevani laiska kommentin jättäjä. Välillä yritän aina terästäytyä asiassa ja käyn kommentoimassa eteenkin sellaisissa pienemmissä blogeissa kun tiedän itsekkin että jo pieni kommentti lämmittää kovasti sydäntä. Saako tuosta sinun tekstistä kopioida pätkiä omaan blogiin jos merkkaan sinut alkuperäiseksi kirjoitattajaksi? Laittaisin sen haasteena omille lukijoilleni eteenpäin :)

Jenni/Talosanomat kirjoitti...

Tähän haasteeseen minäkin otan osaa, loistava postaus! <3

Annukka kirjoitti...

Apua. Mää en kyllä enää pysty lisäämään kommenttien määrää :D
Niin paljon sitä harrastan kuin vaan ikinä kerkiän, koska kommentteja on itsekin kiva saada <3


Taigaduu kirjoitti...

Niin kiva juttu,että taidankin jäädä lukijaksesi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä haaste, taidanpa tarttua tähän, vaikka pidänkin itseäni aika ahkerana kommentoijana :).

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mukana! :)

Jen kirjoitti...

Hyvä haaste. Tähän täytyy itsekin ottaa osaa. Täytyy häpeillen tunnustaa, että olen ollut TODELLA huono kommentoija muutamina viime kuukausina. Itselläni ainakin riittää petrattavaa. :)

Sanna kirjoitti...

Tässä on asiaa! Mukana haasteessa :)

Live&Home kirjoitti...

Huippu hyvä postaus! :) Oli se kommentti pitkä tai lyhyt niin jokainen kommentti todella ilostuttaa aina, sillä siitä tietää että joku siellä seuraa. :) Pyrin olemaan mukana haasteessa :) oma loppu vuosi meni todella heikosti niin omien postauksien kirjoittamisessa kuin kommentoinnissa että oikein harmittaa, mutta nyt uusi vuosi ja tämä haastee käynnissä niin hyvin menee ja parannan tapani ;)

Nina kirjoitti...

Minäkin tartun tähän! :) Kommentit ilahduttaa aina, ja etenkin omalla kohdallani kahta kauheammin nyt kun on ollut aikaa postailla paljon harvemmin kuin aiemmin. Kun se pari kommenttia tulee kerran viikossa niin jeee! :D

Jere kirjoitti...

Kommentin saaminen on aina ihan mahtavaa, eikä sitä tunnetta voita mikään, kun aloittelevan bloggaajan blogiin tulee se ensimmäinen kommentti....

Itse kanssa usein jätänkin jälkeni toisten blogeihin kommentin muodossa, ja kyllä se siihen vastaaminenkin tuo aina mukavan fiiliksen myös kommentoivalle henkilölle :)

Jutta kirjoitti...

Todella ihana lupaus! :) Tässä olikin itselleni myös haastetta, liian vähän kun tulee kommentoitua...

Miiiaa kirjoitti...

Kannatetaan! Kommentit motivoivat blogin pitäjää jatkamaan :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Kommentti on tosiaa kiva :) Kiitos kommentistasi ja tulen ehdottomasti tänne kommentoimaan jatkossakin!

JohannaL kirjoitti...

Minäkin blogiasi olen jonkin aikaa lueskellut mutta onkohan tämä nyt ensimmäinen kommenttini sinulle :) Tämä on kiva haaste!

Elina /Elinamaista kirjoitti...

Mukana haasteessa :)

Ruut kirjoitti...

Tää oli hyvä kirjoitus. Luin tän jo heti kun se ilmesty, mutta kommentoinnille ei ollut valitettavasti aikaa ennen tätä päivää :) Ihanaa viikonloppua ja alkanutta vuotta!!

Laara kirjoitti...

Heippa!
Kiva haaste sinulla. Itse luen blogeja ahkerasti, kommentoin toooodella harvoin. Just tää, että ei mulla niin kummoista sanottavaa ole...

Itsellä ei ole blogia, mutta instassa olen aika aktiivinen. Siellä sinuakin seuraan ja tämän haasteen bongasin. Täytyy ajan kanssa tutustua blogiisikin.

Hyvää alkanutta vuotta!

Laara

Petteri / Rintsikka kirjoitti...

No just näin! Itsekään en useinkaan keksi mitään järkevää, mutta olisi muuten kiva kommentoida koska niitä on kiva saada :)

HANNA kirjoitti...

Olipa hyvä postaus! Tartun tähän kyllä!:)

Tiia / Black + White = Grey kirjoitti...

Kaikki mitä kirjoitit, on kyllä täyttä totta :). Ja tosiaan, kommentteja voisi kyllä jättää enemmänkin. Se olkoon siis yksi missio tälle vuodelle :) !

Rouva G kirjoitti...

Ihan totta. Liian vähän tulee kommentoitua niissä missä käy. Ja välillä ihmettelee itsekin miksi niin monet lukijat ovat omassa blogissa aina tuppisuuna, vaikka käyvät lukemassa. Olisi kai helpompaa jos voisi fesettäin vaan tykätä. :)

Lilac Delight kirjoitti...

Kiva haaste! Seuraan blogiasi ja blogisi on suosikeissani. Mutta minullakaan ei ole koskaan "tarpeeksi järkevää sanottavaa" :)

littleB kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! <3 Haluan vastata jokaiselle erikseen, mutta voi olla etten ehdi yhdeltä istumalta sitä tekemään. Olette te kyllä ihania, olen niin ylpeä että mulla on lukijoina tollasia huipputyyppejä! Olen imarreltu :)

Jenna - Kotiovella: No niimpä, sisällöllä ei ole niin väliä, kunhan tietää että joku on lukenut! :)

Sanna/Blogi Vanilija: Ihan totta, mullaki on pyrkimyksenä vastata aina jokaiseen kommenttiin. Se on vähintä mitä kiitokseksi kommentista voi antaa :)

Jenni/Preesens: Voi kiitos <3 Ja kiitos itsellesi että luet, sinäkin olet mukana keikkunut jo pitkään! <3

Image: Ihan totta, tämän vuorovaikutuksen takia tätä kai tekeekin :) Olette te ihania :)

Blondi: Minä selailin blogin ekoja postauksia läpi ja muistelin, että kyllä minä aika pitkään sain löpistä ennen ensimmäistäkään kommenttia. Eikä kaikkiin juttuihin aina vieläkään tule yhtään kommenttia. Nyt vaan sielläkin blogiin kampanja pystyyn ja kannustamaan lukijoita esiin :)

Jonsku - Valoisaa vaaleaa: Ihan totta, mä huomaan itse saman, et kännykällä tai ipadilla ei tule niin paljoa kommentoitua, mut moniin juttuihin palaan sit myöhemmin koneelta. Pitäis reipastua tuossakin :)

Miss J: Ihan totta, samanhenkisistä blogeista löytää kommenteistakin usein samanhenkisiä ihmisiä, mä olen kans tehnyt monta ihanaa löytöä noin :)

Jonna H.: Hyvä hyvä! Nyt vaan sielläkin kampanja pystyyn ja kannustamaan lukijoita rohkeuteen! :)

Katja - Tässä ja Nyt: Just näin! :) Yksin höpiseminen on aika tylsää pidemmän päälle ja kivat kommentit kannustaa jatkamaan :)

Marianne: Noissa kommenteissa pätee vähän sellainen vastavuoroisuuden laki :) Mitä enemmän itse jaksaa kommentoida sitä enemmän visiittejä ja kommentteja itse saa, näin olen huomannut :) Itsekin pitäis ryhdistäytyä tossa puhelimella kommentoinnissa kyllä :) Ihanaista uutta vuotta!

Sirpale: Ihan samoin mullakin, tuntuu et välillä on sellaisia päiviä et kattelee vaan kuvia ihan aivottomana :)

Suvi: MOI! Kiva kun kommentoit! :)

Janet: Toivottavasti kiirus siellä alkaa hellittää! Niin se menee, että mitä enemmän itse kommentoi, sitä enemmän ihmiset löytää ja tulee kommentteja omaankin blogiin :)

Velma: Heippa, kiva kun tulit! Minä taidankin tulla heti vastavierailulle! :)

Kissis: No aivan! Mä niin vihaan sitä ja oon niin monet kerrat paasannut tuosta! Kumpa vaan kaikki tajuais mennä tsekkaan ne omat asetukset. Moni kun ei tunnu tietävän että se asetus on päällä edes...

Henna - Pakkomielteitä. Minullako?: Just niin, nyt jakamaan kommentoinnin ilosanomaa :) Ihana sinä <3


littleB kirjoitti...

Kerttu: Kiitos :) Mukaan vaan ja levittämään kommentoinnin ilosanomaa ja haastamaan muitakin mukaan :)

Iisa: Jee, hyvä hyvä! :)

Piia/Piipadoo: Hieno homma! Näkyilemisiin! Mä näin yks yö muuten unta jo neulomisesta :D

Suveliina: Jee, kiva kun olet mukana! Ihanaista alkanutta vuotta sinnekin!

Jenna: Kiitos ihana <3

Marika V: Aivan, mulla on sama periaate, että pyrin aina vastaamaan jokaiseen kommenttiin, se on kohteliastakin :) Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin! :)

Cherry: Kiitos ihanainen ja kiitos itsellesi ihanasta blogistasi <3

Milma: Kiitos kauniista sanoistasi <3 Ja herkullista vuotta Kontulaan! :)

Nino: Totta, varmasti aika monellakin meistä :)

Funky and Fifty ;-): Kiitos ja oikein ihanaa ja kommenttirikasta vuotta sinullekin!

Viivi / Valkoinen Soihtu: Ihan totta, minäkin olen parantanut kommenttitahtiani huimasti vuoden takaisesta, mutta petrattavaa riittää edelleen :)

Liina / VillaILONA: Kiitos :) Ei muuta kun aivot narikkaan ja pois liika itsesensuuri! :)

Minna, Meidän Harmoniaa: Jee, kiva kun olet mukana! :) Tästä tuleekin kommenttirikas vuosi! :)

Ansku: Kiitos itsellesi KIVOISTA jutuista! <3

Hanna ★: Kiitos kun olet <3 Ja joo, niinkuin sulle jo vastasinkin, tekstiä saa käyttää haastamisessa, tämä muillekin tiedoksi! :)

Jenni/Talosanomat: Kiitti :) Kiva kun olet mukana!

Annukka: Jee, yksi superkommentoija! Olet reipas! Ei muuta kun jatka entiseen malliin! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei munkin oli nyt pakko kommentoida :) Mä olen silloin tällöin käynyt (spark/emmin kautta olen sut bongannut) lueskelemassa sun juttuja, mutta en tiedä miksi kommentointi on jäänyt!
Mutta miksipä ei kommentoisi jos postaus tuntuu kivalta, varsinkin oman blogin kanssa tuskailee joskus että miksi niitä kommentteja ei tule.
Mä ainakin ilahdun jokaikisestä vaikka kommentissa ei mitään erikoista sanoittaisikaan!

littleB kirjoitti...

Taigaduu: Ihan mahtavaa! Kiva kun tulit ja jäät lueskelemaan :) Tervetuloa!

Juuli - ihana mini: Hei, hienoa et olet ahkera tällä saralla! Voitkin haastaa mukaan muita sitäkin innokkaammin! :)

Irina: Yes, mahtavaa! Kiva kun oot mukana! :) Ei muuta kuin blogiinkin haastetta eteenpäin!

Jen: Yes, mukaan vaan! Kai meillä kaikilla tulee kausia kun kommentointi jää muiden kiireiden takia, mutta yksikin pieni kommentti on parempi kuin ei mitään :)

Sanna: Yes, kiva kun olet mukana!! :)

Live & home: Uusi vuosi ja uudet kujeet, nyt on hyvä aloittaa! :) Kiva kun oot mukana :)

Jere: Ihan totta! Muistan hyppineeni jotain varsaloikkia aikoinaan kun eka kommentti blogiin tuli :)))

Jutta: Kokemuksen perusteella tämän lupauksen toteuttamisesta tulee vielä harvinaisen hyvä mielikin! :)

Miiiaa: Ihan totta, ei täällä yksin jaksaisi lätistä :) Mukaan haasteeseen vaan :)

Susanna Tamminen: Kiitos itsellesi kivasta blogista! :)

JohannaL: Kiitos ja tervetuloa mukaan! :)

Elina/Elinamaista: Yes, ihan mahtavaa! :)

Ruut: Mukaan vaan haasteeseen, itse ja haastamaan muitakin! Ihanaista alkanutta vuotta <3

Laara: Mahtavaa että löysit tännekin! Ihanaista ja kommenttirikasta alkanutta vuotta sinullekin! :)

Petteri: No sepä se, kun sen itsesensuurin saisi pois. Antaisi vaan ajatuksen virrata ja antais mennä! :)

Hanna: Kiitos ja kiva kun olet mukana! :)

Tiia: Se on hyvä missio! Harvan uuden vuoden lupauksen toteuttamisesta tulee näin hyvä mieli! :)

Rouva G: Mukaan vaan haasteeseen ja haastamaan tuppisuita avaamaan sanallisen arkkunsa! :) Kyllä kai sellainen tykkäysnappikin olisi mahdollista asentaa, eikös joissain blogeissa sellasia olekin?

Lilac delight: Kiitos ja kiva kun kommentoit että löysin sinunkin blogiisi! :) Minulle ei ainakaan tartte kommentoida mitään järkevää vaan voi naputella ihan mitä mieleen juolahtaa, pois turha itsesensuuri! :)

Jaana: Ihana että kommentoit niin löysin sinunkin blogiisi! Jokainen kommentti ilahduttaa :)

Kiitos vielä kaikille kommentoineille! Keep up the good work! :)
Kommenttirikasta vuotta!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Linkitin tän postauksen 2.1. mun blogin Facebook-sivuille. :)

LadyBlue kirjoitti...

Tämä on hyvä! Ja kiitos kun olet käynyt minun blogissani niin usein kommentoimassa, se todellakin lämmittää mieltä <3

littleB kirjoitti...

Irina: Kiitos <3

LadyBlue: Kiitos itsellesi kivasta blogista <3

Vilttitossu // http://carouselia.blogspot.fi/ kirjoitti...

Oi ompa mukava haaste täällä, tätä täytyy toteuttaa itsekin :) Ihan olet oikeassa, kommentti piristää kummasti, kiitos siis myös sinulle, kun kävit kommentoimassa blogiani :) Täällä käydessäni ihastelen aina tuota sinun banneriasi. Oletko itse piirtänyt sen? :)

littleB kirjoitti...

Jee, mukaan vaan haasteeseen! :)
Bannerikuvaa en ole itse piirtänyt, valitettavasti tämä on ihan valmis blogipohja. Vaikkakin aika lailla omannäköinen ja minua kuvaava, vaikkei mulla kissaa olekaan :)

Paula / Mutsimatskua kirjoitti...

Tunnustan, olen huono kommentoimaan! Lupaan terästäytyä :) Tosi kommailu on hiukan hankalaa, kun mini iPadilla tai puhelimella rustaa... Mutta minullekin kaikista pienimmätkin kommentit ovat kullan arvoisia ja saavat aina hyvälle mielelle! :)

littleB kirjoitti...

Mulla vähän sama, että usein padilla tai puhelimella tulee kommentoitua vähemmän, mutta koneella yritän sitten terästäytyä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review