17 tammikuuta 2014

Aurinkoista viikonloppua!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.18

Huhhuijaaaa, menipä taas viikko nopeaan! Olen ollut ihan sekaisin päivissä kun on ollut vähän repaleinen viikko, maanantaina ja tiistaina kokeet, keskiviikkona vapaata ja paljon asioita hoidettavana, torstaina käynnistyikin jo uusi jakso koulussa ja aivot piti uudelleen ohjelmoida enkusta ruotsille. Kroppa alkaa prakata ilmeisesti stressin hellittäessä ja olenkin ollut taas koko viikon migreenissä ja eilen kävin päivystyksessä hakemassa antibioottikuurin poskiontelontulehdukseen, great! (En suostu edes ajattelemaan miltä tää tuntuu lentokoneessa!) Eilen illalla tuntui kuin olisi flunssakin vielä iskemässä. Nyt onkin siis viikonloppu aikaa levätä ja toipuilla (ja okei, hoitaa vielä noin sata hommaa plus kämpän siivous) ennen reissuunlähtöä. Huhhuh!

Mutta voi ompa ihanaa kun talvi on vihdoin tullut! Aurinko on paistanut täydeltä terältä monena päivänä, se vaikuttaa heti mielialaan kun se kaamea pimeys on poissa! Aamulla on kiva herätä vaikka aikaisinkin, kun aurinko paistaa. Kuva viikolta joltakin pakkasaamulta kun olin kerrankin ajoissa hereillä auringon noustessa :)

Tämän illan agendassa on särkylääkettä, sohva ja Voice of Finland (ja Elastinen<3)
Ihanaista viikonloppua muruset!12 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Mä aina jaksan näistä flunssanhäätökeinoista mouhata, niin nytkin: runsaasti c- ja d-vitamiinia, villasukat ja kurkun kurlausta joko corsodylillä tai sit lämpimällä suolavedellä(tappaa kurkusta pöpöt leviämästä ja tautia pitkittämästä). Pikaista parantumista :)

littleB kirjoitti...

Hei hyvä kun muistutit, c-vitamiiniä pitääkin hakea! Kiitos <3

RagDoll kirjoitti...

Voi ei! Niin toivon, että saat tuon kuriin ennen lentoa! Mulla oli poskionteloissa häikkää Barcelonan reissun aikana ja lennolla tuntui ajoittain, kuin olisi ollut kiehuvaa vettä ihon alla.. Painoin vain kasvojani, enkä voinut sanoa mitään, kun sattui niin järkyttävästi.. Onneksi oli niin lyhyt lento..

Mahtavaa reissua. Nyt vain parantelet ja nautiskelet. :)

littleB kirjoitti...

Kiitos <3 En uskalla sanoa flunssasta mitään etten tule mananneeksi mitään lisää :) Litkin täällä mustaviinimarjamehua sen minkä ehdin :)

mehtäemäntä kirjoitti...

otahan vähä löysemmin viikonloppuna. se siivoaminen ei sieltä karkaa vaikka myönnän että onhan se kiva reissusta tulla puhtaaseen kotiin. mutta onhan siellä reissussa kivempi olla terveenä..eikä se hilluminen hirveesti taida ainakaan parantaa siun olotilaa nyt kun reissu on jo ihan lähellä ;)

littleB kirjoitti...

No niimpä, tää on kaamea kaksiteräinen miekka! :) Ruotsin tehtävätkin kun saisi tehtyä ennen reissua, niin ei tartteis sitten siellä niitä stressata jne jne...

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Oi. Nyt lepoa ja parantelet itsesi kuntoon ennen reissua <3

Nino kirjoitti...

Se on kumma kun nuo pöpöt iskee aina ennen reissua, kerran jos toisenkin oon ollu rohtunein nenän alusin lentokoneessa. Ne pirulaiset taitaa tehdä yhteistyötä matkatoimistojen kanssa, saavat sieltä ilmoituksen kaikista reissuun lähtijöistä ja iskevät sitten kimppuun juuri ennen lähtöä :) Paranemisia ja ihanaa reissua!

Marianne kirjoitti...

Et oo ainoa.. Mäki makaan täällä tenttiviikon jälkeen kuolleena sohvassa migreenissä. Mutta ainakin selviittin hengissä tenttiviikosta, yay me! (Jotakuinkin..)

littleB kirjoitti...

Henna: Yritän... :)

Nino: Kiitos! Taidat olla oikeassa noista pöpöistä! No, kunhan nyt vaan saisi terveenä olla reissun eikä kävisi niin kuin Teneriffalla :)

Marianne: Hyvä me! :)

Nino kirjoitti...

Juu ei toivota Teneriffan epäonnea kyllä tälle matkalle. Jospa nämä pöpöt olisi sellaisia että pelkäävät lentämistä ja hyppäävät matkasta viimeistään Helsinki-Vantaalla:) niin ja sikäläiset pöpöt taas häkäistyvät siitä sun huippu makeasta uikkarista niin ei uskalla kynsiään suhun iskeä. Se onkin vietettävä koko loma vain uikkarissa ;)

littleB kirjoitti...

Hahah! :D Toivottavasti muuten vielä mahdun siihen uikkariin ylipäänsä :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review