15 tammikuuta 2014

10 kuvaa kesään, tammikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.33
Hupsista vaan, taas yksi kuukausi vierähti ja nyt elellään jo tammikuun puoliväliä. Kymmenen kuvaa kesään -haasteessa ollaankin siis jo puolivälissä, voitteko kuvitella! Enää viisi vaivaista kuvaa ja sitten ollaankin jo sytyttelemässä juhannuskokkoa :)

Lumitilanne ei ole juurikaan joulukuusta kohentunut, no vähäsen sentään kuitenkin! Taas kun noita talvisia ilmoja toivoin, tein pienen virheen tilauksessa. Toivoin pakkasta ja lunta, ja sitähän saatiin, mutta unohdin kai mainita että tuuli saisi jäädä tulematta. Väänsin nimittäin toissapäivänä itkua puskiessani vastatuulessa koulun ylämäkeä ja manasin tuulen paskamaisimpana luonnonilmiönä alimpaan helvettiin. Se tuuli tuli oikeasti varmaan jostain Siperiasta ja tuntui irrottavan naaman! Illalla kotiin tullessa peilistä katsoikin kunnolla paleltunut naama. Täytynee alkaa liikkua joku kommandopipo päässä...

Eilen olikin ihanan aurinkoinen ilma, kylmä mutta se hemmetin tuuli oli onneksi tajunnut häipyä. Kokeeseen lähtiessäni bussia odotellessa ihailin maahan satelevaa lunta joka leijui maahan hämärtyvässä illassa kuin elokuvan maisemassa. Kaunista <3 

Viikon päästä tähän aikaan ollaankin sitten vähän eri lämpölukemissa! Nyt kun kokeet on ohi, on vihdoin aikaa uhrata matkakuumeilullekin, pakkaamisen suunnittelulle, vaatteiden pesulle ja matkaoppaan lueskelemiselle. Nyt alkaa vähän jänskättää!9 kommenttia:

Blondi / Checklist kirjoitti...

Ihanaa, että talvi tuli eteläänkin vihdoin! Lunta on jokunen sentti, mutta sekin tuo valoa ihan uskomattomasti lisää! Me like! Vähemmän kiva on tuo tuuli... mä oon Helsingin keskustassa töissä ja täällä tuuli on ihan eri luokkaa kuin esim. kotona. Keskustassa on meri ihan vieressä ja se kun on vielä auki, niin tuuli on hirrrmuisen kylmä! En silti valita, otan tämän kelin koska tahansa verrattuna loputtomalta lokakuulta tuntuneeseen vesisade-keliin!

Janet kirjoitti...

Oikeesti, tosi hassua ajatella, että viiden kuvan päästä jo juhannus. Hassua :D Vaikka tälleen kun miettii, niin pitkä aikahan sinne vielä on.

Nina kirjoitti...

Huh, viisi kuukautta juhannukseen?? Just vastahan oli vielä kolme kuukautta jouluun! Voi hyvänen aika. :D

mehtäemäntä kirjoitti...

hei tosiaan puoliväli..huh huh mitä haipakkaa tää aika oikein menee..

Ruut kirjoitti...

jee, sun matka vaan lähestyy ja lähestyy ja kohta oot jo siellä :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä saan huomenna ensimmäisen talvisen kuvan tässä haasteessa! <3 Riippuen toki siitä, millaisen kuvan tuo jemmasta etsitty vanha Canonin pokkari mulle antaa. Piru, kun kamerani - joka myös puhelimena tunnetaan, hih - on huollossa! Murrrrrr!

littleB kirjoitti...

Blondi: Ihan totta, ei paljoa lunta tarvittu, niin heti elämästä tuli valoisampaa! Joo, loputon lokakuu tuntui kyllä todella pitkältä ja vaikealta :/ Nyt nautitaan talvesta! :)

Janet: Se menee nopeesti, niin tää alkupuoliskokin on hurahtanut nopsaan! :)

Nina: No niimpä!!

mehtäemäntä: Mä niin allekirjotan sen, et kun vanhenee niin aika kuluu nopeemmin! :D

Ruut: I know!! Nyt alkaa jo vähän jänskääääää :)))

Irina: Jee, saapa nähdä jääkö ainoaksi lumikuvaksi, josko ehtii seuraavaan kuvaan mennessä lumi sulaa taas pois :) Vai onko sitä lunta sitten vielä juhannuksenakin :) Mun pitäis kans viedä puhelin huoltoon, mut ahistaa jo ajatuksin :/

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Puhelimen huoltoon vieminen aiheuttaa niin paljon ongelmia, että ei oo tosikaan. Ensin en saanut lainapuhelinta ja olin tovin kokonaan ilman. Sitten sain tämmösen vanhan nokialaisen ja se ei ole interaktiivisuudesta kuullutkaan. Seuraava puhelin mikä piti lainata, ei toiminutkaan mulla eikä siinä ole edes GPS:ää että voisi käyttää haluamani sovelluksia. Huomenna saan EHKÄ lainaan paremman, missä toimii netit sun muut, mutta se on illalla eikä auta mun päivällä tapahtuvaan haastekuvaukseen. Niin... ja kun kuvaan puhelimella niin kameraongelmiakin on. Joten, jos mahdollista: Älä vie puhelinta huoltoon ellei sulla ole tarpeeksi hyvää puhelinta lainaksi siksi aikaa. :D

littleB kirjoitti...

Mulla on onneks vielä vanha älypuhelin tallessa huollon ajaksi. Siinä on tosin niin huono kamera että ainakin instailun voi suosiolla unohtaa sen huollon ajaksi :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review