31 joulukuuta 2013

Kulunut vuosi kuvina, alkuvuosi

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 15.37
On aika vähän keräillä yhteen mitä se vielä kuluva vuosi oikeen pitikään sisällään. Kaiken kaikkiaan tuntui, että vuosi meni aivan hujauksessa. Vastahan istuin tässä kirjoittelemassa päättyneestä vuodesta 2012. Verrattuna vuoteen 2012 tämä vuosi oli kyllä paljon parempi, vaikkakin surua mahtui tähänkin vuoteen. Vuoteen 2013 mahtui huikeat 369 blogipostausta ja monen monta uutta lukijaa ja mieltä ilahduttanutta ja liikuttanutta kommenttia. 
Kiitos jokaisesta <3

Mutta millainen oli minun vuosi, aloitetaan alkuvuodesta:

Tammikuussa ihottuma ja tulehdus yltyi todella pahaksi käsissä. Melkeimpä koko talven vietinkin kädet paketissa. Hehkutin myös uutta ihanan pehmoista ja lämmintä untuvatakkiani, ihastuin syvästi Arabian Piilopaikka- sarjaan ja söin herkullisia mätileipiä.

Helmikuussa tein talvisia kattauksia ja ostin räyheät Leena Hefner -tennarit. Iloitsin merkkareiden paluusta ja metsästin niitä ympäri kaupunkia. Ystävänpäivänä kirjoitin bestikselleni vanhan kunnon paperisen kirjeen keijupaperille kirjoitettuna.

Maaliskuussa innostuin pääsiäisestä ja koristelusta varmaan ensimmäistä kertaa, lipittelin maukasta lattea ja nautin pitkistä aamupaloista. Ihailin karkinvärisiä aamutaivaita ja kävin vierailulla Harjun Paperissa.

Huhtikuussa kylppäri sai raikkaan keväisen tuulahduksen, samoin itse siirryin keväiseen tuoksuun ihanaisen Escadan kesätuoksun myötä. Osallistuin sisustuksen naked truth -haasteeseen ja kuvasin kotini kesken koeviikon, todella sotkuisimmillaan. Vietin koruviikkoa, jolloin käytin koruja viikon jokaisena päivänä ja julistin kesän alkaneeksi ostamalla ekan purkin lempparikesäherkkuani, Pappagallon mangosorbettia.

Toukokuu alkoi vapun hampurilaisbileillä. Vierailin toukokuussa Helsingissä ystäväni luona ja äitin kanssa varasimme matkan Dubaihin. Ostin myös kesän ekat mansikan mollukat.

Kesäkuussa flamingot muuttivat kylppäriin ja toivat kesän tullessaan. Vietin pitkää juhannusta maalla herkutellen ja aurinkoa palvoen. Kävin myös ihanassa hemmottelussa Hius- ja kauneusstudio Chillissä.

Sellaista oli elämä täällä tammikuusta kesäkuuhun, pian jatketaan heinäkuun lämpimissä tunnelmissa loppuvuoteen.

Joko siellä raketit paukkuu? Täällä on onneksi vielä hiirenhiljaista :)

5 kommenttia:

Micu kirjoitti...

Ihana puolisko! Ja kyllä tuo Dubai kutsuu, voi pojat!
♥Valtavasti onnea, iloa ja rakkautta tulevaan vuoteen ♥

Sannis kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Ihania kuvia!

littleB kirjoitti...

Micu: No niiiin kutsuu! Ei meillä lasketa, mut 21 yötä olis vielä maltettava nukkua! Ihanaista tulevaa vuotta sinnekin! <3

Sannis: Kiitos :) Maailman parhainta tulevaa vuotta sinnekin :)

Niina kirjoitti...

Kivoja hetkiä ja muistoja. ja matkat ovat niin kivoja, meidänkin poppoo pääsee kahdeksi viikoksi lämpöön helmikuussa. Hyvää uutta vuotta!

littleB kirjoitti...

Niina: Kiitos! Oi ihanaa, mihin päin teidän matka suuntautuu?

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review