07 marraskuuta 2013

Voi Blogger miksi näin vastustat?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.30

Nyt alkaa olla todella hermo koetuksella tämän Bloggerin kanssa! Paitsi että pitkään .jpg -muotoiset kuvat ovat muuttuneet Bloggeriin ladattuna pikselimössöksi (Tähänhän löytyi ratkaisu; kuvien muuttaminen .png -muotoon) myös kommentit ovat alkaneet katoilla! Luulin ensin sekoilevani itse, mutta sittemmin tajusin etten taidakaan olla ainut kommenttinsa kadottanut. Sähköpostiin napsahtelee kyllä ilmoituksia blogien postauksiin jätetyistä uusista kommenteista, mutta useinkaan omaa kommenttia ei vaan koskaan ilmestykään näkyviin. Joskus vaivaudun kysäisemään, josko kommenttini olisi mennyt roskapostiin, useinhan Blogger tekee tätäkin. Mutta ei, nykyisin kommentti on kadonnut kuin pieru saharaan. Eikä siinä oikein sitten ole fiiliksiä alkaa sepittämään aiempaa juttua enää uudestaankaan. Ja yhtälailla omia kommentteja on katoillut viime aikoina omastakin blogista. Sekös vasta ärsyttääkin, jos tiedän jonkun odottavan vastaustani ja en heti huomaa kirjoittamani kommentin kadonneen! Ja ties mistä muista vioista en ole vielä tietoiseksi tullutkaan...

V***tuskäyrä on korkealla!
Onko tälle mitään tehtävissä?
Millä aikataululla tälläistä korjataan, vai korjataankohan edes?
Kyllä vastustaa! :(

Antakaa nyt hyvänen aika edes vertaistukea!
22 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

mie olen kyllä kanssa niiiiiin "käyrillä messissä" blogger fiiliksen kanssa :D

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Sama täällä!!! Ihan uskomatonta ja vaikka muuttaa kuvat png muotoon, niin silti ne jotenkin muuttuivat pikseleiksi, ja jouduin lataamaan kaiken uudestaa jolloin vaan yksi muuttui. Tuuria tämä kuvien laittaminen tuntuu olevan.. Ja mullakin muutamasta blogista oli kommentit hukkuneet. Ei kiva ei! :(

littleB kirjoitti...

Yes, mä tiesin et suhun voi luottaa tän vertaistuen kanssa :)

littleB kirjoitti...

Jennin kommentti ehtikin kiilata väliin :)
Apua, tollasta en oo vielä huomannukaan et png kuvatkin menee mössöks! :/

Blondi kirjoitti...

Hmmm... Vielä en ole omassa blogissa kohdannut moista ongelmaa. Onpa harmi ja ihan varmasti turhauttavaa! Pikselimössö kuulostaa huonolta, mulla on so far toiminut jpg:t ja png:t molemmat.

Anu kirjoitti...

Toivottavasti korjautuu nopeasti eikä ainakaan lähde leviämään vielä uusille osa-alueille.

littleB kirjoitti...

Blondi: Lucky you! Kuvien muuttamiseenkin on tottunut, mutta tuo kommenttihomma nyt korpeaa ihan silmittömästi :/

Anu: No niimpä, sehän se tästä sopasta puuttuisikin vielä!

Milma kirjoitti...

Mun kohdalla ei ole ollut ( ainakaan vielä ) kommenttien kanssa ongelmaa, tai en ainakaan tiedä sitä mutta kyllähän tollanen ottaa pannuun ! Mur ! Toivottavasti korjaavat pian ton asian.

Marianne kirjoitti...

Kannattaa ottaa Bloggerin ylläpitoon yhteyttä ja kertoa ongelmasta.. et ne pistäisi vauhtia asian korjaamisen. Jossain pitäisi olla joku Support. Itse linkkaan kuvat toisesta paikasta Bloggeriin koska Bloggeri on perseestä ja aion vaihtaa toisen blogin paikkaa Wordpressiin koht puol :P

Lady of The Mess kirjoitti...

Onpas harmittavaa - minulla ei vielä kommentteja ole kadonnut, mutta välillä jummaa niin, että saa sivun ladat monta kertaa, ennenkuin sinne voi kirjoittaa - myös omalle sivulle. Ja nuo kuvaongelmat on kyllä pottumaisia!

Ansku kirjoitti...

Onpas erikoista. Blogger kiukuttelee minullekin, mutta ei tuollatavalla. Muuten saattaa tehdä erinäisiä temppuja kyllä, mitkä aiheuttavat harmaita hiuksia. Toivottavasti viesti menee perille ja asiat korjataan pikimmiten.

Sofia kirjoitti...

Kiitos tuosta kuva vinkistä, ehdin jo ajatella että kaikki mun kuvat on ihan hirveitä :D Niin moni asia raivostuttaa kyllä että olen esimerkiksi luovuttanut täysin (toistaiseksi) blogin ulkonäön muokkaamisen ja niiden virheiden korjaamisen koska tuntuu että se on lähes mahdotonta- mikään ei mene niin kuin luulisit sen menevän!

Blondi / Checklist kirjoitti...

Ai niin, blogissani on haaste sinulle! http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/11/luksusta-tavalliseen-paivaan.html

Janet kirjoitti...

Heeiiii naiset! Mun kuvat alkoivat kanssa menevään ihan vajakkiin muotoon. Meikkikuvissa pääosassa olivat todella mustat suuren ihohuokoset, koska blogger päätti vähän muokkailla kuvaa. Aloin tutkimaan asiaa, koska suoraan sanottuna vitutti niin maan eniten. Enhän mä sellaisia meikkikuvia voi julkaista, jossa näkyy vain ihohuokoset. No, bloggerille oli tullut sellainen "ihana" uudistus, että se automaatti parantaa kuvaa. Eli siis nyt tutkimaan asetuksia, että onko teilläkin se päällä. Heti kun otin automaattiparannut täpän pois, kuvat palautuivat normaaliksi. Josko tää kuva vika oliskin siinä. Kommentteihin en osaa sanoa mitään :( Kurjaa!

Kissis kirjoitti...

Mulla ei VIELÄ ainakaan ole ollut tuollaisia ongelmia, mutta esim. fonttia en pysty vaihtamaan ollenkaan, en ole puoleen vuoteen. Näitä valitettavasti ei kovin nopeasti korjata, jos ollenkaan. :(

littleB kirjoitti...

Milma: Mä toivon kans!

Marianne: Ihan totta, pitäs harjotella vähän tota alotteellisuutta... Helposti sitä aattelee, et kyllä muut on tästä jo ilmoittaneet :) En sit tiedä kuinka ne tälläsiä vikoja edes korjaa, vai korjaako ollenkaan...

Lady of the mess: Tosi rasittavaa :/ Tuo kommentointiogelma jotenkin erityisesti rassaa kun on pitkät jorinat jollekin vuodattanut ja sit ei kommentti koskaan tuukaan näkyviin...

Ansku: Mä toivon kans, et saisivat jotain tehtyä, ja pian!

Sofia: Tsekkaa myös Janetin kommentti tuosta ylempää, siinäkin vinkkiä mistä kuvaongelma voi johtua!

Blondi: Voi kiitos! :)

Janet: Hei kiitti vinkistä, täytyypäs tsekata tuo asetus vielä kans!

Kissis: No niimpä, mä kans vähän pelkään ettei niitä tuolla oikeen kiinnosta jos yhen pikkuBeen kommentit katoilee :D

Nanni kirjoitti...

Minulla sama homma että kommentteja ei saavu vaikka tiedän että niitä olisi pitänyt tulla ja tein itse testin ja lähetin itselleni testi mielessä kommentin, eipäs saapunut perille. Voi hittojen hitto. Raivostuttavaa.

littleB kirjoitti...

On kyllä tosi ärsyttävää! Pitäisköhän sitä ottaa ihan asiakseen ja valittaa tuosta johonkin...

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mietin itsekin eilen, mutta mihin? Toinen raivostuttava asia on etten pysty puhlimella kommentoitaessa tekemään sitä tilin kautta vaan pitää aina jättää komentit anonyyminä. No vika voi toki olla mun osaamisessa käyttää blogeja puhelimesta. Samaa valitteli iPhonen omistava ystävä.
No eilen tein vielä testejä jättää itselleni kommentteja ja pikkuhiljaa niitä sieltä tuli, mut onhan tämä tämmöinen takkuilu aika outoa.
Nanni

littleB kirjoitti...

Hmm... Pitääpäs selvitellä mihin sitä voisi valittaa vioista :)

Senja kirjoitti...

Mulla on kadonnut omasta blogista kokonaisia postauksia, ei oo yhtään kiva juttu :(

littleB kirjoitti...

Voi ei :/ Toivotaan että ne ilmestyisivät joskus takaisin. Kurjaa :(

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review