19 marraskuuta 2013

Sisustusbloggaajien putiikkipäivä, osa 2

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.08
Kertomus lauantaisesta Keski-Suomen sisustusbloggajien putiikkipäivästä jatkuu. Jatkokertomuksen ensimmäisen osan voit lukaista tästä. Tiivistunnelmainen jatkis uhkaa pidetä entisestään, sillä kivaa näytettävää ja kerrottavaa on vaan niin paljon. Sisustuskärpäsen kioskilta joukkomme kirmasi seuraavaksi Marimekkoon.
Marimekossa olikin ihanan jouluinen tunnelma. Meille esiteltiin joulun kuosit ja saimme vilkaista myös tulevan kevään mallistoon. Joulumieltä kohottivat entisestään tarjoillut piparit ja glögi.

 Monen muun lailla minäkin ihastuin ihan täysin tuohon mustavalkoiseen hillitysti jouluiseen Kuusikossa-kuosiin. Jossain muodossa tuota on kotiin saatava!

Rakastan Marimekon esillepanoja, rohkeaa irrottelua ja värien käyttöä ja eri värien ja kuosien reipasta yhdistelyä. Mietin kuvaillessani miten unelmapaikka Marimekko olisikaan tehdä visualistin työtä.


Suloisia pieniä ja isompiakin lahjoja löytyy valmiiksi paketoituna. Marimekolle tulen kyllä poikkeamaan jatkossa useamminkin, löysin vaikka mitä kivaa.
Iloa ennen kaikkea.

Marimekosta kamerakaulainen naisjoukko suuntasi Kilpisenkadulle, jossa meidät otti vastaan herttainen Pienikamari.

Pienikamari on persoonallinen ja kodikas kulmakauppa Jyväskylän keskustassa. Vuodesta 1992 Pienikamari on tarjonnut ' Suuria elämyksiä pienille - Pieniä yllätyksiä isoille'.
Tuotevalikoimamme on laaja ja yksilöllinen. Meiltä löydät lelut ja lahjat kuin myös pienet sisustustavarat niin lapsille kuin aikuisillekin.Ja todellakin, vaikka Pienikamari herkästi mielletään lelukaupaksi, valikoimassa löytyy ihanuuksia meille vähän isommillekin lapsille. Persoonallisia lahjatavaroita ja yksilöllisiä sisustustuotteita on hyllyt notkollaan. Minä voisin viettää täällä päiväkausia katsellen näitä ihanuuksia silmät sädehtien.

Vasta kuvasta huomasin tuon Disney-aiheisen pallon ylähyllyllä. Oiiih, tuo vaatii pikaista tutustumista! Ja Charlie Chaplin -peltipurkit, sulaa rakkautta <3


Kuulisikohan tontut, jos hienovaraisesti vinkkaisin, että minun joulupakettini voi sitten kyllä täyttää vaikka yksistään näillä Pienenkamarin ihanuuksilla :)
Aivan ihana kauppa. Täällä vierailu on ikimuistoinen kokemus varmasti jokaiselle lapselle ja aikuisellekin! Näitä kuvia katsellessa heräsi itselläkin ylpeys, että Jyväskylässä onkin jotain näin hienoa ja uniikkia!

Kuvasta kiitos Jennille!
Tästä iloisen värinen joukkomme siirtyikin yhteiskuvien kautta seuraavaan kohteeseen, Pentikille. Raportti jatkuu taasen huomenna, pysykäähän taajuuksilla!
Mukana:
Talosanomat - Jenni
Piipadoo - Paula ja Piia
Casa Volmari - Jen
Kotipalapeli - Rilla
Valkoinen Soihtu - Viivi 
Minishow - Melina
Sievin koti - Rouva S


Touhukasta tiistaita ihanat!12 kommenttia:

Jen kirjoitti...

Ensi kerralla määritellään joku värikoodi, niin ei olla kaikki noin harmaissa. ;)

Marjukka/Nuapurissa kirjoitti...

Satuitko kiinnittämään huomiota, että oliko tuolla Pienikamarissa lintunaulakkoa? Samaa sarjaa kuin tuo avaimenripustin? Sellaista etsin. Kuopiosta en ole löytänyt mistään ja postikulut tilaamalla olisi melkein saman hintainen kuin itse tuote. Jyväskylään olen nimittäin menossa viikon päästä ja tuonne voisin suunnata, jos sieltä etsimäni ripustin löytyisi. :)

littleB kirjoitti...

Jen: Hahah! :)))

Marjukka: En kyllä huomannut. Ehkä kannattaa soittaa Pienenkamariin ja kysäistä? Yhteystiedot löytyvät tästä: http://pienikamari.fi/contact.php
Ja vaikka naulakkoa ei löytyisikään, vierailla kannattaa silti :)

Annukka kirjoitti...

No onpas teillä siellä Jyväskylässä kaikkea kivaa!! Ihan pikkasen tulin kateelliseksi, mutta myös iloiseksi, kun sain katsella näitä kuvia.
Iloa ennen kaikkea on kyllä hyvä motto. Sitä tarvitaan.

Ja kyllä vähän itseäkin pisti hymyilyttämään teidän värikäs yhteiskuva :D. Jos olisin saanut olla mukana, niin olis ollut kuvassakin yks harmaa takki enemmän. (Aamulla just mietin, että miksei mulla voi olla vaikka punaista takkia, niin erottuis synkästä maisemasta vähän paremmin).

littleB kirjoitti...

Tästä vaan vinkit talteen seuraavaa Jyväskylän reissua varten :)
Hauska kyllä miten osuikin kaikille noin harmaata päälle :) Itellä takit on kyllä aina mustia, mutta sentään usein vaikka joku värikäs huivi kaulassa, mutta eipä nyt osunut :) Punanen takki ois kyllä oikee väriläiskä tässä harmaudessa!

Lady of The Mess kirjoitti...

Hieno päivä on ollut teillä - ja vielä kun olette saaneet tavata toisiannekin!
Lisäpostauksia odotellen, mukavaa viikkoa toivotellen♥

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi että miten kiva juttu varppina oli. :) Tahtoo Vaasaan jotain tollasta.

Ruut kirjoitti...

joko oot päättäny missä muodossa tuota kuusi-kuosia hankit? mä mietin edelleen niitä mukeja, mutta voiko niitä pitää esillä kesällä? vai jos ei ajattelis niitä jouluisena niin voisko ne olla vaan suomen metsää? :)

Tamar SB kirjoitti...

How fun and colorful!!

Kim Cunningham kirjoitti...

Such festive things!

piipadoo kirjoitti...

Ihania kuvia tässäkin kuten edellisessä postauksessa! Hymy nousee huulille kun näitä katsoo, oli meillä vaan ihana päivä! <3

-piia

littleB kirjoitti...

Lady of the mess: Päivä oli kyllä menestys! Osa 3 on tänään julkaistu :)

Pieni lintu: Eikun järkkäämään vaan! :)

Ruut: Mä en osaa päättää, haluan kaiken! :) Ehkä se kuitenkin on keittiöpyyhe tai jotain muuta pientä mihin päädyn :)

Tamar SB: It's nice to have colors in this grey fall season :)

Kim Cunningham: :)

Piia: Kiitos! Todellakin, aina hymyilyttää kun postauksia päivästä lukee. Tässä riittää muisteltavaa pitkäksi aikaa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review