02 marraskuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, lokakuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.35
Lokakuu oli kosmetiikan saralla merkittävä, koska tein sen, mitä olin miettinyt jo pitkään; kasasin kaiken kämpästä löytyvän kosmetiikan yhteen paikkaan, kuvasin ja laskin. (Postaus löytyy tästä, klik!) Ja hämmästyin ja kauhistuttaa vähän edelleenkin kun tuota postausta luen. Ihan hirveä määrä puteleita! Projektia siis riittää kulutusrintamalla vielä pitkäksi aikaa. Tuotteita esiin kaivellessa tuli tehtyä muutamia löytöjä joita en edes tiennyt omistavani ja tuotteita onkin päässyt nyt monipuolisemmin käyttöön. Varmaan tästäkin syystä lokakuun loppuneiden saldo laihanlaiseksi.

Oikeastaan vain yksi loppunut tuote, Maybellinen silmämeikinpuhdistusaine. Pentikin pikkuinen palasaippua sai lähdöt koska en vaan jaksa kuluttaa sitä loppuun. Pieni saippua tuntuu kestävän ikuisuuden enkä edes siitä tykkää. Tuoksu oli alkuun ihana vanilja, hetken käytön jälkeen saippua ei tuoksu oikeen millekään eikä tunnu oikein edes puhdistavan käsiä. Tätä ei tarvinne uudestaan ostaa.

Jonkun verran tein myös harvennusta pengottuani kätköjä. Olisi pitänyt tehdä varmasti rankemmallakin kädellä, mutta näin alkuun reilu parikymmentä tuotetta tai tuotteen loppua lähti roskikseen vanhentumisen vuoksi. Biothermin isot putsarit muun muassa osoittautuivat valmistetuiksi vuonna 2006. Sen verran itsesuojeluvaistoa löytyy, etten ajatellut kokeilla mitä atoppinen ihoni niistä olisi sanonut. Lisäksi muutamia huulikiiltoja, luomivärejä, vartalonkuorinta, rasvoja ja testikokoisia tuotteita.

LCN:n Cocoa & Pomegranate käsivoide on ihan all time favourite tuoksunsa puolesta, harmi että tämäkin loppu oli jo härskiintynyt. Biothermin silmänympärysvoide on myös yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani, tuota varmasti ostan vielä uudestaankin. Hugo Bossin Deep Red on niin ikään ihan yksi lempparituoksu ja sitä onkin jo uusi pullo käytössä, talvituoksuna aivan ihana!

Olen alkanut muuten miettiä jo reissuun (tammikuussa) mukaan otettavaa kosmetiikkaa. Olen yleensä lomalla tosi laiska meikkaaja, ja ajattelinkin, että käyn ottamassa ennen lähtöä edes kestovärin ripsiin, etten ihan ilman silmiä liiku koko reissua. Löytyykö muuten kokemusta ripsipermanentista? Sellainenkin on alkanut kiinnostaa...
6 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Deep Rediä käytetään täälläkin usein juuri talvisaikaan! :)

littleB kirjoitti...

Se on kyllä ihana <3

Ruut kirjoitti...

täytyy sanoa, että itse omistan ehkä tuosta omasta saaliistasi vain pienenpienen osan :) mikähän nainen minäkin olen :) jotenkin noita purnukoita vaan on just se tarpeellinen määrä ja joskus jopa puuttuu jotain :)

littleB kirjoitti...

Mä luulen, et tuo sun tyyli on ihan normaalia ja tää mun purkkisirkus sitten hulluutta :)

Janet kirjoitti...

Mä ajattelin aloittaa kans loppuneet tuotteet sarjan, jos saan vaan siis lainata ideaasi :) Mullakin kun niitä puteleita löytyy ihan kiitettävästi ja lisää tulee koko ajan :D

littleB kirjoitti...

No ilman muuta! Alunperinhän tässä taustalla oli haaste, jossa oli tarkoitus ostaa uusi tuote aina vasta loppuneen tilalle, mutta siihen en kykene kuitenkaan. Omana haasteenani onkin vain kiinnittää huomiota unohdettujen purkkien kuluttamiseen ja harkita ostoksia tarkemmin :) Ja se on kyllä toiminut, purkkien kuluttamisesta onkin tullut mukavempaa kuin uusien ostamisesta :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review