09 lokakuuta 2013

Virtuaalista haamutunnelmaa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.02

Näkeekö joku muukin keltaista!?
Täällä on ainakin kello herättänyt ennätysaikaisin ja tarkoituksena olis vähän nautiskella markkinatunnelmasta netin välityksellä. Meillä täällä tuppulassa kun ei Stockmannia ole, verkko-ostokset on ainut tapa osallistua Hulluille Päiville. Eikä sillä, kyllähän tämä käy näinkin, teemuki ja keksi kädessä, ilman tungosta, kuumuutta ja tönimistä. Shoppailua mun makuun!

Teetkö sinä Hullariostokset mielummin netissä vai tavaratalossa?


*postaus sisältää mainoslinkin*

12 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Todellakin näen keltaista ja viime viikolla pinkkiä. Itseäni ei saisi edes pientä maksua vastaan tällaisiin tapahtumiin. En ihan heti keksi mitään ahdistavampaa. Onneksi on netti, jos jotain haluaa... :) Mä en oikeasti käsitä, miten aikuiset ihmiset menee niin sekaisin siellä, tonitään, tuupitaan, ja hyvä, jos ei kiskota tavaroita käsistä. Huipuinta on se, että eivät ne säästöt nyt niin älyttömän suuria ole, että niiden takia kannattaisia tuollaista käytöstä harjoittaa. :D

Kustiida kirjoitti...

Ei ole minun juttu nuo Hullut päivät :) Olenkohan ehkä kerran sieltä jotain käynyt hakemnassa, aamulla kun aukesi, että pääsee jaloista pois :D Verkkokaupassa asiointi on todella fiksu ratkaisu!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Ostitko mitään? :)

Mä jätän varmaan pitkälti Hullarit väliin, ainakin isommassa mittakaavassa. Tosin yhdet rintsikat pistin tilaukseen ja pidän ne jos ovat sopivat. Mitään suuria must have-tuotteita ei tällä kertaa kuvastossa ollut.

Miss J kirjoitti...

Yleensä katselen näiden väripäivien aikaan erityisesti kosmetiikkatarjouksia, niissä on välillä ihan hyviäkin alennuksia. :) Voisi viikonloppuna käydä kurkkaamassa vielä Stockmann Beautyn, jos sieltä löytyisi jotain. Yleisesti ottaen en oikein jaksa innostua näistä niin, että olisin aamuvarhain jonottamassa liikeen ovella ja/tai netissä.

Hullareista tuli muuten mieleen huvittava tarina, jonkan kaverini kertoi vuosia sitten. Hän oli ollut Helsingin keskustan Stockalla juuri Hullareiden aikaan ja oli siinä kierrellessään muistanut, että tarvitsee pumpulia. Sitä olikin ollut jossain korissa esillä ja juuri kun kaverini oli ottanut pumpulipussin käteensä, oli joku vanhempi rouva tullut, mätkäissyt kaveriani käsilaukulla ja huudahtanut "Ne on minun pumpulit!". :D

littleB kirjoitti...

Jonna H: Joo, hikoiluttaa jo vähän ajatuskin paikan päällä olemisesta :/ Onneksi sain tarvitsemani nettikaupasta ja vältyin heräteostoksiltakin :)

Kustiida: Näin on! Ei tartte kassoille jonotella :)

Irina: Itelleni tilasin vaan yhden Kivi-tuikun, muut ostokset olikin joululahjoja, joten täytyy olla hiljakseen niistä ;)

Miss J: Voi kamala! :o Ihmiset ihan sekoaa näistä päivistä! :D

Marika V kirjoitti...

Oon joskus käyny ihan paikan päällä shoppailemassa. Paras aika on käydä aamulla heti kun nopeimmat on rynnänny hullun kiilto silmissään. Silloin siellä voi liikkua. Töiden jälkeen on ihan hirveä tungos. Nykyään en oo oikein löytäny mitään mitä todellakin tarttisin.

~LOVE~ kirjoitti...

arghhh...on tossa 4 kassia vieressä... :O :O Ja mun ei ees pitänyt mennä!!!

Ansku kirjoitti...

Täytyy sanoa etten kyllä näe. Niin kaamee rahapula että parempi laittaa silmät kiinni :D

Anonyymi kirjoitti...

Ostan samat tuotteet normaalihinnalta muualta puolta halvemmalla... Hullut päivät on kyllä osuvasti nimetty...

littleB kirjoitti...

Marika V: Mä en oo kuin varmaan kerran eläessäni osunut Helsinkiin hullareiden aikaan, ehkä siinä oli tarpeeks :)

LOVE: Hups! :D

Ansku: Sama vika Rahikaisella... Pakko vaan jaksottaa noita joululahjaostoksia pidemmälle aikavälille jos meinaa jotain ostaa :)

Anonyymi: Sieltä ostetaan mistä halvemmalla saadaan! :)

Ansku kirjoitti...

No niinpä! Nyt voiskin jo aloittaa ostokset pikkuhiljaa...

littleB kirjoitti...

Ansku: Mä tein ekat lahjahankinnat nyt hullareilta ja tänään olis tarkotus tehdä vähän listaa tulevista hankinnoista. Hyviä tarjouksia odotellessa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review