12 lokakuuta 2013

Probleema parvekkeella

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.33

Mulla on parvekkeella ongelma; hölmösti asennetut parvekelasit tai oikeastaan tuo väliosan lasi. Ekasta kuvasta näkyy miten väliosan lasi on asennettu parvekerakenteen sisäpuolelle, näin lasin yläosaa sekä alaosaa on mahdotonta puhdistaa. Ylipäänsä tuon väliosan lasituksen puhdistus on melkoista akrobatiaa, kun joutuu kurkottelemaan parvekkeen ulkopuolelle ties minkälaisien jatkovarsien kanssa.


No mutta, jopa vaikeaa puhdistusta enemmän ärsyttää tuo pieni kolonen johon tuuli kuljettaa jos jonkinnäköistä sälää; koivun siemeniä, lehtiä, oksan pätkiä, siitepölyä jne. Rako on luonnollisesti niin kapea, että imuroiminen ei onnistu vaan roskat saa yksitellen nyppiä kynsien kärjillä pois, jälleen kurkotellen kaiteen yli. 

Osittain rakonen falskaa niin, että roskat pääsevät siitä läpi. Koivun siemenet mahtuvat, samoin lehdet kuivuttuaan rapisevat muruina parvekkeen lattialle. Ja minä inhoan roskaa!

Olenkin miettinyt että täyttäisin tuo raon jollakin. Lähinnä mielessä on ollut joku aines, joka ei lennä tuulen mukana pois ja saisi se olla kivan näköistäkin. Ehkäpä jotain koristekiveä tai hienoista soraa tai jotain sellaista? Mitä sanotte, onko idea ihan älytön? Miten sinä ratkaisisit tämän roskaongelman?
4 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

No jopa on ärsyttävät! :/ Ei ole insinöörillä mennyt ihan putkeen noita suunnitellessa...

littleB kirjoitti...

No sanoppa muuta!

Milma kirjoitti...

Meillä on samanlainen toi lasitus sillä erotuksella että voi lasit saa irti ja ne voi sitten pestä mutta niitä takaisin laittaessa pitää pitää kiinni siitä lasista ja sormenjäljissähän ne sitten on.

littleB kirjoitti...

No vähänkös kätevä ois tollanen systeemi!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review