30 lokakuuta 2013

Motivoivat viikonpäivät

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.04
Huhhuh, kyllä on masentava pimeys! Aamuisin tekisi entistä enemmän mieli jäädä sänkyyn ja vetää peitto korville kun vaan synkkä pimeys ja/tai vesisade on vastassa jo heti aamusta. Todellakin saa repiä itsensä väkisin niskasta kouluun iltaisin kun tuntuu että lähtisi keskellä yötä johonkin. Mutta ei auta kun elää toivossa että pian saadaan lunta ja maisema vähän kirkastuu. Ja voihan sitä paremman puutteessa vaikka nimetä viikonpäivät uudestaan motivoidakseen itseään tämän pimeyden ja väsymyksen keskellä. 


Mitäpä sanoisitte jos masentava maanantai olisikin
Mahtava maanantai
Mahtavana maanantaina tapahtuu vain kivoja asioita! Voi saada hyviä uutisia, kuulla hyvää palautetta, nähdä läheisiä tai soittaa kaukana asuvalle ystävälle. Tai voi tehdä vaikkapa herkullista ruokaa mahtavalla jälkkärillä!

Touhukas tiistai
Touhukkaana tiistaina voi tehdä pikkupuuhasteluja kotona. Vaikka yhdenkin pitkään odottaneen rästihomman, jonka suorittamisesta tulee onnistumisen tunne. Hyvä minä!

Kekseliäs keskiviikko
Kekseliäänä keskiviikkona voi miettiä miten voisi ilahduttaa itseään, läheistään tai vaikkapa jotakuta tuntematontakin. Tekisinkö jotain mistä tykkään kovasti, johon on harvoin mahdollisuus, vai auttaisinko sukulaista tai ystävää jotenkin ja toisin hyvän mielen molemmille.

Toimelias torstai
Torstaina voi hoitaa viikkosiivouksen reippaasti alta pois. Siivouksen jälkeen voi istua ihailemaan puhdasta ja siistiä kotia ja siirtyä hyvillä mielin kohti viikonloppua.


Pirteä perjantai
Lähtisinkö ulos pienelle happihyppelylle tai tanssitunnille rentoutumaan. Liikkumisesta tulee hyvä mieli ja pirteä olo! Illalla voisi tehdä piiitkät venytykset.

Laiska lauantai
Laiskana lauantaina voi laittaa villasukat jalkaan ja uppoutua sohvan nurkkaan kynttilänvalossa herkkujen kanssa. Lauantaina saa olla laiska eikä tarvitse suorittaa!

Suloinen sunnuntai
Suloinen sunnuntai alkaa hyvin nukutun yön jälkeen köllimällä pitkään sängyssä. Sunnuntaina syödään rauhallinen aamupala tai brunssi ja ollaan rauhassa perheen kanssa. Suloinen sunnuntai lataa akut seuraavaa, yhtä vinkeää viikkoa varten!

Mitäs kivaa keksit keskiviikoksi?


13 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Tää oli hauska, uudesta asennoitumistavasta voisi oikeasti olla hyötyä. :) Täytyykin testata tätä reseptiä. :D

Kivaa päivää!

Annukka kirjoitti...

Loistoidea :D. Nimeän heti viikonpäivät kalenteriin uudelleen.
Mutta valitettavasti mun keskiviikkokeksintö antaa vielä odottaa itseään. Ei tullut heti mitään mieleen, mutta kyllä se sieltä päivän mittaan putkahtaa.
Positiivisuus on aina paikallaan, joten kiitos tästä :)

SatuMaria kirjoitti...

Onpas kiva viikkosuunnitelma,tollainen pitäisi itsekin tehdä! Kiitos kivasta vinkistä :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Hyvä suunnitelma - ei vaan kyllä tänä keskiviikkona onnistu. Murmur-päivä täällä;)

~LOVE~ kirjoitti...

Ihan tosi hauska pläni :)) Hyvin mietitty ja voisi oikeasti toteuttaakin :)

Janet kirjoitti...

Hei tää on ihan loistoidis! Nyt vaan kun saisi vielä toteutettua :)

Blondi kirjoitti...

Hah :) Olisi varmaan tarpeen keksiä itsellekin toimivammat nimet korvaamaan olemassa olevat. Ainakin mälsä-maanantai kuulostaisi paremmalta vaikka mainio-maanantaina?

Ja kuulkaa tuohon pimeyteen lötyy hetimiten parannuskeino blogistani! Torstai-iltaan asti voi vielä käydä osallistumassa kaikille avoimeen arvontaan, jossa voi voittaa ihania suomalaisia käsintehtyjä kynttilöitä! Kantsii käydä kurkkaamassa! http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/10/arvonta-maria-drockila-kynttilapaja.html

Ruut kirjoitti...

tällaselle tavalliselle vähän melankoliselle suomalaiselle nuo kuulostavat hyvinkin pelottavilta vaihtoehdoilta ja liian pirteiltä ;) mutta miksikäs ei, voishan tuota koittaa?! :) kekseliästä keskiviikkoa siis sinne!!

littleB kirjoitti...

Jenni: Ihan varmasti on. Elämä on sitä, mitä teet siitä :)

Annukka: Jokos keksit keskiviikon kivan jutun?

SatuMaria: Kokeilepas vaan, vähän hymyilyttänyt väkisin koko päivän :)

Lady of the mess: No, huomenna on päivä uus ja tosi toimelias torstai! :)

LOVE: Kokeileppa vaan, nimittäin toimii! :)

Janet: Suosittelen kokeilemaan, asenteen muuttaminen nimittäin toimii! :) Jos ei nyt ihan koko ajan, niin ainakin hetkittäin :)

Blondi: No todellakin, mainio maanantaihan kuulostaa melkoisen mainiolta! :) Kiitti arvontavinkistä! :)

Ruut: Joo kuule, meikähän on oikeen peruspenttipessimisti, mutta silti on tänään vähän hymyilyttänyt ja aurinkokin paistoi! Keskiviikon kekseliäänä tekona tein kynnet ilmaiseksi naapurilleni :)

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Siis ihana hyväntuulen postaus :D!

littleB kirjoitti...

Kiitos Anselmi :) <3

Milma kirjoitti...

Ihan loistavaa ! Mun täytyy tallentaa tää postaus kirjanmerkkeihin ja käydä aina välillä muistuttamassa itseä tästä :)

littleB kirjoitti...

Ihana Milma <3 Oikein!! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review