05 lokakuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, syyskuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.10
Ihan kohtalainen saalis loppuneita puteleita kertyi syyskuullekin.
Pari Adidaksen dödöä, Acon ikivanha(!) vartalovoide, Bio richin meikinpoistovaahto ja Estee Lauderin Double wear stay-in-place concealer. Kaikista tuotteista tykkäsin ja ostaisin uudestaankin. Adidaksen dödöt onkin mun ehdottomia lemppareita nykyisin. Ja tultuani tutuiksi suihkutettavien deodoranttien kanssa, en enää roll-oneihin koske, hermot ei vaan kestä sitä kainaloiden kuivattelua ja paitojen sotkeutumista!

Bio Richia onkin uusi pullo käytössä, mutta Estee Lauderille sen sijaan kokeilussa on nyt huokeampi korvaaja Maybellinelta ja toistaiseksi on ajanut asiansa vallan hyvin sekin. Sikäli mikäli tälläisille jättimäisille mustille pussukoille silmien alla nyt jotain on ylipäänsä tehtävissä :)

Olikos näissä tuttuja tuotteita? Entä millaista dödöä sinä käytät? Spray vai roll-on?7 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Itse käytän roll-on dödöä. Mulla vaan tahtoo ongelmat edelleen jatkua niiden pitävyyden kanssa, nyt petti jo blogissa puhuva Triple Drykin, tai ei se oikeastaan pettynyt, mutta alkoi haista kissan pissalle. YÖK! Seuraavaksi lähtee testiin Vichy, katsotaan, miten käy.

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Olisi kiva muuten nähdä, minkälainen kokoelma sulla on tuotteita, jotka on vielä käyttämättä. :)

littleB kirjoitti...

Jonna H: Voi ei :/ On kyllä inhottavaa, toivottavasti pitävä vielä löytyy!

Irina: Joo, toi on ollu mulla mielessä, pohdin vaan miten sen toteuttaisin... Pitäisi olla aikaa joskus kunnon inventaarion tekemiseen niin saisi ehkä kaikki samaan kuvaan marssitettua :)

Nina kirjoitti...

Mä olen kokeillut sekä suihkeita että stickiä mutta aina vaan palaan roll-oniin. Ja nyt viimeisimmäksi ostin Neutralin deodorantin kun sitä on joku kehunut ja piru vie että on hyvä!

Kristiina kirjoitti...

Oivoi, mullakin kuluu kaikki loppuun niin piinaavan hitaasti... Olen kauhea kosmetiikkahamsteri, tosin nykyään ehkä vähän viisastunut tällä saralla. Vielä kun saisin itseni lopettamaan Livboxin tilaamisen.

Ansku kirjoitti...

Käytän Rexonan ja Doven roll-oneja ja suosin raikkaita tuoksuja niissä. Spary ottaa henkeen herkästi, vaikka en olekaan astmaatikko tms.

littleB kirjoitti...

Nina: Empäs oo tuosta Neutralista kuullutkaan, täytyypäs tutustua!

Kristiina: Mulla oli täällä viikonloppuna oikee kosmetiikkaoperaatio, tuloksia kuvineen tällä viikolla blogissa :) Mä onneks en tuohon Livboxiin ole hairahtunut.

Ansku: Mulla on dödön kans sellanen suihkutus ja pikainen pakeneminen paikalta -taktiikka käytössä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review