06 lokakuuta 2013

Lökäpöksyjen metsästäjä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.32

Bongasin taannoin Fashiolistalta aivan ihanat housut. Harmi vaan, että housuilla on hintaa reilun satasen verran ja postikulut siihen päälle melkoisen suolaiset. Että tilaamatta jää...

Mutta voisiko tälläisiä tai samantyyppisiä olla muualla? Jossain muussa nettikaupassa vai jopa roikkumassa jonkun tietyn liikkeen rekissä? Oletko nähnyt? Matsku vois olla tollasta gollegetyyppistä, mutta oiiih, niin mielellään myös vaikka neulosta tai jopa ihan villaistakin. Malli löpö, saisi olla jopa näitä Anecdoten pöksyjäkin baggymaisempi ja väljempi. Aivan ihana olisi tuollaiset lökäpöksyt jostakin löytää!

Have you seen my dream pants?


8 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Nuo on kyllä hienot! Yhdellä kaverillani olen ihaillut vastaavia, mutta ei ole tullut kysyttyä mistä ne on. Farkkuja on vähän ärsyttävä pitää esimerkiksi töissä, koska ne kiristävät aina lounaan jälkeen :DD

Irina - White & Fresh kirjoitti...

H&M:lla on! :)

http://www.hm.com/fi/product/17197?article=17197-A

Jonna H. kirjoitti...

Forumin Vilassa oli ihan samanmoisia muutama viiikko takaperin, hinta oli 16,95 €. Joten Vila varmaan kannattaa katsastaa, vaikka valikoima vaihtelisikin.

Anonyymi kirjoitti...

H&M LOGG mallistossa on myös vastaavat vähän baggymmat lökäpöksyt, 24,90. Ostin sellaiset pari viikkoa sitten ja olen lähestulkoon asunut niissä sen koomin. Taipuu sopivasti asustettuna myös ihan julkiseen käyttöön ;)

Ruut kirjoitti...

voih, tuollaset pöksyt olis aika ihanat! itselläni on vaan näitä puman pöksyjä ja nämäkin kyllä ihan mukavia :)

littleB kirjoitti...

Kiitos vinkeistänne ihanat! Pitänee heti tänään käydä kaupungilla vähän vilkuilemassa! :)

Piia kirjoitti...

Tää huutaa New Yorker ja sieltä Amisun housut. Niin mukavaa matskua etten muita niiden jälkeen enää lököhousuiksi huoli! :)

littleB kirjoitti...

Ääää! Miten saatas New Yorker tännekin :( Pitänee seuraavalla Kuopion reissulla katsastaa!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review