03 lokakuuta 2013

Karkkilakko päivä 18 ja muita mietteitä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.21

Täällä kirjoittelee melkoisen huojentunut tyttö! Kolme koetta (matikka, fysiikka ja englanti) sisältänyt koeviikko on nyt ohi! Ensi viikon ja kokeiden palautuksen odottaminen onkin jotenkin tosi jännää tällä kertaa, kun en osaa yhtään sanoa miten kokeet meni. Matikan ja fysiikan suhteen toivon ainoastaan, että menisivät läpi... Eilen palkitsin itseni uurastuksesta pussillisella popcornia ja lasillisella limsaa sekä kömpimällä tossuineni sohvalle pörröpeiton alle ja katselin mooooonta jaksoa Muodon vuoksi -sarjaa. (Näyttävät tulleen kolme vuotta sitten telkkarista, on ollut tässä vähän kiirettä...) Ai että, en muistanutkaan miten koukuttava ja sekopäinen tuo sarja onkaan! Ja ihanan monta jaksoa vielä jäljellä katsottavaa :)


Karkkilakossa mennään tosiaan 18.päivää, enkä vieläkään ole sortunut namujen mussutukseen. Ihme kyllä! Välillä karkki tuntuu pyörivän mielessä koko ajan, välillä on jopa hetkiä, jolloin ei yhtään tekisi mieli enää palata koko karkin syömiseen. Ensi viikon keskiviikko on viimeinen lakkopäivä, ja ajattelin, että jatkan siitä vielä perjantaihin, ja yritän samalla aloittaa uuden vaiheen, jossa karkit kuuluvat vain viikonloppuihin. Olisihan sekin jo jotain entiseen aamusta iltaan natusteluun verrattuna?

Koeviikon loppuminen ei suinkaan tarkoita tahdin helpottamista kokonaan. Tänään kirja vaihtui terveystiedoksi ja uusintakoepäivänä pitäisi sekin koe käydä vielä tekaisemassa, ja sitä ennen vielä monen monta tehtävääkin... Mä kuitenkin niin nautin näistä vapaista päivistäni. Syksyn pimeys ei ota yhtään niin koville, kun nään jopa päivänvaloakin ja voin tehdä asioita joita ennen en ole ehtinyt. Tänään kävin aamulla lääkärissä ja sen jälkeen lompsin uuteen S-markettiin, kiertelin hyllyvälejä kerrankin rauhassa tutkien mitä kaikkea sitä onkaan olemassa, vailla kiirettä. Kotiin tullessa saa sujauttaa tossukat jalkaan ja kaivautua sohvan kuoppaan ja lueskella vailla paniikkia ja katsella välillä vaikka vähän Christian Troyta. Illaksi vasta kouluun. Ai että, ihan parasta arkea just nyt <3

Lieköhän olisi hernekeittopäiväkin tänään. 
Mitäs teidän torstaihin kuuluu? Mikä on parasta arjessa just nyt?


8 kommenttia:

Kissis kirjoitti...

Mä tossa kans suunnittelin vakavasti karkkilakon aloittamista, mutta eihhhhh. Rakastan liikaa karkkia. :D

Marika V kirjoitti...

Hienoa, että olet pysynyt ruodussa karkkien suhteen ;)

littleB kirjoitti...

Kissis: Niin mäkin. Mut jos oikeesti oon pystyny 17 vuoden röökin vetämisen jälkeen lopettamaan sen, niin 24 päivän karkkilakko on ihan leikkiä :) Hyvä testata itteään välillä :)

Marika V: Niimpä! Mua hykerryttää jo ajatus siitäkin, paljonko rahaakin tässä on säästynyt :)

Jonna H. kirjoitti...

Parasta arjessa on tällä hetkellä hyvä kirja, pimeät illat ja kynttilän valo. :)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Oih! Muodon vuoksi - se todellakin oli koukuttava! :))

littleB kirjoitti...

Jonna H: Oiiiih, ihanaa <3

Henna: No niimpä! Ja jännittävä; ei mulle ihan parasta mahollista matskua just ennen nukkumaanmenoa, mut on vaan pakko... :)

Kustiida kirjoitti...

Super söpöt tossut :) Hyvä että karkkilakko on onnistunut, mun varmaan tarvis alottaa sipsilakko...
Arjessa on tällä hetkellä parasta rauhaisat aamupäivät kun pikkukamu nukkuu saapi touhuta omia juttujaan.

SatuMaria kirjoitti...

Olipa kiva lukea mietteitä karkkilaskostasi. Mulla teki jo hieman tiukkaa mutta hienosti onnistui :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review