27 lokakuuta 2013

Buzzador: Syystunnelmointia Air Wick kynttilöin

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.15

Kerroinkin aiemmin, että pääsin buzzaamaan Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä. Kyseessä on vahakynttilä, joka sytytettynä tuoksuu ja vaihtaa väriä. Sain kokeiltavakseni kahta eri tuoksua, Apple & Cinnamon ja Purple Blackberry Fig. Näistä jälkimmäinen nousi omaksi lempparikseni suloisella, erikoisella tuoksullaan. Tykkäsin omena-kanelistakin, se toi syksyyn jo läikähdyksen jouluista fiilistä. Karhunvatukka-viikuna tuoksuu ihanan hedelmäiselle ja raikkaalle, vähän kuin pehmoisille hedelmäkarkeille. Ja karkistahan minä tykkään!


Kynttilän väri vaihtuu ja väri heijastuu upeasti ympäröivistä pinnoista, nämä ovatkin todellisia katseenvangitsijoita! Hintakaan ei päätä huimaa, Air Wick Black Editionin suositushinta on 6,50€ ja sitä myydään useimmissa päivittäistavarakaupoissa. 

Viikko sitten sää oli talvisempi, ja mikäpä sen ihanampaa kuin istahtaa kynttilänvalossa villasukat jalassa sohvalle. Ihailla leijailevaa lunta teekupponen kädessä, jouluista omena-kanelia nuuhkien. Parhautta! <3

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.5 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Toi värin vaihtuminen on aika jännä! :)

Jenna kirjoitti...

Minun on pitänyt jo sata kertaa kirjoittaa sinulle että tuo sinun blogibannerisi on niin hieno!! Se saa hyvälle fiilikselle joka kerta kun sivuillasi vierailen! :)

littleB kirjoitti...

Jonna H: Se on, jopa hypnoottista :) Sitä vaan jää tuijottelemaan :)

Jenna: Voi kiitos ihana Jenna <3 Olipa kiva aamunaloitus :)

Heisi kirjoitti...

Oli kyllä ihana tuoksu tuo minkä annoit mulle! :) Ja muutenkin ihana se kynttilä. Katselin sitä eillen ja tuoksuttelin. Ei ollut yhtään liian kova se tuoksu vaikka suht voimakas olikin. Huomasi eron heti, kun meni huoneesta toiseen. Tuoksu oli ihana! <3 Ja tosi kiva oli katsoa sitä värien vaihtumista. Mahollisesti ostan uuden, kun tuo loppuu. Kiitos vielä paljon tuosta kynttilästä! :)

littleB kirjoitti...

Heisi: Ole hyvä <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review