20 lokakuuta 2013

Buzzador: Air Wick Black Edition

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.50
Olen Buzzador ja tällä hetkellä olenkin mukana kahdessa eri kampanjassa. Ensimmäinen niistä on kynttiläkampanja, jossa pääsin kokeilemaan Air Wick Black Edition tuoksukynttilöitä!


Yhden kynttilöistä otin mukaani äitin luokse syyslomalla, ja polttelimme ja ihailimme tuota jännää väriä vaihtavaa kynttilää monessakin eri tilanteessa. Kynttilä oli ihana tunnelmanluoja niin ruokapöydässä, olohuoneessa takan päällä, myöhäisillan askarteluhetkessä kuin lumisen aamun aamupalapöydässäkin. Tuoksu oli aivan huumaavan ihana, mutta ei kuitenkaan liian voimakas, joten ei häirinnyt esim. ruokapöydässäkään.

Mielenkiintoinen tuote, jota voi katsella pidemmänkin aikaa nauliintuneena ja juttuakin tuosta riitti, kun porukalla pohdimme millainen systeemi värejä kynttilässä vaihtaa :)

Ensi viikolla kerron vähän lisääkin Air Wick Black Edition kynttilöistä.


Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.


5 kommenttia:

Nöpsö kirjoitti...

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja mitäs te äipän kaa askartelitte? :)

littleB kirjoitti...

Fimoaskarteluistakin tulossa juttua myöhemmin :) Aikas herkkuja niistä tuli ;)

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Onpa kiva kynttilä!

Heisi kirjoitti...

Mua harmittaa, kun en päässyt tuohonkaan kamppanjaan mukaan. :( Tuo ois ollut niin mieluinen mulle!

littleB kirjoitti...

Henna: Se on, kivan erilainen :)

Heisi: No voi harmi! Hei mäpäs laitan sulle sähköpostia... :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review