09 syyskuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, elokuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.07
Oikea neiti aikataulujen kuningatar se täällä! Kirjoittelen elokuun loppuneista kosmetiikkaputeleista kun eletään jo aika pitkästi syyskuuta. Kiirettä pittää. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan!

Ensimmäisenä joukko käyttämättömiä tai vähän käytettyjä tuotteita, jotka läksivät kierrätykseen innokkaammille käyttäjille, äitille ja bestikselleni. Nivean silmämeikin putsarille tulin allergiseksi ja hiusvahaa en vaan tarvitse, muut ihan ok tuotteita, mutta jääneet käyttämättä kivempien vastaavien vuoksi. Parempi antaa pois, ennen kuin ovat käyttökelvottomia.

Pikasilmäyksellä tuotteiden päivämääriin roskiin päätyi neljä Biothermin tuotteen jämää. Oiva työkalu päivämäärien tsekkaukseen on esimerkiksi Cosmeticswizard, joka kertoo puteleista löytyvien numerosarjojen avulla tuotteen valmistusvuoden. Osa minun Biothermeistani oli vuodelta 2008, huhhuh! Enhän näitä aikoihin ole toki käyttänyt, lähinnä purkit ovat kai jääneet pyörimään, jotta muistaisin lisää ostaessani oikean sävyn. Tuo kuivan ihon meikkivoide muuten oli parasta koskaan kokeilemaani meikkivoidetta, vaan eipä tuota Biothermin värikosmetiikkaa ole enää saatavilla, möö! Tehokosteuttajaa ja päivävoidetta sen sijaan saanee vielä, ja mahdollisesti joskus näitä vielä ostankin. Tykkäsin kyllä kovin, varsinkin talveksi olisi tuo päivävoide aivan unelmahankinta.

Ihan virallisia elokuussa loppuneita tuotteita olikin vain neljä. Got2b:n kuivashampoo ei vaan toiminut mulla, never again! (Kylppäriin tällä saa kyllä kivan valkoisen jauhopeitteen, kiva vinkki jouluiseen askarteluun!) Lumenen mineraalimeikkivoide ja Max Factorin 2000 calories waterproof ovatkin jo tuttuja luottotuotteita ja koko ajan käytössä.

Kuukauden kunniamaininta lähtee No7 vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaineelle! Löysin tämän joskus Sokoksen alesta, mutta jostain syystä tätä ei myymälästä enää löydy. Nettikaupasta sen sijaan onneksi löytyy, täytyykin pistää tilausta menemään nyt kun toimituskin on vielä ilmainen! Edullinen ja toimiva putsari, eikä aiheuttanut allergiaa, kuten valitettavan moni silmämeikin puhdistusaine on viime aikoina mulle aiheuttanut.

Huppista, kaapit tyhjeni 15 purkilla, mutta sitä ei edes huomaa! Jonkun verran sarkaa taitaa olla edessä vielä tällä rintamalla :)

Oletko koskaan tsekkaillut kosmetiikkaasi läpi Cosmetic wizardilla tai muulla vastaavalla? Tuliko yllätyksiä?
Entä osaako joku sanoa miten vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaine oikeaoppisesti kirjoitetaan? Mitä yhteen, mitä erikseen, vai kaikki yhteen, mitäää?9 kommenttia:

SatuMaria kirjoitti...

Olen aika merkkiuskollinen, jos hyvä tuote sattuu kohdallen mutta kokeilen mielelläni myös uusia tuotteita :)

Jenni/preesens kirjoitti...

Oliskohan se vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine?

Miss J kirjoitti...

Hyvä vinkki tuo Cosmetics wizard, enpä ole tuosta aiemmin kuullutkaan! :) Mitä tuohon oikeinkirjoitukseen tulee, mä sanoisin sen olevan juuri noin kuin olet yllä kirjoittanut. Tosin mikään äidinkielenopettaja en ole, joten voin olla hakoteilläkin. :D

Anu kirjoitti...

Minä sanoisin, että silmämeikinpuhdistusaine eli kaikki yhteen :)

Tuo purkkien ja putelien perkaus tekisi omallekin kylpyhuoneelle ihmeitä. Olen niin huono heittämään mitään pois. Muutama vuosi sitten pitkin hampain luovuin violeteista Lumenen rajauskynästä jossa valmistusmaaksi oli merkitty Länsi-Saksa... En minä sitä vuosiin enää käyttänyt ollut, mutta jotenkin sitä ei silti tullut koskaan heitettyä poiskaan.

Jonna H. kirjoitti...

Ei se niin tarkkaa oo!

Itse en osaa jämähtää yhteen tuotteiseen, vaikka rakastuisin siihen. Kyllähän se eksyy aina uudelleen hyllyyni takaisin, mutta ihan bloginkin vuoksi, aina on etsittävä uutta. Cosmetic wizard oli itselle ihan uus juttu.

littleB kirjoitti...

SatuMaria: Mäkin joissakin tuotteissa, kuten ripsivärissä, jos hyvä löytyy, niin siitä en helpolla vaihda.

Jenni: Mun täytyy tarkistaa tää äikän opelta, rupes niin vaivaamaan :)

Miss J: Joo tuo cosmetics wizard on aika vinkeä. Jotkut on huomanneet saaneensa jonkun nettikaupan tilauksessa vanhentuneita tuotteita, kun tuolla ovat testanneet päiväykset.

Anu: Hihih :) Siellä siis toinen jemmari :) Mulla muuten on käytössä lemppari kylpypyyhe jonka valmistusmaa on West-Germany ja hyvin pyyhkii! :D

Jonna H: Mulla on tiettyjä tuotteita missä jämähdän, toisia tas vaihtelen. Tuo silmämeikin putsari alkaa olla kohta ongelma jos meinaan allergisoitua kaikille :/

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mulla on myös loppunut viime aikoina ihan kivasti tuotteita, mutta tosiaan eipä näy kosmetiikkavarastossa mitenkään vähempänä. Työnsarkaa riittää siis täälläkin :D

SatuMaria kirjoitti...

Sulle on huomenna blogissani haaste! :)

littleB kirjoitti...

Irina: Todellakin! Jos ei olisi näin hektiset ajat ja paljon kouluhommia niin järkkäisin purkit jonoon ihan mielenkiinnosta kuinka pitkä jono niistä tulisi :D

SatuMaria: Haaste vastaanotettu, kiitos! <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review