Aina silloin tällöin mulle tulee ruokavalion ulkopuolisia houkutuksia. Kuten vaikka pizzerian ohi kävellessä ne tuoksut saavat kaipaamaan pizzaa. Perjantain kunniaksi päätin tekaista lemppariani, karppipitsaa omana gluteenittomana muunnoksena. Alkuperäinen ohje löytyy tästä.

Näin syntyy gluteeniton karppipitsa


Tämän pitsan teko on ihan superhelppoa eikä käsiäkään tarvitse työntää taikinaan!

Aineet sekoitetaan kulhossa ja lusikoidaan pellille. Pohja uuniin 10 minuutiksi. Tässä välissä ei välttämättä kannata lähteä käymään vähän facebookissa kuten eräs kokki läksi...

Pohjan esipaistamisen jälkeen täytteet päälle ja takaisin uuniin.

Minulla oli eilen täytteenä tonnikalaa, kinkkua ja oliiveja.

Ja sitten vaan herkuttelemaan! Namps! :P

Onko karppipitsan resepti entuudestaan tuttu? Mitäs tykkäätte, tai tekisikö mieli kokeilla?

Mukavata lauantaita! :)