01 heinäkuuta 2013

Taivaallinen kanasalaatti

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.03

Tulin eilen tehneeksi elämäni parasta salaattia. Pikkuhiljaa kohti paleoruokavaliota mennään. Viime aikojen ruokavaliohan on täällä koostunut aineksista einekset, riisikakut, mansikat ja jätski, joten jo pelkkä ruuanlaiton makuun pääseminenkin on täällä saavutus, mutta että vielä lonkalta tekaisee maailman parhaan salaatin, on se jo jotain!

Kokosin lautassalaatin, johon laitoin:
silputtua punaista Salanova-salaattia
kurkkua
tomaattia
lämpimiä kanasuikaleita
oliiveja
aurinkokuivattua tomattia
päälle ripaus salaattimix -siemensekoitusta

Sopivan tuhtia ja kivaa vaihtelua tavallisiin perussalatteihin joita aina tulee tehtyä kun ei muuta keksi. Niin täydellistä että nautiskelin silmät kiinni :)
Perfetto!

3 kommenttia:

Milma kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä ! Nam :) Kanasalaatit on täälläkin kaikenlaisina variaatioina aika suosiossa, ne on helppoja ja hyviä ja varioitavissa.

Keltainen elefantti kirjoitti...

Nam, näytti kyllä tooosi hyvälle! Juuri söin kanatortilloja, että maha on onneksi täynnä, kun muuten olisi varmaan tullut nälkä tuosta kuvasta ; )

littleB kirjoitti...

Milma: Niimpä! Ihan superkivaa vielä kun tajusin ostaa jotain tosi erilaista, kuten oliiveja siis varmaan eka kertaa elämässäni. Aurinkokuivattuja tomppujakaan en ole ennen älynnyt salaattiin laittaa ja oli kyllä toooosi hyviä siinä! :)

Keltainen elefantti: Ja myös oli hyvää! Tänään vielä samaa herkkua luvassa :) Nams :P

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review