15 kesäkuuta 2013

Virkistymään

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.07
Ompahan ollut lennokas viikko. Olen lentänyt vähän siellä sun täällä ja onneksi saanut hoidetuksi jotain rästihommiakin. Toisaalta olen myös löhönnyt sohvan nurkassa, sillä tämä väsymys on jotain järkyttävää. Käväisin torstaina taas lääkärisetää moikkaamassa ja sain taas uuden antibioottikuurin. Olen ehkä jo seonnut laskuissa, mutta epäilen, että taitaa olla nyt seitsemäs tässä suht koht peräjälkeen. Parhaillaanhan menee myös se puolen vuoden kuuri ihon takia. Vahva epäilys kuitenkin on, että tämä keuhko-poskiontelo-korvakierre on sisäilmaperäistä. Koulu nyt tutkitusti on aivan läpeensä homeessa, mutta mahtaako työpaikalla tai muuallakin ongelmia olla. Mene ja tiedä.


Tänään on kuitenkin luvassa firman virkistysilta. Tiedossa on ainakin picnic sisätiloissa ja illalla sitten jatkamme johonkin suuntaan. Sataman yössä esiintyy tänään Antti Railio, Tuure Kilpeläinen ja Jesse Kaikuranta, Londonissa puolestaan keikkailee Stella jäähyväiskiertueellaan. Rauhallinen ilta kuitenkin luvassa meikäläisen osalta, paitsi antibiootin takia, myös huomisen työvuoron... Ainakin parasta seuraa ja hyvää ruokaa on luvassa. Instagramiin luvassa illan kulkua, tulkaahan seurailemaan! 

Ihanaista lauantaita, aurinkokin näyttäisi vähän pilkistelevän! :)

2 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Jos sulla ei ole käytössä jo, niin sitten ehdottomasti suosittelisin maitohappobakteereita siihen antibiootin kylkeen suojaamaan elimistöä :) Ainakin apteekista saa sellaista, jotka kestää antibiootista huolimatta hengissä :)

littleB kirjoitti...

On joo käytössä ja pitäisi itse asiassa ostaa jotain uutta merkkiä vaihteeksi. Oon kuullut paljon hyvää Boris maitohappobakteerijuomasta, sen meinasin testata seuraavaksi.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review