01 kesäkuuta 2013

Tahtoo kesäkynnet!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.30
Hiukankos iskee kynsihimotus taas itsellekin kun toisille tekee kesäisiä kynsisöpöläisiä! Omat kynnethän on olleet luonnontilassa jo ties kuinka kauan. Uuden kynsilakankin jopa ostin maaliskuussa 3+1 päiviltä, en vaan ole ehtinyt vielä edes kokeilemaan sitä... Voi elämä, miten kiireinen sitä ihminen voi olla!? Oiskohan kesän tavoitteena ehtiä istahtaa sen verran alas että edes lakkaisi kynnet? :) Geelien laittaminen onkin sitte ehkä seuraavan kesän juttuja...

Ja kesästä puheenollen, se on KESÄKUU! Miten nopeeta tää aika menee?? Alkaa iskeä jo stressi, että kohta tää kesä on ohi!5 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Mulla on paha tapa purra kynsiä ja kynnet on toisinaan aika kaameessa kunnossa. :( Nyt oon saanut pidettyä kynnet suht hyvässä kunnossa, mutta peukkuja mää eniten puren ja ne on taas päässyt aika huonoon kuntoon. Pitäisi vähän taas ryhdistäytyä ja laittaa jotkut kivat lakat kynsiin. :)

littleB kirjoitti...

Mulla onneksi on kynnet niin kovaa tekoa et niihin ei hampaat pysty niin ei ole tullut opeteltua tuota huonoa tapaa :) Kynsinauhat sen sijaan saa kyytiä :)

Ansku kirjoitti...

Oi hitsi miten kauniit kynnet olet tehnyt, rakastan keltaista joten iskee kyllä meikäläiseen!

littleB kirjoitti...

Kiitti! Kuva ei ihan tee oikeutta noille väreille, keltanen on ihana karkkiväri ja glitter kunnon neon vihreä :)

Milma kirjoitti...

Kesäkynsiä kaipailtaisi täälläkin vaan ei voi kun näissä ravintolahommissa ei kummosia kynsiä saa olla :( Lomaa odotellessa siis.

Ja hei, mullakin on melkeen pieni stressi siitä että tää kesä kohta loppuu, menee niin hurjaa vauhtia tää aika taas !

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review