28 kesäkuuta 2013

Rainbow in the dark

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.53


Päivän biisinä soi serkkupojan upeasti vetäisemä Rainbow in the dark. Lahjakas mies tuo Herra Virtanen.

Nauttikaahan viikonlopusta, omani menee hyvin pitkälti töissä, sunnuntaina olisi sitten lököttelypäivä luvassa. Vielä on sunnuntaihin aikaa osallistua arvontaankin, voittomahdollisuudet on nyt superhyvät! Arvontaan tästä!

Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!


4 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Tartteekin kuunnella serkkupoikaa, mutta sitä ennen tulin vielä kiittämään, kun pistit sen entisten vatsalihasten kidutushaasteen tänne. Tänään oli toka päivä ja 75 pisti vähän pinnistämään. Huomenna sata, mutta ai että niin tykkään tollasesta kidutuksesta, jossa on selvät sävelet ja tavoite. Toivottavasti lopussa kiitos seisoo ja makkarat on muisto vain :)
Vielä kiinnostais tietää, mistä löytäisin sen kyykkyvastaavan? (Tai siis en kyykkyvastaavaa, mutta sen haasteen :D.)

littleB kirjoitti...

Hei, se on huomenna sulla 120! Joutu kyllä ite pitää muutaman tauon tuon satakakskympin kanssa eilen, mut aika helpolla se lopulta meni :) Tänään ei mulla oiskaan ku 50, ihan iisiä :)
Ja kyykkyvastaava löytyy ainakin tuolta samaisesta Kristan blogista: http://fitkrista.blogspot.fi/2013/06/30-day-challenge.html

Heisi kirjoitti...

Vitsi maailma on pieni! Mää oon ollut tuon sun serkun kanssa samassa koulussa. Hän on tosin mua jonkin verran vanhempi, mutta kuitenkin. Ylä-asteella siis. Ja mun veli vissiin tuntee jotenkin tuon sun serkun. Soittohommien takia siis tuntevat. Mun veli on tosin muakin nuorempi, mutta kuitenkin. :)

Mullakin on tänään 120 vatsaa edessä! Eillen aattelin, että miten mää saan tehtyä noi 75, kun jo se 30 teki niin tiukkaa! Yllätyin, kun jaksoinkin niin hyvin ne tehdä. Aluks tuntu, että ei tästä tuu mitään, mutta kun oli se 30 täynnä niin johan alkoi sujua ja jaksoin tehä ne loputkin vaikkakin pari vikaa teki tiukkaa. Oli kyllä aika hyvä fiilis, että jaksoin ne tehä! :)

littleB kirjoitti...

No voi video! On tää kyllä pieni maailma! :O
Tsempit tän päivän masurutistuksiin! Mulla meinas laskut mennä sekasi ton 120 kanssa :) Eilinen 50 tuntu sen jälkeen ihan pikkuvetäisyltä :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review