27 toukokuuta 2013

Päivän naama ja biisi

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.21

Joinakin aamuina sitä huomaa että hammasharjallakin on yhtä surkeat fiilikset kuin itsellä.
Ai että kun näkisitte mun silmät tällä hetkellä, paitsi että olen tehnyt täällä jonkun itkemisen yhtäjaksoisuuden maailmanennätyksen olen saanut ilmeisesti jostain siitepölystä rajut silmäoireet. Kaunis pallosilmä täällä. Voi ihanaa! Lisäksihän toki migreenikin on taas seuranani kolmatta päivää. Tekee kokeisiin lukemisesta tosi miellyttävää!Päivän biisiksi sopii hyvin vanha ysärimuistelo.

 Tulevan arvonnan palkintoa voi edelleen äänestää sivupalkissa. Niinhän siinä kävi, että kysely ei toimi edelleenkään, vaan vastaukset tyhjenivät ensimmäisen päivän jälkeen. Kirjaan kuitenkin itselleni tuloksia muistiin päivittäin. Ääniä voi siis antaa ja lukijaksi klikkautuminen kannattaa nyt, niin saadaan kilpailu käyntiin pian!

Lupaan ettei tämä blogi ole muuttumassa nillitysblogiksi, tämän kriisini selättäminen vaan vie nyt vähän kauemmin. Tällä hetkellä vaan tuntuu ettei missään ole mitään järkeä ja voimat on aivan loppu. Mutta toivon että jotenkin vielä kampean itseni ylös täältä kuopasta. Näillä kohti matikan koetta.
Reipasta viikkoa teille muille!


10 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

hehe..miulla ihan samat fiilikset. jumalaton heinänuha ja kainelisäksi flunssa. voi jestas mie voisin kelmuttaa itteni ja hypätä kaivoon :D

Heisi kirjoitti...

Voi sinua. :( Eikö ois riittäny vaan siitepöly niin piti migreenikin tulla. On kyllä tosi tyhmää! Toivotaan, että kohta helpottaa! Ainakin siis tuo migreeni ettei kahta tarvii yhtä aikaa kestää. :)

littleB kirjoitti...

mehtäemäntä: Joo, niiiin kaivoon! :P

Heisi: Toivotaan! Tänään pitää sijoittaa iso potti apteekkiin ettei tartte ainakaan pihtailla noiden migreenilääkkeiden kanssa ja pitkittää tätä kipua.

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Kyllä se helpottaa :) Mulla ihan kamala nuha oli viikonloppuna, ei kivaa! jaksamista ja tsemppiä kokeisiin!

littleB kirjoitti...

Kiitti Henna <3

neela - kohta kotona kirjoitti...

tsemppiä ja jaksamista sinulle, minut tämä sinun postauksesi (sen alku) sai hymyilemään. mainio oivallus. :)

littleB kirjoitti...

Kiitos neela <3

Sannis kirjoitti...

Nillittäminen on välillä aivan aiheellista. Mun mielestä saa valittaa..se NIIN helpottaa kun saa kirjoittaa ylös että vituttaa. Toivotaan että olot paranee pian!

Terkkuja nillittämisen ja valittamisen kuningattarelta!!

Marmu kirjoitti...

Mulla ei ole muita murheita, mutta silmät on sen näköiset kuin olisin joko ryypännyt viikon tai itkenyt vuorokauden. :D Ihan hävettää olla töissäkin. Allerginen nuha onneksi painottuu vain aamuihin, mutta eikös se pahempi kärsimys vielä koita.
Tsemppiä sulle (joka tapauksessa) alkavaan viikkoon! :)

littleB kirjoitti...

Sannis: Olen halunnut ajatella tätä blogia nillitysvapaana vyöhykkeenä, mutta näköjään tulee aikoja jolloin ei oikein muuhun pysty. Kiitos <3

Marmu: Kiitos <3 Mulla alkoi tänään niistäminen kans ja aivastelu vaikka pitäis olla hyvät allergilääkitykset päällä :/ Ärsyttävää!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review