05 toukokuuta 2013

Loppunut kosmetiikka, huhtikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.32
Huhtikuun saaliissa ei paljoa mainitsemisen arvoista olekaan. Vaivaiset neljä tuotetta loppui kuun aikana! Tai no oikeastaan ripsiväri ja eyelinerkaan eivät tietty edes loppuneet vaan kuivahtivat niin, että vaihdoin uusiin kappaleisiin. Kaikki neljä ovatkin tällä hetkellä ihan luottotuotteita ja kaikki koko ajan käytössä. Kaikkien neljän kohdalla voisin loputtomasti ylistää myös aivan loistavaa hinta-laatusuhdetta, näissä on pienelle rahalle vastinetta kyllä kerrakseen!

Aqualan Duoa lääkäri kirjoitti nyt litroittain reseptille ja sitä meneekin käsiin nyt pääasiassa, käytän myös kasvoille, jalkoihin ja koko ihonkin rasvailuun. Tää on kyllä ihanin perusvoide, kaikista mitä olen atoopikkourani aikana kokeillut. Tässä Duossahan on mukana glyserolia joka tehokosteuttaa, tykkään!
Rainbow huulirasvassa on todella hinta-laatusuhde kohdillaan. Ihanan pitkäkestoisesti kosteuttava ja hoitava vaikutus. Tämän käytön myötä myös huulirasvan käyttö on vähentynyt mulla huomattavasti eikä huulirasvaan ole enää samanlaista addiktiota kuin ennen.

Lumene Natural Coden tussieyeliner tekee ihanan siistiä jälkeä tälläisenkin rähmäkäpälän käsissä. Siirryin tussieyelineriin kun rypyt ja juonteet luomilla rupesivat ärsyttämään meikatessa eikä kajalilla saanut enää siistiä lopputulosta. Olin aina ennen arastellut nestemäisten rajausten tekoa mutta kylläpä siihenkin näköjään on oppinut, ja tussimallisella rajauksen tekeminen toki onkin helpompaa kuin siveltimellä. Max Factorin 2000 Calorie Waterproof Volumestakin olen ylisanoja ladellut monen monta kertaa. Tämä se vaan on loistotuote! Käytin ennen vuosikaudet Lorealin Lash Architect ripsiväriä, ja vaikka olin tyytyväinen sen tuomaan lopputulokseen, raivostutti sen koko ajan nouseva hinta ja laatu joka pysyi hyvänä tuubissa maksimissaan 2-4 viikkoa. Tässä Max Factorissa lopputulos on vieläkin parempi ja kerrostettavuus todellakin toimii, hinta puolet pienempi ja porskuttelen samalla mascaralla pari kolmekin kuukautta! Suosittelen kokeilemaan!

Olikos näissä teille tuttuja tuotteita?


5 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Täytyykin testiä tota ripsaria, mulla on nyt joku Rimmelin, johon oon ollut ihan ok-tyytyväinen, mutten oo mielestäni nähnyt sitä hetkeen kaupoissa, liekö lopetettu koko tuote. Toi testiin seuraavaks, tattis vinkistä! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Jee! Vaikka ei loppunut paljon niin loppui kuitenkin jonkin verran ja sehän on se pääasia :)

littleB kirjoitti...

Acata: Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Kerrostaminen tuolla tosiaan onnistuu mainiosti, joten yksi tuote hoitelee niin arki kuin juhlameikinkin :) Ja vaikka kuinka monta kerrosta laittaisi ei tule paakkuista vaan ripset säilyy kammattavan siisteinä :)

Irina: No niimpä! Tänä vuonna puteleiden suunta on ehdottomasti ollut enemmän kämpästä ulospäin kuin sisäänpäin vaikken mitään ehdotonta ostolakkoa itselleni asettanutkaan. :) Hyvä minä :)

SatuMaria kirjoitti...

Harvoin löytää hyvää kosmetiikkatuotetta mutta kun sen löytää niin sitä käyttää sitten niin pitkään kuin kyseistä tuotetta valmistetaan :D Kiitos vinkeistä!

littleB kirjoitti...

Totta! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review