05 toukokuuta 2013

Helsingin paras brunssi

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 17.20


Kysymykseni lyhykäisyydessään siis, missä tarjoillaan Helsingin paras brunssi? Olen menossa kahden viikon päästä Helsinkiin ja ajattelimme bestikseni kanssa jopa varata pöydän etukäteen, jotta pääsemme mun kauan himoitsemalle brunssille. Brunssipaikkoja voi tarjota Helsingistä niin arkena kuin viikonloppuna, päivää ei ole vielä päätetty. 
Mihin siis mennä?


Kuvat We<3it

22 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Klaus K:n brunssi on ihana, joskin selvästi muita tyyriimpi. En oo hetkeen käynyt, mutta aikaisemmin ollut ihan jumalainen alkupalapöytä, pääruoka listalta (muutama vaihtoehto) ja taivaallinen jälkkäripöytä, ollut kyllä pienen panostamisen arvoinen. http://www.klauskhotel.com/klaus-k-aamiainen-brunssi/. Ei tarvi sitten loppupäivänä syödä mitään. :)

Krullassa on kiva brunssi, mutta huom! vaan lauantaisin, http://www.krullas.com/. Samoin Lasipalatsin brunssi on oikeinkin tuhti, konstailematonta mättöä ja taatusti napa paukkuu, http://cafelasipalatsi.fi/index.php?pageId=4. Siltasen brunssia on kehuttu, en oo testinyt, http://www.siltanen.org/. Primulan brunssi oli ihan ok, muttei ihan hirveesti säväyttänyt, http://www.ravintolaprimula.fi/ruokaravintola/brunssi/. Ekbergin aamiainen on varma valinta, mutta miljöö ehkä hitusen boring, http://www.cafeekberg.fi/cafeekberg/breakfastbuffet. Fannyssa en oo syönyt brunssia, mutta viereisissä pöydissä siitä nauttineet ovat vaikuttaneet tyytyväisiltä, kiva terde ja iki-ihana Koffin puisto ihan viekussa, http://www.fanny.fi/brunssi-puistossa.

Jos noilla alkuun..? :)

littleB kirjoitti...

Ooooh, kiitos! <3

Emmi kirjoitti...

Klaus K on kylläkin yksi parhaista missä olen käynyt! Oikein vesi nousee kielelle kun ajattelee.. Ja miljöö on upea.

Suosittelen myös Dylania Arabianrannassa kovasti :)

littleB kirjoitti...

Kiitti! Mä selailen täällä paikkoja aivan vesi kielellä :P

Acata kirjoitti...

Enitaim! <3

Sofia kirjoitti...

Siltasen brunssi oli kyllä hyvä ja runsas, muita suosikkeja on arabian dylan ja kiila- näissä on ollut mielestäni runsaimmat tarjottavat (niistä missä nyt olen käynyt, esim primulassa oli todella suppea verrattuna näihin). Nam nam brunssit <3 Useassa muuten la edullisempi kattaus, en tiedä sitten onko niissä tarjoilun osalta eroa...

littleB kirjoitti...

Kiitos! :) Nam, todellakin! Täällä meillä tuppulassa ei ole yhtään paikkaa jossa saisi brunssia, eli harvinaisen herkun äärelle oon pääsemässä! :)

Elisa kirjoitti...

Mä testasin pari viikkoa sitten Fladan brunssin: http://elisanelamaajatuunauksia.blogspot.fi/2013/04/brunssirinki-flada-13.html

littleB kirjoitti...

Kiitos vinkistä! :)

Rouva G kirjoitti...

Nythän riippuu todella paljon mikä on hintaluokka, mitä olet valmis maksamaan, samoin mitä brunssilta haet. Parhaudelle on niin monta eri määritelmää.

En ole itse käynyt Kämpissä vielä, mutta sitä on kovasti kehuttu. Itse olen ollut pitkään sitä mieltä että Dylan on hinta-laatu -suhteeltaan paras. Mustikkamaan Aliaa on kehuttu kovasti.

Sitten esimerkiksi myös Kiilan brunssi on hyvä vaihtoehto, samoin kun Fazer, riippuen jälleen siitä mitä haet ja paljonko haluat maksaa.

Ennen kaikkea bongasin tuossa pari päivää sitten uuden palvelun brunssille.fi, josta kannattaa käydä katsomassa mitä on tarjolla. Sieltä löytyy näpsäkästi myös eri blogien brunssiarvosteluihin linkkejä.

Omasta blogistanikin tietysti löytyy liuta arvosteluja elsingin brunssipaikoista. =)

| mustikkasmoothie.blogspot.com |

littleB kirjoitti...

Hei, hurjasti kiitoksia vinkeistä! :) Tuota Dylania on moni kehunut, mutta miten on, luuletko että tälläinen turisti osaisi sinne matkustaa?

Milma kirjoitti...

Mä en ole mikään hurja brunssilla kävijä mutta Salutorgetin brunssi on kyllä ihana, suosittelen sitä siis :)

Anonyymi kirjoitti...

Yksi aivan ihana ja uniikki mesta on myös Villipuutarha. Sinne ei mahdu kerrallaan kuin noin henkeä paikalle. Supertunnelmallinen ja juuri ehkä naisille enemmän soveltuva "aarteiden aitta". Tuo Villipuutarha tarjoaa luxusaamiaista lauanatisin, hinta taisi olla jotain parinkympin luokkaa :)

Suosittelen poikkeamaan ja toeteamaan paikan ainutlaatuisen tunnelman!

~LOVE~ kirjoitti...

Dylanissa olen käynyt ja oli ihan hyvä! Itse haluan mennä ehdottomasti kokeilemaan Fazerin brunssin :)

Dylaniin pääset helposti, rautatientorilta bussilla nro 71 , ja jäätte joko Arabian pysäkillä tai sitten Kaironkatu- pysäkillä!! Soitat sit vaik mulle, jos eksytte :):)

littleB kirjoitti...

Kiitos naiset ihanista vinkeistä! Tässähän iskee kohta valinnan vaikeus kun toinen toistaan ihanampia paikkoja tulee! :)

Rouva G kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
littleB kirjoitti...

Kiitos! Hyvä kuulla vinkkiä myös niistä paikoista mihin ei kannata eksyä :) On noita paikkoja kyllä mieletön määrä! Voitko kuvitella et tässä kaupungissa brunssia ei tarjoilla missään?!

Rouva G kirjoitti...

Voi jestas mitä typoja tulee kun yrittää puhelimella kirjoittaa vastauksia! Kiitos autocorrect ja kosketusnäytön näppäimet! :D

Rouva G kirjoitti...

Otetaanpa uudestaan, siis:

Villipuutarha on tosissaan ihanan tunnelmallinen, todellinen naisten paikka.

Jos haluat ihailla Helsinkiä korkealta, Lintsin lähellä on Ravintola Ilma, jonka arvostelun saanen tällä viikolla tehtyä.

Dylan Milk, eli orginaalin sisarravintola löytyy lähempää, Ruoholahdesta ja tarjoilu lienee samanmoinen. Samoin Bulevardilla, siis ihan ytimessä on sisarravintola Fanny, joten Arabiaan asti ei välttämättä tarvitse mennä. Ainoastaan Sunnia kehoitan välttämään, sillä sen hintalaatu ei mielestäni ollut kohdillaan.

Social Boulevardista (myös Bulevardilla) saat huikean makuelämyksen, mutta hinta on myös sen mukainen. Sehän on Matti Wikbergin ja Tomi Björckin uusin eli Gaijinin ja Farangin kanssa samaa luokkaa.

littleB kirjoitti...

En edes huomannut mitään! :D Mulla näkyy tämä kommenttiboksi tällä hetkellä niin että tuosta oikeasta reunasta viesteistä leikkautuu osa pois, niin saa vähän arvailla muutenkin :)

Jenni kirjoitti...

En osaa paikkaa sulle suositella mutta jos olet FB:ssa niin sieltä löytyy ryhmä "Brunssit"

littleB kirjoitti...

Kiitos! Tuoltahan löytyy vaikka mitä! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review