13 maaliskuuta 2013

Vapaapäivän pohdintoja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.50

Tänään on ollut siinä mielessä poikkeuksellinen vapaapäivä, että paitsi vapaata on ollut töistä, on myös koulusta tänään vapaailta! Ja mitenkö olen käyttänyt tämän vapaapäivän tehokkaasti; no nukkumalla tietenkin! Ylenpalttinen nukkuminen on tietenkin oikeutettua jos tavoitteena on flunssapöpön lopullinen nujertaminen, eikös? No, katsotaan oliko tästä mitään hyötyä...

Eilen olikin aikas kiva ilta, lähdin koulun jälkeen ystäväiseni mukaan hänen ystäväperheensä kotiin jossa ystäväni on lomamatkan ajan koiravahtina. Koukkasimme kaupasta mukaan kassillisen herkkuja ja mässäämisen lomassa saunoimme pitkän kaavan mukaan ja rätkätimme hauskoille kotivideoille. Perheen koirat olivat melkoisen suloisia tapauksia, kaksi mustaa pienen ponin kokoista (no melkein!) piiskahäntää. En saanut koirista edes mitään allergiaoireita vaikka paijailin niitä kovastikin ja ne nuolivat mun sormiakin. Aamulla ystäväni mennessä töihin minä tulin kotiin jatkamaan kauneusuniani. Vähän erilainen arki-ilta, ihan mahtavaa vaihtelua :)


Tänään päivän agendana olisi äikän aineen kirjoittaminen. Tarkoitus olisi kirjoitella bloggamisesta ja asiaa on tullut pyöriteltyä useampi päivä päässä ajatuksen tasolla. Miksi bloggaan? Onko bloggaamisellani tavoite tai päämäärä? Miten tullaan hyväksi bloggaajaksi ja millainen on hyvä blogi? Millainen blogi menestyy ja saa paljon lukijoita? Millaiset jutut kiinnostavat? Millainen blogi ei kiinnosta? Miten bloggaajana kehitytään? Tässä ollaan nyt suurten kysymysten äärellä kuulkaas!

Sanokaapas bloggajakollegat, miksi sinä bloggaat ja onko sinulla bloggaamiseen liittyviä tavoitteita tai päämääriä? Vai oletko koskaan miettinyt edes tälläisiä asioita?

Kuvat: we<3it.

7 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Mää oon aika vähän aikaa vasta blogannut, mutta melkein puoli vuotta jo. Mun tavotteena on/oli vaan tehä blogi, jossa on muistissa tää vauva-aika ja ehkä sitten vähän kauemminkin. Se aika, kun menee niin nopsaan ohitse ja sitten ei muista edes kaikkia juttuja. Ja muutenkin halusin jonkun tavan jolla purkaa mieltä millon mistäkin asiasta ja oon kyllä aika hyvin sen saanutkin toteutettua. Sitten kuitenkin aika pian blogin aloittamisen jälkeen blogi sai lukijoita ja nyt niitä on 15kpl. Muutaman tunnen ja montaa en. Sitä en tiiä kuinka monta anonyymiä sitä lueskelee, mutta kuitenkin.

Bloggaaminen on kyllä ihan mukavaa ja vapauttavaa. Onhan siinä aina tekemistä, kun kuvailee ja kirjottaa mitä tahtoo. Monesti kylläkään ei oo sellasia juttuja mitä varta vasten kuvaa vaan ihan niistä mistä kuvaa niin sitten kirjottaakin. Bloggaus kyllä vie mennessään. :)

littleB kirjoitti...

Ihan totta, tähän touhuun jää kyllä niin koukkuun! :)

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Kahden vuoden konkarina voin sanoa että aloitin bloggaamisen itseäni varten. Oli kiva saada ajatuksia ja varsinkin muuttuvaa sisustusta ylös jonnekkin. Nyt on kiva katsella sitä historiaakin :)
Nykyään kun lukijoita on tullut niin, parasta on vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Ihanaa saada palautetta kirjoituksiini ja että ne kiinnostaa ihmisiä. Ja oikein sormet syyhyää jos teen jotain sisustuksellista että aih, kohta pääsen bloggaamaan tästä :)
Itsellä henk.koht ei ole taloudellisia tavoitteita blogilla, en halua omaa blogiani "pilata" mainosbannereilla.

Kiki kirjoitti...

Mää olen löytänyt blogista itselleni sosiaalisen ympyrän, johon mahdun :) Vähän kun juttelisi kavereilleen. Vastaus vaan tulee vähän viivellä. Tavoitteena on, ettei yksikään lukija karkaa :)

littleB kirjoitti...

Outi: Niimpä, vuorovaikutus on tässä hommassa ihan parasta. On ihan huippua kun huomaa että jostain jutusta tykätään tai että saa ihan konkreettistakin hyvää palautetta. On tää ihanaa hommaa! <3

Kiki: Tuo onkin hyvä tavoite! Luulen että arvontojen takia lukijaksi liittyneistä tippuu pois lukijoita, multakin on muutama lähtenyt. Mutta oishan se kiva jos vaikka sattumalta blogiin olisi tullutkin myös tykästyisi juttuihin ja jäisi :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä alotin blogin pitämisen jotta näkisin konkreettisemmin omassa kodissani aloittamani karsimis- ja sisustusprojektin jäljet. Tykkään bloggaamisessa siitä, että saan jakaa aiheeseen liittyvät asiat sellaisten ihmisten kanssa, joita oikeasti kiinnostaa. Omasta kaveripiiristä kun ei hurjasti sisustusintoilijoita löydy. ;) Taloudellisiakin tavoitteita ja toiveita on, mutta ne eivät ole se perimmäinen syy. En usko, että jatkaisin bloggaamista, jos mielenkiinto itse blogin kirjoittamiseen katoaisi. Lisäksi olen muuten löytänyt virtuaalisia kavereita blogimaailman kautta ja joitain jopa tavannut. Vuorovaikutus blogin kirjoittamisessa on tullut myös tosi tärkeäksi ajan saatossa. :)

littleB kirjoitti...

Kiitos kommentista :) Hyviä pointteja, kuten tuo että blogatessa saa jakaa asioita sellaisten ihmisten kanssa joita aihe kiinnostaa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review