09 maaliskuuta 2013

Tyynyapua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 22.15
Olen saanut päähänpinttymän, että olohuoneeseen olisi saatava (HETI!) keväisiä, raikkaita ja vaaleita tekstiilejä, ja nimenomaan jotain tuohon vaaleamman verhon sävyyn passaavaa.
Mitenkähän tuota sävyä nyt kuvailisi, shampanja, mutta ei taita kellertävään tai punertavaan vaan ennemminkin harmahtavaan :) Mattokin on tuollainen vähän harmahtava beige.


Myös olkkarin toinen seinä on harmaaseen taittava beige, Tikkurilan J484.


Elikkäs pyydänkin teiltä apua, lähinnä etsin tyynyjä/tyynynpäällisiä. Mieluiten satiinisia, silkkisiä tai muuten kiiltäviä ja tuohon tyyliin sopivia. Ripaus ylellisyyttä, blingiä ja pehmeyttä. Kyllä te tiedätte :)

Siispä kerro (ja mahdollisesti linkkaa) jos jossain olet nähnyt mulle kuuluvia täydellisiä tekstiilejä! Ensisijaisesti tyynyjä, mutta kaikkea muutakin saa ehdottaa!

Seinämaalin kuva lainattu Tikkurilan sivuilta.
15 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Ootko katsonut H&M:n home-osion? Siellä on aika kivoja, keväisiä tyynynpäällisiä! :)

littleB kirjoitti...

Arvaa vaan moneen kertaan... ja aina sieltä lähtee tilaukseen lopulta jotain ihan muuta :D On ihan hirmu hankala arvioida noita värejä et miltä sitten näyttävät livenä! Voi kun täälläkin olis H&M home ihan liike johon vois mennä nuo tsekkaamaan! :)

Ansku kirjoitti...

Harmitus kum ei musta taida olla apua, mutta jäänkin seuraamaan sun kommenttiboksia jos saisin itsekin vinkkejä :D

littleB kirjoitti...

Toivotaan että jollakulla olisi hyviä vinkkejä :)

Jen kirjoitti...

Hei olisko ihan pöhkö idea, että kävisit kangaskaupasta katsomassa sopivaa sävyä vaikka tuo seinämaalin värilastu mukanasi. Vaatii toki sen, että pitäis itse ommella päälliset, mutta varmaan jostain Eurokankaan valikoimista löytyisi ne oikeat sävyt. :)

littleB kirjoitti...

Hei hyvä pointti! Itsehän en osaa ommella, mutta onhan mulla ompelutaitoinen äiti... Taidankin tehä täsmäiskun Eurokankaaseen :)

Heisi kirjoitti...

Empäs ookkaan tullut aatelleeks, että tähän olkkariin vois laittaa tolleen sohvat. Meillä tosin on divaanisohva, mutta kuitenkin. Uus tv-taso ostettiin perjantaina ja nyt ootellaan sen saapuvaksi liikkeeseen. Ja samalla ois tarkotus laittaa järjestys uuteen uskoon. Ei vaan vielä ihan tiietä miten. Tuota ideaa vois jotenkin soveltaa. Meillä siis on tuon divaanisohvan lisäksi kolmen istuttava toinenkin sohva. Pitää miettiä. :) Mutta tuohon tyyny asiaan... Oisko jotain kirkkaan keltasta tai muuten vaan keltasta taikka sitten jotain vihreetä? Mää en osaa linkkailla nyt mitään missä ois, mutta kuitenkin. :)

littleB kirjoitti...

Voishan se olla et sohvat mahtuis samanlailla; mulla kun tuossa ovien vieressä vasemmalla on vielä kynsistudion verran tilaa ekan sohvan takana. Onks teillä ovet olkkarissa?

Heisi kirjoitti...

Meillä ei oo ovia vaan on sellanen aukko vaan. Mun blogissa on kuvia olkkarista, jos tahot käydä kahtomassa sen tän hetkisen järjestyksen. :)

littleB kirjoitti...

Minäpäs tulen vilkaseen :)

Katrinsessa kirjoitti...

Juu H&M Homea suosittelen minäkin, edullisesti saa ja monensävyisiä. Ja nimenomaan satiinisia on montaa kivaa sävyä,esim vaaleanpunainen voisi olla tuohon hyvä.

littleB kirjoitti...

Ehkä mun täytyy kokeeksi tilata eri värejä tai sitten odottaa kun pääsen parin viikon päästä Kuopiossa H&M home liikkeessä käymään ja katsastaa värit siellä :)

nunju kirjoitti...

Mä teetän tyynynpääliset Eurokankaassa, ei tuu edes mitenkään kalliiksi.. riippuu tietenkin kankaan hinnasta osittain :) Mulla on sohvalla 2 "nukkumatyynyn" kokoista sohvatyynyä koska tykkään nojailla niihin reilusti :) Ja kiitos todella paljon seinämaalivinkistä! Meni heti ehdokaslistalle meidän tulevaan eteiseen jossa on maalarinvalkoiset seinät ja jotain sävyä siihen hain :)

Nino kirjoitti...

http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=806418&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3040000&compartmentId=3040400&categoryId=3040406
Sitten myös Lennolin Kylie at home mallistosta löytyy aivan ihania tyynyjä, mutta on aikas hintavia ja aika harvassa liikkeessä esillä niitä. http://www.lennol.fi/kylie-at-home

littleB kirjoitti...

Kiitoksia vinkeistä!
Kyllitädin mallisto on kyllä ihan to die for <3

(Mikä hitto tätä kommenttilootaa nyt vaivaa?! Mulle näkyy niin et kommentit on kilometrin mittasia eikä mahdu puoliksikaan ruutuun!!)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review