22 maaliskuuta 2013

Perjantain 3+1 tärpit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.30
Tänäänkin ehdin Sokkarille vasta töiden jälkeen iltasella, joten nähtäväksi jää mitä sitten jäljellä enää on, mutta päivän katsastettavat näyttäis tältä:

Levikset! Kuinka nostalgista olisikaan ostaa Levikset! Katselin taannoin Ellokselta kokotaulukkoa aikomuksenani tilata Levikset ja taulukon mukaan olin kokoa XL. Olenhan kuitenkin 154cm pitkä, normaalipainoinen ja tottunut käyttämään kokoa S. Jäi housut tilaamatta sen verran arpomista oli koon valinta. Nyt voisi käydä Sokkarilla ihan sovittamassa oman koon. Hintakin olisi ihan kohtuullinen nyt.

Juoksupaidalle olisi tarvetta. Huomasin taannoin etten omista ainuttakaan pitkähihaista urheilupaitaa!

Globe hopen kukkarot on vaan niin söpöset! Mutta mielestäni melkoisen hintavat...

Iconin avokkaat täytyy käydä kyllä kokeilemassa. Nuo vaaleanpunaiset olis aikas herkut!

Eniten kiinnostuin kuitenkin tästä (tosin jo keskiviikkona myyntiin tulleesta) We care Iconin Party Wear Glow Highlighterista. Löytyykö kokemuksia? Miten tuota käytetään ja toimiiko?

Nyt siispä ostoksille Sokoksen verkkokauppaan!

Minä yritän olla tehokas ja siivota tämän läävän ennen iltavuoroon menoa. Antakaa anteeksi nämä kuvankaappauspostaukset, yritän saada eetteriin pian ihan oikeitakin kuvia ja juttuja, kunhan tämä hemmetin kiire vähän helpottaa, vielä pitää jaksaa vähäsen painaa! Viikonloppu on vielä melkoisen kiivastahtinen, sitten alkaa vähän hellittää ja alkaakin pian taas koeviikko lähestyä. Miten hemmetissä tää aikaa kuluukin näin nopeasti!! Tämäkin viikko suhahti ohi ihan huomaamatta.

Nyt ei muuta kuin joka ikinen iikka nauttimaan (toivottavasti) aurinkoisesta viikonlopusta! Mitäs teillä on suunnitelmissa viikonlopuksi? Hölläilyä vai hommia?


*Postaus sisältää mainoslinkin*4 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Mulla ei oo mitään tietoo miten viikonloppu menee paitsi joka viikkoinen saunassa käynti avomiehen porukoilla lauantaina. Ens viikko ollaankin koko perhe kotona, kun avomies lomautuksilla koko viikon. Saa nähdä mitä keksitään. Tuskin mitään isompaa, mutta jotain pientä kylläkin vois keksiä. :)

Heisi kirjoitti...

Niin ja käyppäs (jos et oo jo käyny) katsomassa mun blogia, kun siellä on postaus nyt uudesta järjestyksestä olkkariin ja kuva uudesta tv-tasosta. :)

Kustiida kirjoitti...

:D ha haa, tuli ihan yläaste mieleen noista Leviksistä! Täytyykin joskus käydä piruttain kokeilemassa 501 vieläkö näyttää yhtä hyvälle jalassa... :DD Viikonloppuna luvassa korista, synttäreitä ja virpomista, näin alkajaisiksi ainakin. Muksaa viikonloppua <3

littleB kirjoitti...

Heisi: Mukavaa viikkistä ja ensi viikkoa! Toivottavasti keksitte jotain kivaa tekemistä :)

Kustiida: No aijaa! Vielä kun laittas lahkeisiin sellaset kankaiset levennyspalat ni avot! Muksaa viikkistä teille tyttölöille ja masun asukillekin <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review