10 maaliskuuta 2013

Marko ja huonekalut

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.56

Ehdin vasta tänään katsella viikon Marko-jakson joten hehkuttelen vähän jälkijunassa. En ole pitänyt itseäni minään erityisenä Marko-fanina ja onkin ihan hurjaa että Marko ehti olla poissa ruudusta viisi vuotta ja miten kivaa nyt onkin että tuota hassua höpöttäjää näkee taas telkkarissa! Pidän useimpia suomalaisia sisustusohjelmia vähän noloina enkä niitä juuri katso, mutta tämä Markon uusi ohjelma pääsi kyllä jatkuvaan tallennukseen. Vaikkei Markon tyyli aina iskekään on miehellä kuitenkin usein ihan huikeita ideoita ja visioita ja ihan tyyppinäkin Marko on letkeä ja hauskaa katsottavaa. Tykkään sellaisesta rajojen rikkomisesta ja siitä ettei tehdä vaan ihan kivaa ja sitä samaa mitä muillakin on. Ennakkoluulottomuus on kyllä Markon juttu! Ja mää tykkään!
Huonekalut, huonekalut, huonekalut... Oon hokenut täällä ittekseni illan :) Tiedättehän, se Markomainen hassu painotus. Jos ette niin kuunnelkaas ensi kerralla ;)

Mitäs siellä tykkäiltiin Markon uudesta ohjelmasta ja ruutuun palaamisesta ylipäänsä?

Eiliseen olkkarin tekstiiliongelmaan kaipailisin myös edelleen vinkkejä, pistähän kommenttia mitä vaan mieleen tulee!

Kuva: Google

6 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hassu painotus onpi Kotkan murretta. :)

littleB kirjoitti...

:)

Kiki kirjoitti...

Markolla on tapana tehdä asiat isommin eikä piipertää. Vähän amerikanmalliin. Se huuvajuttukin oli aivan mieletön :) Edelliseen postaukseen oli jo muut ehtineet kommentoida sen mitä olisin ehdottanut; Henkka Maukka ja Eurokangas :)

littleB kirjoitti...

Joo Markolla on vähän normi Suomalaisjamppaa suuremmat linjat! :)

Heisi kirjoitti...

Mää tykkään tosi paljon Markosta. Sen tyyli on aina ollut mieleen. Harmitti sillon, kun se jäi pois Innosta. Nyt harmitti, kun en muistanut laittaa tallenukseen tuota ekaa jaksoa. Enkä oo vielkään ehtinyt sitä kahtoa mistään. Harmittaa! Nyt lisäsin kylläkin jo tuon ohjelma jatkuvaan tallenukseen, joten ei enään tarvii harmitella sitä asiaa. :)

littleB kirjoitti...

Eiköhän sen ekan jakson vielä netistä nää? Marko on kyllä hauska tyyppi :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review