06 maaliskuuta 2013

Let's talk about me

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.06

Kolmekin ihanaista naista, Irina White & Fresh -blogista, ~S~ Beauty of lifesta ja JuttaEmilia Dream tomorrow - Live today -blogista antoivat minulle tunnustuksen jossa pitää kertoa itsestään 8 uutta asiaa. Kiitos naiset ihanaiset! Näitä faktojahan on täällä pöytään ladeltu ennenkin, mutta koska ihmisen perusluonteeseen kuuluu luontainen halukkuus puhua itsestään, niin kyllähän tähän tartutaan! Osui nyt niin hyvään saumaankin kun tästä kuumeisesta päästä ei oikein mitään järkevää irtoa eikä koneella oikein jaksa istuakaan.

Eli tässäpä tulee!
1. Ostaessani kaupassa jotain, en voi ostaa päälimmäistä tai etummaista tuotetta. Tiedättehän, se eka lehti on luettu ja eka dödöpurkki suihkittu ilmaan "testerinä".

2. Olen muuttanut pois kotoa 16-vuotiaana ja asunut siitä asti aina yksin. Mulla on siis melkoisen piintyneet tavat ja tottumukset ja olisi aika vaikea kuvitella että pitäisi ottaa joku ukonköriläs tänne sotkemaan mun kuvioita :D

3. Olen sairastanut nuorena keskivaikean masennuksen. Sairastin monta vuotta ja jälkeenpäin ajateltuna se aika kasvatti minua ja opetti minulle paljon itsestäni.

4. Olen alkanut nyt uudestaan, vuosien jälkeen, haaveilla kirjoittamisesta ammattina. Lukio on antanut uuden potkun tälle haaveelle. Kirjoittaminen sujuu taas ja olen saanut tosi hyvää palautetta!

5. Muutenkin lukio on sujunut ihan huikean hyvin! Olen saanut kymppejä, ysejä ja muutaman kasin. En olisi koskaan uskonut että mä pärjäisin näin hyvin!

6. Minulla on ollut ajokortti 18-vuotiaasta saakka mutta en ole ajanut autoa 2-vaiheen jälkeen, enkä enää uskalla. Olen siis bussien armoilla, ikuisesti.

7. Ala-asteen aikaiset luokkakaverini seikkailevat jatkuvasti unissani. Miksiköhän? Jos joku uniasioihin perehtynyt lukee tämän, niin kerro mulle miksi hengaan tuon porukan kanssa?!

8. Mulla on kolme tatuointia. Vanhimmat kuvat ovat jo viitisentoista vuotta vanhoja, miten tää aika rientääkään! Haaveissa olisi saada ainakin yksi kuva lisääkin...

Olipas se vaikeaa, mutta ehkä mä jotain uutta sain keksittyä :)
Minä ojentelen tätä seuraaville ihanaisille blogeille:

Kirpparikeiju
Everything has beauty
Tilauksessa elämä
Dear moments and me
Shoe lover
Nonnula
Fiilistelijän pilvilinnoja
Hanna's powderroom

Ja saavatpa kaikki halukkaat muutkin napata tämän mukaansa. Vinkkailkaahan jos teistä voi tulla lukemaan uusia juttuja! :)

Kuva: Google


14 kommenttia:

Nonnu kirjoitti...

Kiitos darling haasteesta! Otan ilolla vastaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkään en oo ajanu kakkosvaiheen jälkeen :D Ja ekan ja tokan vaiheen välissä ajoin kerran. Mä pelkään autoilua, mun paras ystävä ajoi kolarin niin että sen molemmat reisiluut murtui, ja mun mies on ajanut kolarin kahdesti (mitään ei onneksi sille sattunut, auto vaan romuttunut).

~LOVE~ kirjoitti...

Kiva lukea :)) Komppaan NIIIN sua 1.kohdassa. Ja täällä 8 tatskaa koristaa ihoa ;))

littleB kirjoitti...

Nonnu: Mahtavaa, ehditkin bongata tän ennen kuin sain itteni sängystä ylös ja ehdin ilmottamaan :)

Rebecca R: Kauheeta, ihmekös jos sua pelottaa! Mulle ei oo edes mitään sattunut, en tiiä mistä tää pelko tulee :/

~LOVE~: Hyvä et joku muukin ymmärtää et ne ekat tuotteet on käytettyjä :D :D

Hanna ★ kirjoitti...

Kiitos, haaste otettu vastaan, vaikkakin mä olen ihan sikahuono keksimään näihin mitään. Ja mä myös komppaan sua tossa 1. kohdassa! Ja haaveillen edelleen siitä ekasta tatskasta...

littleB kirjoitti...

Ollos hyvä, yritähän jotain keksiä :) Kyllä mullakin vähän vaikeuksia oli uutta keksiä kun niin monet faktat olen jo kertonut :)

Heisi kirjoitti...

Mulla on ihan sama juttu etten voi ostaa sitä ekaa tuotetta vaan pitää ottaa joku taempi. Yleensä otan mahdollisimman takana olevan ja silitikin aina syynään sen tuotteen ettei se vaan ole jotenkin huonossa kunnossa tms. Tosin ruuan kanssa tämä ei päde, mutta katon mää silti sen paketin ja sisällön sen verran mitä voin.

Ja nään myös nykyään unia ala-aste luokkalaisista. Oon ihmetelly kanssa, että miks ne tulee mun uniin. :D

Ite oon vannoutunut autoilija nykyään. Hyi minua! Oon niin mukavuudenhaluinen, että mieluummin otan auton alleni kuin lähen linkillä seilaamaan ympäriinsä. Ja paljon helpompaa käydä kaupassa yms. Ja nyt varsinkin lapsen kanssa elämä on paljon helpompaa autoillessa. Oon kylläkin aina tykännyt ajaa. Heti, kun olin sen ikänen, että sain mopo-kortin niin sellasen hommasin ja ajelin mun punasella pappa-tunturilla. :D

littleB kirjoitti...

Hyvä etten oo ainut eka tuotteen välttelijä :) Ruuassa pitäs rueta enemmänkin katteleen noita päivämääriä. Oon ties kuinka monet kerrat ostanut Prismastakin jo vanhaa/saman päivän päiväyksellä olevaa tavaraa.
Kyllähän se auto kätevä olis, varsinkin just kauppareissuille. Töihin keskustaan meno sen sijaan ihan älytöntä, kuukauden parkki maksais varmaan mun palkan verran :D

RagDoll kirjoitti...

Katsotaan keksinkö jotain mitä en ole vielä tämän viiden vuoden aikana paljastanut. ;)

Mulla ei ole ajokorttia lainkaan.. Ala-asteen naapuri seikkaili viime yönä unessani, eli vanhoja tuttuja täälläkin seilaa.. :D

littleB kirjoitti...

Mä en oo lukenu sun blogia niin kauaa, niin mulle uutta ainakin keksit :)

Joo ihmeelliset nuo unen tyypit, ykskin tietty tyyppi jatkuvasti mun unissa, en tajua mistä lie sinne eksyy! Menis jonkun semmosen uneen ketä kiinnostaa :)

Jonsku - Valoisaa vaaleaa kirjoitti...

Löysin sopivaan aikaan blogiisi kun täällä on vasta tunnusteltukin kaikkea :)

littleB kirjoitti...

Hei, kiva kun löysit! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

1. ja 2. osui ja upposi mun kohdalla. :D Ja kokemusta löytyy myös kohdasta kolme.

littleB kirjoitti...

Sullon mun luonto :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review