25 maaliskuuta 2013

Ihanan värikästä makuuhuoneessa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.15
Tein lauantaiaamuna varmasti oman elämäni reippausennätyksen! Heräsin kasilta ja ennen iltavuoroon lähtöä olin ehtinyt pyyhkiä pölyt, kantaa petivaatteet pihalle, imuroida koko kämpän ja pestä vessan. Siihen sitten työpäivä päälle ja töitten jälkeen vielä kynsiasiakas. Voisin sanoa, että iltasella ei tarvinnut puhtaissa lakanoissa paljon unta houkutella!

Tiettyjä yksivärisiä ja viileänsävyisiä lakanoita tulee käytettyä talvisin ja kukallisten ja värikkäiden aika on kesäisin. Päätimpä kuitenkin rikkoa vähän tätäkin kaavaa ja vaihdoin sänkyyn kaikkein värikkäimmät lakanat mitä kaapista löytyi! 

Liekö värikkyys vaikuttanut jotenkin unien sisältöönkin kun viime öinä unissa on seikkailtu mm. kesähäissä. Uniin näemmä tulee myös tosielämän stressi ja mahdottomat aikataulut. Viime yönä kun tuonne kesähäihin mennessäni kulutin laittautumiseen tuhottomasti aikaa sukkahousujen mennessä koko ajan väärin päin ja ihmisten hoputtaessa minua. Lopulta juoksin pitkin kaupungin katuja availlen eri kirkkojen ovia etsien oikeita häitä. Huhhuh mitä menoa! Eilen aamunakin heräsin niin paskajäykkänä jännitettyäni unissani niin että takaraivo oli aivan pistelevä ja puutunut kun kampesin itseni ylös...

Onneksi tällä viikolla tahti vähän helpottaa, ainakin tosielämässä, saas nähdä muuttuuko unienkin tahti vähän hitaampitempoiseksi :)

Kivaa viikkoa muruset! :)

6 kommenttia:

Marmu kirjoitti...

Ihanat lakanat!
Mä tykkään vaihtelevasti käyttää värejä ja neutraalimpaa ilmettä pussilakanoissa. Ehdoton lemppari tällä hetkellä on Finlaysonin Taimi lakanat vihreänä. Harmi vaan kun ei ole paljon lakanavaihtoehtoja. Nimittäin niitä en viitsi hirveästi hamstrata kun vievät aika paljon tilaa muutenkin pienestä lipastosta, joka on meillä ainoa säilytystila lakanoille sun muille.

littleB kirjoitti...

Mä oon kyllä ihan hulluna lakanoihin ja ihan eritoten näihin Hennesin lakanoihin jotka on niin ihan pehmeitä ja sileitä. Tekisi mieli ostaa aina jokaikinen uusi kuosi sieltä, näissä vaan hinta-laatusuhde on NIIN kohdillaan! :) Tuo Finlaysonin taimikin on tosi nätti kuosi!

Nonna kirjoitti...

Ihanat lakanat. Olen käyttänyt ympäri vuoden värikkäitä lakanoita, jos on siltä tuntunut. On sulla vauhdikkaat yöt :)

littleB kirjoitti...

Mietin itsekin, et miks ihmeessä kukkalakanoita voisi käyttää vain kesäisin. Minä saan tehä mitä haluan! :)
Yöt on tosiaan ollu vähän liiankin villejä, ei haittaa vaikka vähän rauhottuis :)

Saaara kirjoitti...

Kauniit lakanat! :) Se on kyllä kummallista, minkälaisia asioita uniin toisinaan päätyy. Joitain osaa yhdistää arkielämään ja syitä pystyy päättelemään, mutta sitten on ne aivan sekopäiset unet, jotka ovat oma lukunsa. Ei voi käsittää, miten joitain asioita tai henkilöitä toisinaan päätyy omiin uniin. :D Ehkä se on vain tuo vilkas mielikuvitus...

littleB kirjoitti...

Joo, samaa olen ihmetellyt! Unissa seikkailee just ala-asteen aikaisia luokkakavereita ja muita ihan sellasia outoja ihmisiä ja sellaset joita ei haluaisi edes nähdä tosielämässä tulevat jatkuvasti hyppimään uniinkin!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review