17 helmikuuta 2013

Ystävänpäivän iloja

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.17

Mä jossain välissä makustelin täälläkin ajatuksella että kirjottaisin ystävänpäiväksi bestikselleni ihan oikean kirjeen. Mahtavaa mielenlujuutta osoitti se, että mä todellakin kirjoitin sen! Ja olipas se hauskaa! Viime kirjeen kirjoittamisesta olikin kulunut niin monta vuotta, etten muistanut enää millaista koko kirjeen kirjoittaminen oli, mutta helpostihan tuo kävi. Todellakin katoava luonnonvara tuo paperinen kirje nykypäivänä, olispa ihan huippua itsekin saada kirje! Kuopion reissulla poikkesin Suomalaiseen kirjakauppaan ja kyselin mahtaako kirjepaperia enää olla edes myytävänä. Kyllähän sieltä jotakin löytyi ja ostin söpöä Helinäkeiju paperia ja huolimatta kiireisestä aikataulusta raapustelin rakkaalle ystävälleni kolme sivuisen kirjeen. Pakettiin sujautin vielä ihanan keväiset perhossukat ja pakkasin aarteet pieneen lahjapussiin. Toivottavasti bestis ilahtui yhtä paljon kuin minä itsekin :)

Ystävänpäivän kunniaksi herkuttelimme töissä työkaverin kanssa ihanilla tuoreilla possumunkeilla (omenahillolla tietenkin!) 
Mutta mikäs mua odotti kun illalla raahauduin koulusta kotiin!


Voi miten ihana idea! Hyvä etten itkuun pillahtanut <3 <3
Mulla on kyllä maailman rakkaimmat ystävät <3
Kiitos!
4 kommenttia:

Heisi kirjoitti...

Ihanat nuo sukat! Tosiaankin katoava luonnonvara nuo kirjeet. Itselläni oli ylä-aste aikaan ja vähän aiemminkin tosi paljon kirjekavereita. Laitoin kerran lemmikki-lehteen ilmotuksen,että etsin kirjekavereita ja niitä kirjeitä oli ihan mielettömänasti! Varmaan jotain 50kpl tuli ja niistä sitten valitsin mieluisimmat kelle kirjoitin takaisin. Oli kyllä ihana ylläri, kun niin moni tahtoi kirjoittaa minun kanssani. :) Nykyäänkin olen yhteydessä yhden kanssa, mutta muut ovat jääneet. Tämän yhden ainoa olenkin tavannut muutamaan otteeseen ihan oikeastikkin. :) Ihana myös tuo kortti!

littleB kirjoitti...

Mulla oli kanssa ala-asteella ja yläasteen alussa vielä paljon kirjekavereita, yläasteen aikana se kirjoittelu sitten jotenkin jäi. Mulla on muuten kans ystävä jonka kanssa ollaan tutustuttu Lemmikkilehden kirjeenvaihtopalstan ansiosta, löydettiin toisemme uudestaan Facebookin kautta joitakin vuosia sitten :)

~LOVE~ kirjoitti...

Ihana :)) Me just katsottiin Helinä- keijua :)) hih!

littleB kirjoitti...

:) :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review