08 helmikuuta 2013

Vielä muutama alelöytö

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.32

Vielä muutamia alelöytöjä tuli töistä tehtyä, nyt vaan tälläisiä kotoiluvehkeitä. Kotivaatteet onkin kyllä tosissaan kaivanneet päivitystä, nyt on edes vähän jotain siistimpää vihdoin hankittu. Paitoja pitäisi kyllä ehdottomasti hankkia myös ja oikeasti heittää kaikki ikivanhat reikäpaidat huitsinnevadaan.

Harmaat velourhousut, harmaat kuviolliset kotisukat ja oranssit lebardisukat (samat jotka jo pinkkinä ehdin aiemmin ostaa!) kustansivat kokonaisuudessaan kymmenisen euroa. Ei paha :)

Jos tarvitsisi lentokoneeseen lähteä menis nämä hyvin lentosukkina! Pituutta löytyy!
Ihanan pehmoiset ja lämpöiset <3

Meikäläinen heilahtaa iltapäivällä palaveriin ja sitten onkin ohjelmassa siivousta kotona. Illalla meinasin repäistä ja ihan vaan hölläillä :) Joskohan sitä saisi itsensä vaikka hetkeksi koneeltakin irrotettua! 
Huomenna onkin sitten työpäivä ja viikonlopun ohjelmassa olisi lisäksi psykan esseen kirjoitus sekä historian tehtäviä, terveystiedon lukemista, matikan läksyt ja mitähän vielä... Saattaapa olla tiedossa Ikean reissukin, mutta eipä nyt nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Nyt ei muuta kun käpälät kohti kattoa kuomat, se on viikonloppu!
Ihanaista viikkistä <3

4 kommenttia:

Laura Kallio kirjoitti...

söpis sukkia :)

littleB kirjoitti...

Eikös :)

Jen kirjoitti...

Voi kuinka söpöt nuo harmaat kuviosukat! Tekisi itsekin mieli käydä katsomassa ale-tarjotaan. Jos on vaatteiden ostolakossa, niin eikai siihen lasketa kuuluvaksi sukkia? ;)

littleB kirjoitti...

Ehei!! Asusteethan on ihan eri juttu! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review