18 helmikuuta 2013

Vähän sairas teen ostelija

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.06
No niin, teevarasto täydentyi tuolla pitkään himoitsemallani Clipperin vadelmaisella herkulla. Maku oli just niin ihana kuin osasin kuvitellakin, jopa vielä parempi. Aivan ihanaa! Näissä yrttiteessähän on se hyvä puoli, ettei tarvitse pelätä yöunien menetystäkään kofeiinin takia vaikka kupposen iltasella myöhään joisikin. Mutta onkohan vähän järjetöntä ostaa kaappiin teetä, kun siellä ennestään 13 (!!) pakettia jo odottelee? No olkoonkin vähän hullua, mutta nautiskelen sitten hulluuksissani tästä vadelmaherkusta senkin edestä :)

Viime viikon odottamattomin yllätys oli kuitenkin tämä! Ostin tulevan jakson ruotsin kirjan Tori.fi:stä ja kirjan myyjä oli laittanut kirjan mukaan pienen viestin. Kuinka suloista! <3 Minä tykkään ihmisistä jotka tälläistä keksii. Näinkin pienellä jutulla sai meikäläisen hymyn korviin pitkäksi aikaa. Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä :)

Meille töihin on rantautunut oksutauti ja se pistää vähän järjestelyitä uusiksi niin töiden kuin alati vähenevän kokeisiin lukuaikanikin suhteen. Mutta nyt ei muuta kuin reippaasti kohti (käsidesipurkkia ja) uutta viikkoa!
Superkivaa viikkoa kaikille, pysykäähän terveinä!

Ja hei, osallistukaahan blogin synttärikilpailuun!


14 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mukavaa viikkoa! :)

littleB kirjoitti...

Kiitos <3 Nyt vaan sormet ristiin ettei se oksupoksu iske muhunkin :)

Bikke kirjoitti...

Toivotaan että oksupoksu hypähtää sun ohi! Ite olen kans hurahtanut Clippereihin! Harmittaa vaan että kun kylämaisemiin lähen niin AINA on LOVE tee loppu!!!

littleB kirjoitti...

Toivotaan :) Oih, love kuulostaa jo siltä et on pakko olla hyvää! Miltä se maistuu?

Milma kirjoitti...

Ei teetä voi koskaan olla liikaa :D Pitää vaan juoda sitten joka päivä eri lajia :)

Janet kirjoitti...

Toivottavasti säilyt vastataudilta! Se on yksi maailman kamalimmista taudeista! :/

Mutta mitä noihin teeihin tulee, täällä kans yks samanlainen ostelija pöhkö. Mulla on kaappi täynnä teetä ja aina vois ostaa lisää :D Onneks olen nyt oppinut vähentämään niiden ostoa, alkaa meinaan edellisten parhaat päivätkin jo tulla vastaan, ellei jo menneet :D

Heisi kirjoitti...

Olipas ihana ylläri myyjältä. :) Kyllä tollaset aina piristää päivää. Itsekkin kuulun niihin joita tollaset piritää. Toivotaan ettet tule oksennustautiin. Se on kyllä yks vihoviiminen tauti. Ite en tykkää yhtään siitä. Toivon sitä viimesimpänä noista kaikista ns. normi taudeista.

Ginger kirjoitti...

Hei, mahtava kuulla että meitä Clipperin teehen hurahtaneita on muitakin! Minulla löytyy niitä kaapista rasiakaupalla. :)

Kivaa viikkoa! :)

Sofia kirjoitti...

Hei aivan ihana tuo post-it! :)

littleB kirjoitti...

Olipas täällä monta ihanaa kommenttia odottamassa :)

Milma: Aivan! Nyt on ehkä kuitenkin vähän rauhoituttava noitten ostamisen kanssa tai tartten isomman kaapin :)

Janet: Joo mä pelkään niin tota mahatautia, kaks viime kertaa olen joutunut sairaalaan tiputukseen, eikä nyt ois oikeen aikaa sellaselle :/

Heisi: Joo, kaikkee muuta mutta ei mahatautia...

Ginger: Meitä Clipperin ystäviä taitaakin olla aika joukko :) Ne on niiiiin hyviä :)

Sofia: Eikö <3 Noin pienellä näin iso hymy :D

Ninni kirjoitti...

Täällä myös kohtalotoveri teelaatujen suhteen: kaappi täynnä erilaisia. Mutta kun on niin monta herkullista makua tarjolla! Noita Clippereitä en olekaan vielä testannut. ehkä sitten, kun on pari purkkia ensin tyhjentynyt... Itse suosin irtoteetä ja hitsi, kun valmiissa paketissa on 100g - puoletkin riittäisi tällaiselle kokeilijalle. Irtoteemyymälää ei ole ihan lähellä, mutta sellaisista ostan yleensä 50 g kerrallaan.

littleB kirjoitti...

Niimpä! Ja koko ajan löytää uusia ihanuuksia <3 Irtoteetä kyllä pitäisi harrastaa enemmänkin, pitääpäs selvitellä missä täällä päin olisi sellainen myymälä :) Tai no heti kun ainakin joku noista nykyisistä laaduista loppuu :D

Ade kirjoitti...

Tääl olis kans yks Clipper teen suurkuluttaja! Kaapissa taitaa täl hetkelläkin olla 9 eri makua. Ne on vaan niin hyviä! :D

littleB kirjoitti...

Niin on! Nams :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review