14 helmikuuta 2013

Tarjoushaukka ruokaostoksilla

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.03

Työpaikan vieressä sijainnut K-kauppa lopetti toimintansa hiljattain ja heti ensimmäisestä loppuunmyyntipäivästä alkaen kauppa möi kaikki tuotteet -30% alella ja myöhemmin vielä 50% alella. Tämä tarjoushaukka kuuli alesta vasta samana aamuna, joten kunnollinen toimintasuunnitelma kauppaiskua varten jäi tekemättä ja menin paikalle tunti avaamisen jälkeen. Ajattelin ostaa nopeasti edes jotain mieleentulevaa jota kuitenkin ostaisin muutenkin. Mutta ensimmäisen tunnin aikanahan esimerkiksi vessapaperit oli myyty kaikki, pesuaineista, astianpesuaineista ja muista ensimmäisenä mieleen tulleista tuotteista oli vain rippeet jäljellä! Nopeat pirulaiset!


Kolme kassaa paukutti ostoksia menemään hihnoilla mutta jonot kassoille olivat silti melkoiset. Kierrokseni lyhyellä ruokatunnilla oli tosiaankin nopea ja suurin osa ajasta kuluikin jonottaessa kassalle. Mutta jotain sieltä mukaan tarttuikin, mm. talouspaperia. pesuainetta, huuhteluainetta, puuroa, riisiä, huulirasvaa, varsiteriä jne. Tuli hyvä mieli että joskus sai ruokaostoksiakin vähän halvemmalla tehtyä! Vai oletteko usein päässeet ruokakauppaan jossa kaikki on hyvässä tarjouksessa?

Pistikin miettimään, että miten paljon sitä rahaa tulee syydettyä tuonne ruokakauppaan. Varsinkin nykyisin kun menen sinne hemmetin kauppaan joka päivä, ihan älytöntä rahanmenoa! Yhden maitopurkin hakureissulla mukaan tarttuu aina jotain muutakin. Paremmalla suunnittelulla, vaikka viikon ruokalistan suunnittelulla, tarjousten vilkaisemisella ja sillä että kauppaan ei mennä nälkäisenä olisi säästetty pitkä penni tässä taloudessa! Pakko rueta joku järki keksimään tähänkin hommaan tai syön itseni vararikkoon!

Tsekkaatteko te ruokakaupan tarjoukset tai suunnitteletteko muuten ruokaostoksia?


6 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Eläkeläisenä on pakkokin hieman tarkkailla tarjouksia ja etsiä kaupassa se halvempi hintainen tuote, mutta lankahyllyjä en voi vastustaa, ne jotenkin vaan kiskovat puoleensa ja jokakerta on muutama kerä ostoksien mukana:)

Kiki kirjoitti...

Katselen lähteissä perustarpeet mitä ilman ei selviä. Ruuankin saatan miettiä valmiiksi, mutta vaihtuu kyllä vauhdikkaasti, jos kohdalle osuu hyvä tärppi. Meillä usein kuuluu keittiössä teinin kysymys "Miks näitä on sata, Joo, oli varmaan puolella hintaa." :D Ei nälkäisenä kauppaan, sillä neuvolla kyllä säästyy pitkä penni. Oikein hyvää ystävänpäivää!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Alennuksia saisi olla ruokakaupoissakin välillä kyllä! Ja ihanaa ystävänpäivää sulle littleB <3

littleB kirjoitti...

kosotäti: Mulla se on se karkkihylly joka vetää puoleensa kuin magneetti :D

Kiki: Joo sen kun oppis et ei menis ollenkaan maha kurnien kauppaan, huoh :/

Irina: Todellakin!!

Ja ihanaa ystävänpäivää teillekin ihanat <3

Heisi kirjoitti...

Vitsi, kun oisin itsekkin tiennyt tuosta niin olisin mennyt heti sinne ja ostanut neitille korviketta, vaippoja ja tietty jotain muutakin ruokaa. Noh, mutta hyvä kun sää sait edes jotain. Ruoka on kyllä hullun kallista nykyään ja hinta vaan on kasvanut koko ajan ja niin tekee varmaan jatkossakin. :(

littleB kirjoitti...

Joo ne oli nuo lastenruoka ja vaippahyllyt kans sellasia mitkä oli tyhjennetty jo heti silloin aamulla. En tiiä kuinka verissäpäin siellä on heti sillon avaamisen aikaan taisteltu :D Ruoka on kyllä ihan törkeen hintasta! Tyyliin kun menee, että haempa maidon, mehun ja leivän niin jo on kymppi selällään! Ja tätä sitten joka päivä :/

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review