10 helmikuuta 2013

Loppumisen riemu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.14
Joulukuussa jotkut bloggaajakollegat aloittivat haasteen jossa uutta kosmetiikkaa saa ostaa vain vasta loppuneen tilalle. Minä totesin jo heti alkuunsa, että ehei, minusta ei tuohon haasteeseen ole. Sen verran löytyy alennushamsterin vikaa ja ihanaiset tuoksut pistävät pään pyörälle, että ostelun kieltäminen itseltäni saisi hyvin todennäköisesti aikaan vaan entistä enemmän ostoksia. 

Joulukuun lopulla yllätyin kun muutamia purkkeja alkoi tyhjentyä samoihin aikoihin, ja siitäpä se idea lähti! Ihan huippu tunne kun purkkeja välillä selkeästi tyhjeneekin eikä se suunta ole vain lisääntyvä purkkien meri! Kylppärissä roikkuukin nyt siis pussi johon kerään kuukauden aikana tyhjentyneet purkkini. Tässä ekassa loppuneet-postauksessa tosin mukana on myös joulukuun loppupuolella tyhjentyneitä purkkeja ja toisaalta kaikkia puteleita en vielä alkuun muistanut säästää. Nyt olen kuitenkin innoissani käyttämässä loppuun jo vähän unohtuneita purkin pohjia ja tarkoituksena on ratsata kosmetiikkavarastoa kokonaisvaltaisemminkin. Mitään hupuloivaa tuotteiden tuhlaajaa minusta ei kuitenkaan ole tulossa vaan aion pysyä samanlaisena nuukana käyttäjänä kuin ennenkin. Tarkoituksena on innostaa itseäni enemmänkin tarttumaan niihin purkin loppuihin ja vähälle käytölle jääneisiin tuotteisiin kuin jemmaamaan niitä.

Vuoden alussahan pohdin ostokäyttäytymistäni ylipäänsäkin ja nyt kun olen innostunut vanhojen tuotteiden kuluttamisesta ei uusia purkkeja ole juurikaan tullut kotiin kannettua! 
Toimiva idea siis, vai mitä? 
Idean jatkojalostuksessa päätin vielä pyytää siskoltani apua tyhjien purkkien oikeaoppisessa kierrätyksessä. Edelliseen arvontaani tulleissa kehitysehdotuksissa minua pyydettiin nimittäin kertomaan ekologiseltakin kannalta ostoksistani. Varastojeni läpikäymisen jälkeen aion esimerkiksi antaa eteenpäin tuotteet jotka selkeästi jäävät itseltäni käyttämättä syystä tai toisesta. Nämä olkoon ensimmäisiä askelia ekologisempaan näkökulmaan, aihetta tulen käsittelemään jatkossa enemmän muutenkin.

Tässäpä siis tämä ensimmäinen saalis! 
Joukossa ihan vakkareita lemppareita, kuten Klippoteketit, joista olen jauhanut jo sen sata kertaa, Rainbow huulirasva ja Biothermin silmänympärysvoide. Yllättäjänä alepöydästä pelastettu Goshin kosteusvoide, ihan huippu! Dermosilin cleansing mousse ei sopinut mun talvi-iholle, kuivatti aivan liikaa muutenkin korppua ihoa.

Mitäs sanotte, haluatteko kuulla jatkossa kuukauden loppuneista tuotteista mielipiteitä ja arvostelua vai riittääkö mielestäsi pelkkä kuva?

6 kommenttia:

caelia kirjoitti...

Minä olen aina ollut tosi huono shoppaamaan kemppareita ja kosmetiikkaa, aina ehtii loppua (ja yleensä olla useita päiviä loppu) ennen kuin haen uuden tilalle. Jos oikein laiskottaa niin lainaan vielä ennen uuden ostamista mieheltä vaikkei se täysin sopiva tuote olisikaan :)

littleB kirjoitti...

Oot kyllä niin mun vastakohta! :) Olispa hienoa kun osais ohjelmoida päänsä tollaseen moodiin! Mulla kun pitää vähintään noita vakkarituotteita olla kaapissa yhdet jemmassa odottamassa et pystyn elämään :D

Anonyymi kirjoitti...

Kerro toki millasia tuotteita oli! :)

maija kirjoitti...

Se on kyllä mahtava tunne kun saa käytettyä jonkin tuotteen loppuun :) Silloin iloitsee paljon enemmän uudesta!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Tää on niin inspiroivaa, että ehdottomasti haluan kuulla jatkossakin loppuneista tuotteista. :)

littleB kirjoitti...

Jee, kiitoksia kommenteistanne naiset! Helmikuun pussi on asennettu kylppärin koukkuun odottamaan uusia tyhjiä purkkeja, kerron sitten taas kuun vaihteen jälkeen saaliista :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review