09 helmikuuta 2013

Keittiössä tapahtuu, vihdoin!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.04
Hmmmm...keittiössä on jotain outoa tekeillä!


No minä se vaan kuvailin erilaisia kattauksia. Tiedättehän ne hetket kun pitäisi tehdä esim. liian vaikeita matikan läksyjä ja sitten huomaa tekevänsä kuitenkin aika paljon kaikkea muuta. Kuten esimerkiksi kattavansa pöytään mielikuvitusateriaa. Voi morjens...

Mutta on tuolla keittiössä muutakin tekeillä. Kuten huomaatte ruokapöytä on muuttanut ikkunan eteen. Valaisin sensijaan ei ole vielä ehtinyt muuttaa. (Voi iskä kun tulisit pian sen siirtämään!) Arvatkaapa muuten huviksenne kuinka monta kertaa olen onnistunut tässä viime päivinä kalauttamaan pääni tuohon! Keskellä huonetta roikkuva lasinen laatikko kristalleineen ei ole varsinaisesti se mukavin elementti. Olen kävellytkin tuohon naama edellä muutamat kerrat, voi elämä miten se onkin niin näkymätön! :) Ihme että on enää ehjä koko valaisin, niin täällä on kristallit kilisseet viime päivinä!

Vasemmalla seinustalla onkin sitten ihan tyhjää. Mahtaisikohan huomisella Ikean reissulla olla jotain tekemistä sen kanssa... Keittiön muutoksesta näyttäisi olevankin tulossa isompi mitä ensin olin ajatellut, mutta pikkuhiljaa kunhan oikeat jutut eteen tulevat... Voi että mä en malta odottaa!!!

9 kommenttia:

maisamiisa kirjoitti...

Tuollein ikkunan edessä tuo pöytä onkin tosi hyvä! Mahtuu tarvittaessa isompikin hyllykkö seinustalle, jos purnukoita alkaa kovin kertymään ;)

littleB kirjoitti...

Niimpä! :D

Sofia kirjoitti...

Pöytä toimii tosi hyvin tuolla!

littleB kirjoitti...

Tässä vaiheessa musta tuntuu et tykkäsin entisestä paikasta enemmän, mut katotaan et muuttuuko mieli kun kokonaisuus on valmis :)

Suffeliini kirjoitti...

Ja ihanaa kastehelmeä siellä vilahti!!! =)

Kiki kirjoitti...

Aivan mielettömän upea tuo keskimmäinen kuva. Sopisi tosi hyvin Iittalan mainoksiin. Wau!!

littleB kirjoitti...

Suffeliini: Ihana Kastehelmi <3

Kiki: Voi kiitos ihanainen :) Kattauskuvat onnistui kyllä omastakin mielestä ihan kivasti :)

Milma kirjoitti...

Ihanan näköinen kattaus ! Ja kattaus on kyllä niin tärkeä asia että kyllä sitä kannattaa matikanläksyjen sijaan kuvailla ;D

Kastehelmet <3

littleB kirjoitti...

Kiitos :) Mä kyllä kans ihastun noihin Kastehelmiin koko ajan enemmän <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review