20 helmikuuta 2013

Ergorapido pohdintaa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.35
Olen saanut pidettyä itseni poissa verkkokaupoista ja muidenkin houkutusten ääreltä nyt tämän vuoden puolella aika hyvin. Nyt oli kuitenkin käytävä tsekkailemassa vähän Sokoksen alevalikoimaa. 

Alessa näytti nimittäin olevan myös tuo jo jouluksi himoitsemani Ergorapido! Kaipailisin Dysonin kaveriksi kevyempää imuria jolla leivänmuruset ja lattialla ajelehtivat hiuskasat saisi imaistua nopeasti pois kuljeksimasta.
Mulla olisi tuo ostoslistalla, mutta en vielä tiedä missä vaiheessa aion siihen sijoittaa. Nythän siihen olisi hyvä aika, kun olisi tarjouksessakin... Löytyykös kokemuksia tuosta? Mua kiinnostaisi onko tuossa rikkaimuriosassa vesipestävä pölysäiliö? Osaisko joku laitteen omistava sanoa?

Olihan siellä muitakin ihanuuksia, sekä kodin tuotteissa että kauneudenkin...
Sokoksen verkkokaupan Season sale -tuotteita pääset katsastamaan tästä!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli Ergorapido ainoana imurina ennen koiraa ja tykkäsin kovasti! Vuoden käytön jälkeen teho alkoi kuitenkin hiipumaan eikä se imaissut enää edes niitä leivänmuruja :( Muuten koin käytön todella helpoksi ja säiliön tyhjentäminen oli helppoa! Ehkä jos se ei olisi ollut niin kovassa käytössä niin olisi kestänyt pidempään...

Nöpsö kirjoitti...

Meillä on töissä tuo imuri ja täytyy sanoa, että niin huono on ettei mitään järkeä! Imuri on nyt kahdesti vaihdettukin, koska sille on haluttu antaa mahdollisuus... Se ei ime mitään ja itse en koske koko koneeseen enää pitkällä tikullakaan...

Flicka kirjoitti...

Hei! Mulla on 1½ vuotta sitten hullareilta ostettu Ergorapido ja jos nyt olisin ostamassa uutta imuria en välttis ostaisi tätä. Jos tulee kakkosimuriksi niin sitten kyllä, mutta muuten tämä on kyllä valitettavan heikkotehoinen. Koirakaverin kyläilyn jälkeen pystyin imuroimaan ihan vain muutaman minutin ennen kuin oli pakko tyhjentää säiliö. Itse ainakin huuhdon säiliön aina vedellä tyhjennyksen yhteydessä. Onhan se kiva kun tuo on heti käyttövalmis mutta saisi kyllä olla tehokkaampi. Rikkaimuriosa on kiva kyllä, sillä saa kivasti leivänmurut tai pienet roskat putsattua.

littleB kirjoitti...

Hei mahtavaa, kiitoksia kokemuksien jakamisesta! Mulla tosiaan on Dyson ihan oikeana imurina joka on ihan rakkautta <3, mutta ongelmana just vaalealla lattialla näkyvät hiukset ja leivänmuruset. Lisäksi tarvitsisin pienen imurin kynsipöydän imurin säiliön tyhjentämiseen. Tuo Ergorapido kiehtoisi varsinkin just siihen viilauspölyn tyhjennystarkoitukseen, Dyson imee sen kaiken hienoisen tomun syvälle sisuksiinsa eikä sitä saa millään puhdistettua. Täytyypäs nyt vähän funtsia olisko tuosta siihen hommaan...

Anonyymi kirjoitti...

Jos hiuksia pitää Ergorapidolla imuroida niin voin kertoa et ne jää erittäin tiukasti kiinni suutinosaan ja saksilla saa repiä ne irti että harjakset taas kulkis :D

Ja vielä jos oot Dysonilla vedelly niin tuut pettymään Ergoon pahasti!!!

littleB kirjoitti...

No voi hemmetti :/ Antakaahan nyt sitten vinkkejä muistakin pikku/rikkaimureista joka voisi soveltua tuohon kynsipölyn imuroimiseen! Lähinnä siis tiivis ja pestävä pölysäiliö pitäisi olla. Anyone?

Sannis kirjoitti...

Mun mielestä tuo ajaa asiansa niinku muutkin rikkaimurit. Eihän sen oo tarkoituskaan korvata normi-imuria. Kynsipölystä en tiedä mutta meillä tää toimii ihan hyvin. Säiliö on pieni mutta niinhän se on kaikissa rikkaimureissa. Hirveen kiva kun siinä on varsi joka kääntyilee tosi kätsästi. Miinusta on paino..aika painava ton pitkän varren kanssa.

littleB kirjoitti...

Kiitos mielipiteestä :) Onko tuossa muuten yksi vai kaks säiliötä?

hheidi kirjoitti...

Minullakin löytyy tuo kakkosimurina, hankinnan perusteena oli nimenomaan se että saan leivänmurut ja koirankarvat nopsasti vaan imuroitua pois ilman että tarttee alkaa oikeeta imuria kaivaa kaapista. Minusta se on kyllä asiansa ajanut ja ne roskat tulee helpommin siivottuakin pois kun on kätevästi käytettävissä :) meillä sitä saa käyttää useita kertoj ennenkuin säiliö täytyy tyhjentää, yksi säiliö siis on ja vedellä olen sen huuhdellut. Minä siis tykkään ja suosittelen :)

littleB kirjoitti...

Kiitos kommentista, ja kiva kun löytyy positiivistakin mielipidettä :) Kauhistuin jo että noinko huono se onkin... Just noin mäkin ajattelen et olisi helpompi pikainen imurointi tehdä niin se tulisi ehkä tehtyäkin useammin :) Dysonin kanssa riehuminen ku on vähän oma taiteen (ja liikunnan!) lajinsa :D

Milma kirjoitti...

Meillä on myös toi ja sanotaanko että ihan surkea. Kakkos imurina siis, ihan just leivän muruihin, kissahiekkoihin ja muihin pieniin. Se on lojunut jo vuoden varmaan joutilaana nurkassa kun käytän mieluumin ihan harjaa ... se harja kun on tehokkaampi. Ja ne hiukset !!! Mä en edes uskonut että meidän lattialla olis hiuksia niin paljoa kun toi imuri saa siihen suutin osaansa sotkettua. Niitä sitten leikataan ja revitään irti pää punaisena.

Toi imuri kyllä toimii sillä pelkällä rikkaimuriosalla ihan hyvin mutta ei ton varren kanssa laittioiden imuroimiseen. Se imurin imuteho ei ole kummoinenkaan ja se roskien sinne imurin sisään meneminen perustuu osittain sellaiseen pyörivään harjakseen joka ei sitten kohta pyörikkään kun ne hiukset ( joita et edes tiennyt olevan :D ) on kietoutuneet siihen ympärille.

Mieluusti kyllä kuulisin jos on olemassa joku tehokas samanmoinen, tänne kaivattaisiin sellaista :)

littleB kirjoitti...

Kohta mä alan kallistua kans harjaan puoleen :D Tosin edelleen ongelma ois ne viilauspölyt! Perhana, täytyykö tässä ite alkaa suunnitella oikeenlainen imuri :D

Anonyymi kirjoitti...

Minä suosittelen ehdottomasti. Ostettiin se koirankarvoja varten ja hyvin on asiansa ajanut :) Imuteho ainakin meidän koneessa on tosi hyvä ja samoin säiliökin ihan riittävä kakkosimuriin. Noitahan on vissiin kolmea eri malliakin ja meillä on niistä tehokkain (tuli viime vuonna markkinoille), joten ehkä kaikki kommentoijat eivät puhu identtisistä laitteista.

littleB kirjoitti...

Hyvä pointti muuten, täytyisi vähän perehtyä niihin eri malleihinkin. Lähinnä olen tähän asti katsellut vain sitä edullisinta.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review