01 helmikuuta 2013

End of the era

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.06
Hehkutin eilen Sokoksen helmikuun S-etuna olevia ihanaisia Piilopaikka astioita joiden keräilyn olen päättänyt aloittaa hissukseen. No, eilen sitten matkalla töihin eksyin jotenkin Spirit Storeen, josta kassan kautta mukaan lähti tennarit. (Hyi minua, ihan silkka heräteostos, tiedättehän, kun halvalla sai... Mutta tennareista lisää myöhemmin.) Sen verran tuon ostoksen jäljiltä omatunto kolkutti että aloin miettiä voinko ostaa itselleni palkinnoksi (palkinnoksi mistä?!?) vielä tennareiden lisäksi mukinkin... Vähän haikein mielin päätin siirtää mukin ostoa loppukuuhun jolloin uusi palkka tulisi, onhan etu kuitenkin koko kuukauden voimassa. 
Mutta mutta, mikäpä minua töissä odottikaan!!


Voitteko uskoa!!
Olenhan kertonut, että olen ollut työharjoittelussa ja tehnyt samalla ihan palkallisiakin vuoroja samaan paikkaan. Tänään oli harjoitteluni viimeinen päivä ja sain lahjan!! Mihinkäänhän en ole siis lähdössä, vaan jatkan töitä yhä edelleen osa-aikaisena, joten läksiäislahjaksi tätä ei kai voi kutsua mutta harjoittelun päättymislahjaksi :) Miten täydellinen lahja, mun eka Piilopaikka <3

Melkeen siinä liikutuksen kyynel hiipi silmän nurkkaan kun niin hyvä mieli tuli. On mulla kyllä uskomattomat työkaverit! Niin parasta! <3
Mulla on aiemmin työelämässä ollut jos jonkinlaista vastoinkäymistä, todella rankkoja kokemuksia, epäpäteviä esimiehiä, sairaita työyhteisöjä jne. Niin monet kerrat olen joutunut pettymään ja todennut taas olleeni väärässä paikassa väärään aikaan. Mutta enää ei tunnu siltä! 

Nyt mä olen eka kertaa elämässäni just oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Flashilla muhun uskotaan ja luotetaan, mua kannustetaan ja saan hyvää palautetta. Mä rrrrrakastan mun työtä, kivoja asiakkaita ja ihan maailman parasta, pientä tiivistä työporukkaa. Oon ihan suunnattoman kiitollinen, että mulle annettiin mahdollisuus yrittää; ihan vieraalla alalla, ihan uusien tuotteiden kanssa. Joka päivä on pullollaan uutta ja ihmeellistä ja tuntuu että pikkuhiljaa alan oppiakin jotain. Se on ihan huippu tunne kun tuntee että osaa jotain uutta ja kehittyy työssään. Vielä mun aiemmin maanrakoon poljettu ammatillinen itsetunto palautuu! Mä uskon meidän tuotteisiin ihan täysillä ja teen työtäni hyvällä omallatunnolla ja ihan täydestä sydämestäni. Mä rakastan tätä tunnetta kun joka päivä on 
IHANA LÄHTEÄ TÖIHIN!

Kiitos! <3


15 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

aivan ihana ylläri ja kyllä tuo muki on sitten nätti! Onnea vain harjoittelun päättymisestä ja uuden alusta :)

littleB kirjoitti...

Kiitos ihana <3
Tänään iltapäivällä taidan keitellä tuosta suklaakahvit ja nautiskella sen uudesta ihkusta mukista :)

Saara kirjoitti...

Miten mulla on menny ohi tällaiset astiat?! Ihania! Mun on saatava tuo kannu! :)

littleB kirjoitti...

Eikö oo! Tämän kasarilapsen sydän pomppasi ihan ympäri kun näin nuo eka kertaa! Ihan täydelliset mun mustan ja valkoisen Teeman kanssa :)

Heisi kirjoitti...

Oi miten ihana lahja! Kyllä varmasti lämmitti mieltä. :) Mukavaa, että sulla on viimein kunnollinen työpaikka missä oot arvostettu jne. :)

littleB kirjoitti...

Lahja oli kyllä ihan super mieluisa!
Ja tämä työpaikka on kyllä ihan lottovoitto <3

Milma kirjoitti...

No sulla kävi melko tsägä :D Ja ihanan lahjan antoivat. Mä oon myös tykästynyt tuohon Piilopaikkaan vaikkakkin meille ei nyt uusia astioita valitettavasti mahdu :(

littleB kirjoitti...

Toi on kyllä aivan ihana <3 Mun pitäisi alkaa nyt heivata vanhoja eripari mukeja sitä mukaan pois kun nämä Piilopaikat tulee. Mitenkähän se tulee onnistumaan kun kaikilla on taas niin tunne arvoa :)

Pinkki työhuone kirjoitti...

Vitsi miten ihanaa lukea sun mahtavasta työpaikasta, olet sen ansainnut! :) Mahtava työpaikka tuo niin paljon sisältöä elämään ja sitä jaksaa heti paljon paremmin muutenkin. Kivaa viikonlopun jatkoa! :)

littleB kirjoitti...

Niimpä! Mä oon niin onnellinen kun monien koettelemusten jälkeen tuntuu tältä :)
Ihanaista viikkistä sinnekin <3

Anonyymi kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu! Tervetuloa myös vastavierailulle :)

Ihana tuo ekan kollaasin musta ohut teeppari<3

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas väärään postaukseen kommentoin :DD Piti mennä siis tuohon tyylin kulmakivet-postaukseen! :)

littleB kirjoitti...

Hei jee, tervetuloa! <3
Joo tuo mun kommentointi on vähän hassussa paikassa, et ole eka joka erehtyy! :)
Ja tulenkin heti vastavierailulle! :)

Smyrmeli kirjoitti...

Voi että, olipa ihana ylläri!
...ja hyvä välillä PALKITA itseään! Mäkin teen usein niin! Ja sitten rupean miettimään, että mistä nyt oikein palkitsinkaan.. että "ainiijoo, voisin vaikka etukäteen palkita siitä, että nyt en sitten muutamaan viikkoon tuhlaa rahaa siihen tai siihen tai siihen..!" :D

littleB kirjoitti...

Hihih :D Aina on hyvä syy palkita itseään, jostain... Vaikka etukäteenkin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review